donderdag 27 juni 2013

Kalender-kaarten

Wat een gezelligheid, weer twee nieuwe volgers: Willie en Joyce. Welkom!
Gisteren werd ik bij De Creatieve Zebra random winnaar! Ook leuk!

Vandaag geen papier en geen tape. Ja, je zit nog steeds goed hoor! Maar ik wilde even iets nieuws uitproberen met de spulletjes die ik nog niet veel heb gebruikt. Met de kalender-stempel en alle maanden, kwam er spontaan iets in me op. Dus ik ben gewoon maar gaan stempelen. Het is even heel wat anders, maar ook erg leuk om eens uit te proberen. De eerste uitwerking vind ik beter gelukt dan de tweede, maar alsnog vind ik het resultaat wel geinig.Op mijn werk heb ik een A4-tje opgehangen met reclame voor mezelf. Ik heb nu zoveel kaarten, dat ik die onmogelijk zelf kan versturen... dus dan maar wat promotie! Een gezellige tekst en wat foto's van kaarten die ik eerder maakte en onderaan kleine aftrek-velletjes met mijn blog, Facebook-pagina en email. Binnen drie dagen meteen vier opdrachten binnen! Leuk! Dus nu... lekker aan de freubel!

Gebruikte materialen:
- Kalender: Joy!Crafts
- Maanden (NL): Joy! Crafts
- Tekst (NL): Eline's Dutch Sentiments
- Maanden (EN): My Favorite Things
- Tekst (EN): Inkadinkado

11 opmerkingen:

 1. Oe, deze zijn ook leuk! Gaaf die kalender en die kleurtjes. Ga ook voor de bovenste. Slim om reclame te gaan maken als je zoooo veel kaartjes maakt en leuk dat het al resultaat heeft opgeleverd.
  Fijne dag, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Inderdaad heel leuk zo met die kalender! Het randje eromheen maakt het af. Leuk dat die reclame al wat opleverde! Bij mij op het werk vinden ze de kaartjes mooi, maar sturen of geen kaarten of e-cards. Tja... Gelukkig heb ik afnemers buiten werk om ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel fijn dat je kaarten op je werk positief opvallen!
  Met deze twee ga je ook vast goed scoren. Leuk zijn ze!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaart met die kalender ! Ziet er weer fris uit !

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Kei leuk gemaakt! Heel eenvoudig, maar door de kleurtjes zijn ze toch heel vrolijk. Heel smart van je om je kaartjes te promoten. Het is ook zonde om ze weg te gooien. En het voelt altijd goed als je een opdrachtje krijgt. Daar 'groei' je van.

  Groetjes Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zijn ze weer Miranda, een leuk idee, om alle maanden te stempelen. Ik verkoop ook gelukkig al mijn kaarten onder mijn collega's, het voordeel is dat je van de opbrengst weer nieuwe spullen kunt scoren. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hartstikke leuk en ik heb ook een licht voorkeur voor de eerste. Die omlijning doe je die zo uit de losse hand? Want ze lijken heel nonchalant maar zijn toch mooi vierkant.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi, geen tape,hahaha, nou dat maakt niks uit hoor, deze kaartjes zien er heel leuk uit! Leuke stempeltjes zeg en vrolijke kleurtjes! Ook leuk dat je weer wat kaartjes kan maken in opdracht, want inderdaad op een gegeven moment heb je er zoveel, dan is het fijn dat je er wat kan verkopen. Kan je weer nieuwe spulletjes van kopen, tape ofzo :-)
  Groetjes, Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk gedaan weer Miranda en gefeliciteerd met je prijs, super voor je.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Al meteen vier opdrachten?! Gaaf! Waar werk jij, ga ik ook zo'n briefje ophangen ;-p want mijn bakker-avontuur is helaas nog zonder succes... Gave kaarten heb je weer, logisch dat ze ze willen kopen! Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Ben meteen gaan kijken. Cool, samen in de top 3!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!