zaterdag 29 juni 2013

Tape, tape en nog eens tape

Wat een heerlijke week! Na een top 3 plek bij CAS on Sunday en de random-winst bij De Creatieve Zebra, zag ik vanmorgen dat ik vandaag ook nog eens in de top 3 ben beland met mijn cirkelkaart bij SU-per Challenges. Te gek!

Na meerdere tips over tapejes bij de Wibra, was ik na een foto bij Linda zeker overtuigd dat ik een bezoekje aan die winkel moest brengen. Afgelopen week greep ik mis, toen was alles op. Maar na het zien van de nieuwe folder en de tip van Ank ('de nieuwe folder met de tapejes er in gaat vanaf maandag in, maar ze liggen al eerder in de winkel') wist ik dat ik heel snel weer naar de Wibra moest om nu wel op tijd wat rolletjes te bemachtigen. Dat deed ik vanmorgen! Ik heb bijna de hele collectie geplunderd, ja hallo... drie rolletjes voor een euro, dat laat ik natuurlijk niet liggen. En aangezien ik hier toch al bekend sta als tape-gek, plaats ik zonder schaamte (ok, klein beetje dan) mijn buit. En ik heb er zelfs nog een aantal laten liggen! Wie durft op te biechten zich net zo misdragen te hebben? Of misschien ben je nog niet geweest, maar staat een plundering nu wel op je to-do. ;-)


Verder nog twee kaartjes, ze verschenen eerder al op mijn Facebook-pagina
Dit modelletje met tapejes blijft leuk en met andere rolletjes tape valt elke keer een gezellige kaart te creëren. 




Dat het een fijn modelletje is, blijkt ook uit een aantal liftkaarten die zijn verschenen op verschillende blogs. Af en toe zie ik in mijn blog-statistieken dat er op momenten meer dataverkeer op mijn pagina komt, vanaf een andere blog. Ik ga dan altijd even kijken waarom het verkeer daar vandaan komt, regelmatig zie ik dan dat ik iemand heb kunnen inspireren met mijn tape-kaarten. Het leuke is dan ook dat er dus net zo regelmatig een linkje wordt geplaatst met mijn blog er bij, met de mededeling dat ze bij mij het idee op hebben gedaan. Gaaf en heel netjes vind ik dat! Ik zie natuurlijk niet elke blog waarvandaan gelinkt wordt, dus als je een keer een kaartje of ideetje hebt gelift... laat het even weten in een reactie, dan kom ik even bij je gluren als je dat leuk vindt. Ik doe ook maar al te graag inspiratie bij jullie op, ik ben nog lang niet klaar met de tape!

Tot zover dit tape-bericht. En met mijn nieuwe aanwinsten is het vast geen verrassing als ik dit bericht afsluit met 'to be continued'...

21 opmerkingen:

  1. Wat een stapel! Ik zie er tapejes tussen die er bij 'mijn' Wibra niet waren. Jij hebt het over nieuwe voorraad, ik denk dus dat ik maandag nog maar eens ga kijken ;)
    Alvast weltrusten, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. ooh wat erg nou ja ik bedoel dat ik er nog niet geweest ben hihihi
    Moet er gauw naar toe jammer dat ze op zondag niet open zijn
    Leuke kaarten
    Een fijne zondag alvast
    Cinderella

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oooohhhh..... heb jij even geluk gehad!!!
    Het zijn inderdaad superleuke tapejes en nog voor een prikkie ook.
    Moet toch ook maar 's langs, maar ja... wanneer???

    Groetjes Erika

    BeantwoordenVerwijderen
  4. WAUW, wat een leuke tapejes!!! Ik denk dat ik morgen of maandag maar eens snel ga kijken wat ze hier nog hebben!!!';-) Erg leuke kaarten trouwens!
    Groetjes Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Hahaha, ik heb me ook zo schunnig gedragen want ik heb van een aantal zelfs meerdere setjes genomen want op deze rolletjes zit maar 2,5 meter en omdat ze zo leuk zijn gebruik je ze vast veel!
    Deze kaartjes zijn superleuk, ze waren mijn inspiratiebron!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Jouw top 3 plek had ik gezien, wat leuk voor je, gefeliciteerd!!!
    En een lift van jouw kaarten heb ik ook al diverse malen gespot op het www. Leuk dat ze jou als inspiratiebron zien (-: Ook gezellig. Voor mij is washi-tape direct een link naar jou - complimenten!
    Heel fijn weekend verder,
    groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heerlijk om zo veel tapekoers te kopen, ik moet denk ik maar gauw.... Ook eens gaan. Je kaarten zijn weer super, ik geniet ervan. Groetjes, Nelleke

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi, hoi, heb je dan eindelijk de wibra-tape te pakken!! Hahaha. Ik had gisteren al een paar keer op je blog gekeken en heel raar, maar ik had al zo'n voorgevoel dat je toch een wibra aan het zoeken was, waar ze nog wel de tapejes hadden! Ja, je bent nou eenmaal tape-verslaafd he! Lachen hoor! Leuke kaarten heb je weer gemaakt. Ben benieuwd naar je creaties met je nieuwe tapejes, dus we wachten af!
    Fijne knutselzondag! Groetjes, Miranda.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Gefeliciteerd met je top 3 plek, ik had het al voorbij zien komen bij SU- perchallenge. Ik ben gisteren ook naar de Wibra geweest om tape te scoren, ik ben bij 8 blijven steken, meer verschillende hadden ze niet, hi hi. Linda heeft inderdaad ook een aantal leuke kaarten gemaakt met de tape. Fijne zondag nog, groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jahoeeee leuk he die tapejes!!
    Ik heb braaf maar 1 setje gekocht, die met roze/groen/bruine stipjes.
    Maar jouw buit is geweldig, zeker als je het zo veel gebruikt is het helemaal leuk, voor de prijs hoef je het zeker niet te laten :D
    veel plezier ermee ben benieuwd wat je er weer mee maakt.
    Je tapekaartjes zijn super!

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hallo Miranda,

    Whoo wat een buit heb je geslagen ha ha.
    Gefeliciteerd met het behalen van de top 3 super meid.
    Ik vind je kaarten geweldig ben een groot fan van jou kaarten.
    En wat heb je dat netjes verwoord.

    Fijne zondag,
    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Oh help, ik vrees dat ik morgen ineens heel dringend de behoefte voel om een Wibra bij mij in de buurt een bezoekje te brengen... Wat een gave tapejes heb je gekocht!! Je kaarten zijn top. Wellicht zie je binnenkort bij mij ook een linkje naar deze kaarten, want dit is inderdaad een gaaf idee! groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Gefeliciteerd met je toppers! Hahaha... jemig Miranda!!! Je hebt je inderdaad lekker laten gaan, maar ja... je gebruikt er ook veel van, dus mooi excuus. En voor dat geld... Veel plezier ermee!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ook ik heb me eventjes laten gaan met de tapejes en kreeg al rollende ogen van de familieleden tot ik liet zien wat de buit was. En toen volgden de 'oooh's' en 'aaah ja's'. Ik heb toen ook geweldige rolletjes in luipaardmotief kunnen bemachtigen. Super! En voor iemand als jij die zoveel rolletjes gebruikt en zo'n leuke, verscheidene kaarten er mee maakt is het toch niet meer dan logisch dat je ze allemaal meeneemt voor zo'n leuk prijsje :)
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke kaartjes heb je meteen met je tape gemaakt!! Super! Ze zijn ook echt heel erg leuk..
    Groetjes, Yvonne

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Vergeet ik je nog te feliciteren met alle je top-kaarten! Gefeliciteerd!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Wat maak je super leuke kaarten met die tapetjes. Geen wonder dat ze veel gelift worden, Ga ik ook nog eens doen ha ha. Maandag heel de dag werken. Zou er dan nog wat over zijn bij de Wibra.

    BeantwoordenVerwijderen
  18. wauw, jij hebt jezelf weer flink verwend, ik liep er van de week onverwachts binnen en heb 1 zakje meegenomen, hoe zielig toch, maar er was bijna geen keus meer. Ook nog gefeliciteerd met je winnende kaarten, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Haha ja ik heb me ook behoorlijk misdragen weer, maar als je kijkt naar het bedrag dat je uitgeeft, dan valt het wel weer mee. Dat je daar dan een hele stapel voor hebt... ja dat is dan maar zo ;) hihihi vervelend! Ik zal vandaag of morgen mijn tweede deel van Wibra-buit laten zien :)

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Ooohhh balen zeg ben ik gisteren bij de action geweest voor de zakjes met knopen die ik op een forum zag en ben niet bij de winra naar binnen gelopen die er naast ligt. Wat een mooie verzameling en ja ik vind die tape ook heel erg gaaf. Leuke kaarten heb je ermee gemaakt en gefeliciteerd met al je nominatie's leuk he.
    Moet ik dus toch weer naar de wibra als er tenminste nog tape is.

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!