maandag 24 juni 2013

Spelen met tape #13: a star is born

Zomaar weer twee nieuwe volgers! Ank en Cindy, welkom!
Leuk dat jullie mijn blog hebben gevonden en me gaan volgen.
Nog meer leuks: mijn zwart-geel-wit kaart is bij CAS on Sunday in de top 3 beland!

Oke, help. Ik heb een serieuze tape-verslaving. Helemaal voor leuke tapejes voor weinig geld. Toen ik las dat er bij de Wibra mega leuke tapejes liggen, (3 voor een euro!!) MOEST ik meteen naar de Wibra. Jammer alleen dat het zaterdagavond was. ;-) Ik werd er helemaal zenuwachtig van dat ik moest wachten totdat de winkel die het meest in de buurt zit open zou gaan. Da's toch niet goed?! Nou ja, toen heb ik mijn 'honger' naar tape maar even gestild met een tape-kaartje. Ik hoop dat ik jullie ook kan plezieren met mijn therapeutische sessie.

Een aantal stroken tape op een kaart en er vervolgens een vorm uit snijden: ik deed het eerder met een hartje. Nu is dat idee natuurlijk ook heel erg leuk en toepasbaar met een ster! En sterrentape. En een sterren-tekst. Dus na het plakken van de tape, heb ik de kaart door de Cuttlebug gehaald om een gat te creëren. Uiteraard met in het doorkijkje weer wat versiering.



Fijne week, ik ga na mijn werk als de wiedeweerga naar een Wibra!
Toedeloe!

Gebruikte materialen:
- Ster: My Favorite Things
- Tekst: Eline's baby teksten
- Tape: Hema

Challenge:
Crazy for CAS: washi tape

23 opmerkingen:

  1. En, ben je nou al bij de Wibra geweest?! Ook deze is weer gaaf. Mooi zo met dat doorkijkje. En knap dat je het sterrenthema helemaal hebt doorgevoerd.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuke kaart heb je gemaakt, ik hoop dat er vanmiddag nog tape is bij de wibra. Want ze waren wel erg leuk, zag ik op t blog van Linda. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi, wat een mooi kaartje weer! Heel leuk gedaan met die ster! Ik vind het echt geweldig om te zien wat jij steeds weer verzint met tape! En je maakt heel wat mensen enthousiast met de tape, want op verschillende blogs kom je nu kaarten met tape tegen! Met de verwijzing naar jou blog, dat is toch wel erg gaaf he! Nou ik ben het nog steeds niet zat! Op naar de volgende tape-creatie! Hahaha. Enne heb je nog nieuwe kunnen scoren bij de wibra? Groetjes, Miranda.( oei, ik heb in dit berichtje het woordje tape wel erg vaak gebruikt :-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Je wil niet weten hoe trots ik ben, ik vind het zo gaaf allemaal. Ik krijg zoveel complimenten, niet normaal! Dank je voor jouw enthousiasme ook elke keer. Katwijk, Leiden EN Leidschendam hadden niets, of het was al op. Ben veel te laat blijkbaar, ik baal enorm! Heb dus geen goedkope Wibra tapejes... :-(

      Verwijderen
    2. Hoi, leuk je reactie terug! Jammer dat je de wibra-tapejes niet heb kunnen scoren, maar ik denk dat je nog wel wat rolletjes achter de hand hebt, toch?! Hahaha:-)

      Verwijderen
    3. Een stuk of 80 kwam ik achter... *Kuch*

      Verwijderen
  4. Goedemorgen tapejes topper!
    Zo leuk dat jij als washi-tape expert bekend staat in blogland. Jouw verslaving is helemaal niet erg. Zolang je nog ideeën hebt, blijft het leuk, toch? Bovendien is tape goedkoper dan design papier (-:
    Succes bij de Wibra!
    Groetjes van Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Deze is ook weer mooi zeg!
    Dank je wel nog voor je antwoord op mijn vraag, maar nu moet ik niet alleen terug naar de Hema maar dus ook nog naar de Wibra.... :-)

    Groetjes Erika

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Lekker toegeven aan je verslaving, er zijn ergere ;)
    Deze is ook gaaf, leuk die uitgestanste ster , mooi tekstje erin ook!
    Leuk dat je in de top 3 stond, dat was ook wel een erg mooie kaart!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel gaaf Miranda! Proficiat met je Top 3 plekkie...wélverdiend!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supertoffe kaart weer! Sorry, de tapejes bij Wibra Leidschendam hebben mijn moeder en ik ingepikt! Folder goed in de gaten houden. Blijkbaar gaan ze hard en hopelijk komen ze ooit nog eens!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuke kaart Miranda, super met het doorkijkje!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Jij krijgt er echt niet genoeg van hè? Leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Gefeliciteerd met je top 3 plekje Miranda, helemaal super voor je. En wat is dit weer schitterend geworden. Top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Leuke kaart! Ik was ook naar de Wibra gegaan voor leuk tape en ook ik was te laat... Ik baalde zo erg... Ik dacht: eindelijk goedkoop leuk tape en dan is het er niet.... Jammer jammer jammer... Maar de leuke tapejes bij de Hema maakte ook wel weer veel goed! Heb je de nieuwe stempelsets gezien?

    Groetjes Anna Laura
    madebyannalaura.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik ben zojuist in een grote Hema geweest, ipv de kleine bij mij in het dorp. Super leuke schoolcollectie. Ik heb een stempelset meegenomen met een hartje en I (don't) like, tabblaadjes en cijferpaperclips. Echt te leuk!

      Verwijderen
  13. Hoi Miranda,
    Gaaf weet deze kaart, leuk zo met die ster eruit!! En uh jammer van je tapejes. Misschien heb je een volgende keer meer geluk. Het lukt mij juist niet om bij de Hema tape te krijgen. Ze hebben maar 2 setjes liggen en niet die leuke die jij gebruikt.
    Veel knutselplezier maar weer!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hahaha, ik herken het helemaal want dit lezende dacht ik ook meteen dat ik nog even naar de Wibra moest zien te komen maar toen ik in de reacties las dat meerdere mensen voor niets zijn geweest heb ik het maar niet geprobeerd.
    Je kaart is weer hartstikke leuk!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuke kaart Miranda!! Ook die tape'jes heb ik liggen :) Welke tape'jes van de Hema niet... Ik kwam er vandaag eindelijk aan toe om naar de Wibra te gaan hier in de buurt. En wat bleek ze hadden net een paar nieuwe dozen binnen gekregen. Ik heb dus heel veeel rolletjes meegenomen (zal hier maar niet vermelden hoeveel :)) daarnaast ook bij de Hema nog wat tape gehaald en zag daar ook die leuke stempels. Dus ook daarvan zijn er een paar in mijn mandje terecht gekomen. De paperclips heb ik eerst maar laten liggen... :)

    Fijne avond!

    Groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ooh echt?! Vertel, naar welke Wibra moet ik? Ik wil ook plunderen!

      Verwijderen
  16. AHHHHHHHH dit is echt een super leuke kaart geworden! Ik hou heel erg van baby; en alles daar omheen, dus een geboortekaart, past ontzettend goed in het straatje! Echt leuk!


    Creatieve groet, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Oh ik lees hier veel teveel leuke tips weer voor nog meer winkels metvtape. Ik heb ook nog niet genoeg, ahum... Gave kaarten maak je, ga je volgen! Groetjes Joyce

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!