zaterdag 15 juni 2013

Wiebelkaart #1

Hieperdepiep hoera, mijn kleine-maar-veel-grotere-zusje is vandaag jarig! 24 jaar is ze geworden. Uiteraard krijgt zij naast een cadeautje, een zelfgemaakte kaart. Ze had haar wensen al duidelijk gemaakt, ze wilde er vlinders op. Nu valt het me de laatste tijd niet mee om kaarten met papiertjes te maken (ze is helaas geen grote liefhebber van de tapejes...), dus ik moest even hard nadenken. Maar toen was Judith daar met haar wiebelkaarten. Ik zie de laatste weken meer wiebelkaarten verschijnen en ik vind ze zo leuk! Dus dat wilde ik ook proberen, want Judith had wel een hele leuke, inspirerende wiebel gemaakt. Met banners en mooie papiertjes, helemaal leuk. Dat wilde ik ook, dus ik heb haar leuke idee maar even geleend/gepikt/gelift. Ik vind het enig om te doen, dus ik vermoed dat er binnenkort wel meer te wiebelen valt! Ik moet alleen nog even oefenen met iets 'in de hoogte' plakken, dat is nu nog wat minimaal met de vlindertjes.


Ik ben bijna door dit papierblok heen, maar ik kon nog net een tweede wiebel maken. De kaarten zijn erg klein qua te plakken oppervlakte en bij de tweede wiebel had ik de passer (jaja, bij gebrek aan een grote ronde mal) op 6 cm gezet. Dus deze is helemaal een mini, handig voor mijn restjes.


Het taartje zit waarschijnlijk al achter mijn kiezen als jullie dit lezen... 
Fijn weekend!

Ps. Cornelie, zie je hoe netjes mijn labeltje bungelt? *Trots* Bedankt voor de tip!

Gebruikte materialen:
- Papier: My Mind's Eye (Blush)
- Vlinders: stempelset Eline Pellinkhof
- Label: Elma's Hobbyshop Katwijk
- Dymo lettertang
- Touw

16 opmerkingen:

  1. Hihi, ook al besmet door Judith? Ze heeft een ware rage in gang gezet :) gefeliciteerd met je zusje! Hoe vond ze de wiebel?

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Deze is leuk Miranda! Je zus zal dit vast een hele leuke kaart vinden, de kleine variant is ook erg leuk. Leuk idee de wiebelkaart. Fijn weekend groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuke wiebels heb je gemaakt!Je zus zal ook heel blij zijn met dit leuke kaartje en je label hangt inderdaad keurig. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Gefeliciteerd met je grotere kleine zusje Miranda en wat heb je dit schitterend gemaakt, ik vind het weer super.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wiebelwiebel.. het is besmettelijk!
    Ze zijn erg gaaf, allebei! Maar qua design vind ik de onderste het mooist!
    Van harte met je zus!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ooooh dit ziet er helemaal geweldig uit! Leuk zo die wiebelkaarten. Staat zeker op mijn verlanglijstje om ook eens te maken!
    En gefeliciteerd met je kleine-grote zus.
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke kaarten! De hoogte in werken is niet zo moeilijk hoor. Ik werk bijvoorbeeld graag met labels of stansen die ik over de rand van de kaart plak. Al is dat vaak niet eens echt nodig. Als je wiebelkaart al lekker druk is, heeft ie geen hoogte nodig.

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Gaaf gemaakt! Helemaal top! Maak je dat gewoon van een dubbelgevouwen cirkel? Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik maak inderdaad gewoon een lichte snijrand in een cirkel.

      Verwijderen
  9. Hartelijk gefeliciteerd met je zusje, Miranda! Je hebt een mooie wiebelkaart gemaakt, ook de tweede vind ik gaaf!
    Ik word er wel verlegen van, dank je wel voor de link naar mijn blog en dat je mijn kaart als inspirerend hebt ervaren ((-: bloos...

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Miranda, ja de wiebelkaartjes zijn inderdaad in opmars. Ik heb er al heel wat voorbij zien komen. Maar ik vind het toch leuk om te zien dat er zoveel variaties in gemaakt worden. Dat maakt bloggen nu zo leuk. Inspiratie opdoen bij elkaar. Ik weet zeker dat je kleine-maar-veel-grotere-zusje heel erg blij was met haar kaartje. Ik vind je wiebelkaartjes super! Groetjes Yolanda B)

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuk modelletje! Er zijn zooooo veel mogelijkheden mee. Deze zijn kei gaaf gemaakt.

    Groetjes Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oeh, yeah, toffe kaartjes!
    Die onderste vind ik ook superrr mooi qua kleuren zeg!

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Het bungelt geweldig trouwens!! ;-)
    Heel erg leuk!!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!