dinsdag 7 mei 2013

Tape-huis

Hoera... mijn tapejes hebben een nieuw (t)huis!


Op Pinterest en via jullie reacties deed ik (te) veel ideeën op, er zijn zoveel leuke manieren om tape te bewaren! Maar dit is 'm uiteindelijk geworden. Ik vind hem helemaal gaaf omdat 't niet zomaar een vierkanten letterbak is, maar echt een huisje (Xenos). Enne... HELP, er is nog heel veel plek over. Vervelend. ;-)

Het kale hout vraagt er om om opgeleukt te worden, maar dat komt later. Alles op zijn tijd. Want ik ben dan wel van de griep af, de verkoudheid is omgeslagen in een bijholte-ontsteking. Ook geen pretje. Dus uitzieken staat eerst op het programma!

Mocht je zelf nog op zoek zijn naar leuke, andere, praktische washi-tape opbergtips, Evy stuurde me een link waarin heel veel leuke ideeën bij elkaar gevoegd zijn. Handig! Zie: HIER.

13 opmerkingen:

  1. Leuk idee zeg, het is dat ik echt geen ruimte heb om zoiets neer te zettten dus de mijne zitten gewoon bijeklaar in mijn bewaardoos vol handschappen zoals mijn mesjes,scharen en tapejes. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. In dat huisje wil ik wel wonen :)

    Beterschap!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    Groetjes

    Vera

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk Miranda, bij mij zitten de tapejes ook in zo'n soort huisje dat ik ooit bij Intratuin heb gekocht. Maar.... ik heb nu al geen plaats meer ;)
    Nog veel beterschap!
    Lieve groetjes, Berlinde

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Hoi Miranda, wat een leuk idee zo! Ziet er gezellig uit enne toch handig dat er nog wat ruimte over is, want er zullen vast nog wel wat tapejes bijkomen, hahaha. Vervelend dat je nog steeds niet opgeknapt bent zeg, heel veel beterschap dan maar!! Groetjes, Miranda.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Staat leuk he, dank je! Stiekem heb ik hem natuurlijk ook gekocht op 'uitbreiding'. Zou zonde zijn als het huisje nu al vol stond. Ruimte voor een extra 'tuinhuis' heb ik ook weer niet, haha.

      Verwijderen
  5. Dat ziet er leuk uit! Grappig om te zien hoeveel tapejes we hetzelfde hebben. Bij mij zou het kastje al te klein zijn, zoveel tapejes heb ik. Maar ze zijn dan ook zo leuk, zeker als je ze zo uitstalt!
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja, hebben we zoveel de zelfde? Toevallig! Maak even een foto van jouw collectie, dan weet ik wat ik ook nog moet kopen haha. Hoeveel tape-jes bezit je inmiddels? Ik heb even gekeken, maar in dit leuke kastje passen uiteindelijk toch wel heel veel tapejes. Op de plek van de blauwe rolletjes, past gemakkelijk nog een derde rijtje waardoor je alleen in dat vakje al 27 rolletjes kwijt kunt van het gewone formaat (Boekenvoordeel). En daar zijn vier vakken van! Met de kleinere rolletjes (Action) passen er in dat vak zelfs vier rijtjes en dus 32 rolletjes. In de middelste drie vakken passen 15 gewone rolletjes of 20 kleinere. In de vierkante vakjes alleen al kan je dus met de gewone grootte tapejes al ruim 150 rolletjes kwijt! En dan is er nog 'de zolder'!

      Verwijderen
  6. Jeetje het zit je niet mee Miranda nu een bijholteontsteking, dan zal je ook wel veel pijn hebben, heel veel sterkte meis en beterschap. Wat een supergave oplossing heb je gevonden voor je tape, ziet er helemaal top uit en zo lekker overzichtelijk.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Inderdaad leuk! Maar die lege ruimte kan natuurlijk niet hè? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Oh bah, nog zieker geworden! Sterkte, goed aanpakken zo'n holteontsteking. Bij mij is het zo goed als over.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Erg leuk Miranda! Dit is wel een hele gave opslag plaats voor je tape-jes, en bij boekenvoordeel heeben ze inderdaad heel veel leuke tapejes erbij gekregen! Balen dat je holte nu vast zitten, pijnlijk, heel veel beterschap, en vooral rustig aan doen, anders blijft het nog heel lang gevoelig. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit is echt heel leuk, maar er kunnen er idd nog wel wat bij. Sterkte met de bijholte ontsteking.

    groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!