vrijdag 3 mei 2013

Themadag #5: Kleinzoon

Afgelopen week ontving ik mijn gewonnen pakketje van CAS on Sunday, verstuurd door de sponsor van die week: Diana van Team Utopia. Naast de prijs van het mooie bakerstwine (mint groen/wit) en de zilveren plakparels, had ze er een heel leuk opgeleukt notitieblokje bij gedaan en een pakketje met losse onderdelen om zelf een kaart in elkaar te knutselen. Zo leuk al die extra's (foto volgt!).

Deze week ben ik weer geveld door de griep, hij hangt blijkbaar nog steeds in de lucht. Waardeloos! Na een paar dagen in bed en op de bank, heb ik als afleiding toch nog wel wat kaartjes kunnen maken. Toch wel handig dat kaartjes maken geen heel inspannende hobby is, met mijn spulletjes om me heen was het al zittende best goed te doen. Alhoewel... het tempo waarin ik ze maakte was niet om over naar huis te schrijven. Door de vermoeidheid ging het verzinnen en het uitwerken van ideeën niet echt lekker vlot, maar ach... alles beter dan het gehang op de bank!

Om de voorraad weer wat aan de vullen, maakte ik kaartjes voor de geboorte van een kleinkind. Aan geboortekaartjes heb ik geen gebrek, maar specifiek een kaartje voor aanstormende opa's en oma's had ik nog niet. Dus vandaag laat ik jullie drie kaarten zien (een voor mijzelf) die gestuurd kunnen worden naar opa's en oma's die een kleinzoon hebben gekregen.

De eerste is er weer eens een met de Eline-spulletjes.
Ik maakte deze kaart eerder in een meisjes variant.Gebruikte materialen:
- Papier: Eline Hello Sweet Baby
- Tekst op tab: collectable Tab with tekst NL (Col1314)
- Gescheurde bladen: collectable Tab with tekst NL/UK (Col1314/1315)
- Babystempel: Eline's clearstamp baby jongen
- Stempel kleinkind/poststempel: Eline's baby teksten
- Distress Markers
- Tape: Hema
- Knoopjes

Dan twee net-niet-dezelfde kaartjes. Ik heb nauwelijks achtergrond stempels, daar wil ik graag nog wat van aanschaffen. Gelukkig is er met smalle stempels ook heel wat te bereiken. De open rondjes komen van een smalle stempel van de Boekenvoordeel, het is een strookje met twee rijtjes rondjes. Door deze een aantal keer onder elkaar te stempelen, heb ik alsnog een mooi gevulde achtergrond.Gebruikte materialen:
- Papier: Premium Glitter Scrapbook Paper
- Achtergrondstempel: Boekenvoordeel
- Ster: My Favorite Things
- Tekst: Eline's babyteksten
- Tape: Hema

Fijn weekend!

12 opmerkingen:

 1. Hier ook flink gesnotter... Heb vakantie en dan komt mijn lichaam tot rust. Alsof mijn lichaam zegt: nu heb je tijd om ziek te zijn. Bah bah. Maar ook ik red me aan de knutseltafel prima. Leuke kaartjes. Ben helemaal weg van de bovenste, maar dat snap je wel. Ik wens je heel veel beterschap!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Weer heel leuk gedaan!
  Beterschap!
  Groetjess Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat zijn ze weer leuk je kaartjes, super hoor ☼
  En jij beterschap !

  Alvast een gezellig (knutsel)weekend ☺
  Lieve grtjsss Erica xox
  heidebloempjuh.blogspot.nl

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaartjes zijn het weer geworden. Toevallig gisteren zoiets gepind met die sterren en rondjes. Ja ik vermeld altijd mijn ideetjes die van een ander komen. Dan ziet een ander ook een ander blog en ik hoef niet met de eer te strijken als jij het uitvind. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hallo Miranda,

  Wat naar om nu weer ziek te zijn )-: Gelukkig kun je wel knutselen, ook al gaat het minder snel. Je kaartjes zijn weer heel leuk! Met sterren werken blijft hier favoriet, gisteren ook een kaart met ster gemaakt. Komt volgende week op mijn blog. De ontvanger is pas 12 mei jarig en zijn vrouw heeft een blog... hihi

  Groetjes en beterschap!!!
  Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een super leuke kaarten, Miranda! Wil er binnenkort ook wat maken, dan voor 'kleinkind op komst'. Heb hier weer wat ideetjes op gedaan!
  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hé bah Miranda wat vervelend dat de griep je te pakken heeft maar gelukkig kon je nog wel kaartjes maken en weer hele supermooie. Ik vind ze prachtig geworden. Hou je taai en ik hoop dat je snel weer helemaal de oude bent. Gefeliciteerd met je prijs die je hebt binnengekregen, wat super dat ze er ook nog extra's bij hadden gedaan, top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wauw, prachtige kaartjes!
  Was ik al volger? Dat ga ik nu controleren en wie weet heb je er zometeen een nieuwe volger bij.
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Weer zo'n leuke kaartjes. Daar zullen de toekomstige grootouders wel blij van worden :) Hoewel het eerste kaartje toch mijn favoriet is!
  Veel beterschap nog in ieder geval!!
  Groetjes
  **Evi**

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Hoi, wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt en dat terwijl je ziek bent, vervelend zeg, beterschap hoor! De 1e kaart met de Eline spulletjes vind ik echt onwijs lief! Maar de andere kaartjes zijn ook leuk hoor. Fijn weekend! Groetjes, Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Een schatje en een stoere, leuk! Beterschap, gebruik maar veel vitamine zon...

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Twee heel verschillende maar allebei gave kaartjes, Miranda! Ben ook met een ster aan de gang geweest voor een baby, maar kan dat nog niet op mijn blog zetten. Beterschap, hier ook verkouden geweest, in mijn vakantie :(

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!