zondag 5 mei 2013

Themadag #6: Liefde

Marije, welkom op mijn blog!

Bedankt voor de beterschapswensen, ik ben niet de enige die aan het snotteren is lees ik. Het tempo ligt dit weekend nog heeeeeel laag, maar ik heb toch weer wat kaartjes kunnen maken. Vandaag weer een thema centraal: liefde.

In mijn begin periode van het echte kaarten maken, plunderde ik de Action altijd voor de 3d stickers. Die vond ik helemaal geweldig, dus ik nam van alles en nog wat mee. Uiteindelijk was het toch niet altijd helemaal je-van-het, dus ik heb nog steeds een hele voorraad. Toch vond ik er nu nog wel wat leuks tussen: een  setje kleding voor een bruidspaar! Samen met het nieuwe papier van de Boekenvoordeel, is het een strakke, nette kaart geworden.De tweede kaart is een kopie van een eerdere samenwoon-kaart.
Niets mis met het herhalen van een leuk concept. ;-)


En ja, toch weer vierkantjes. Handig om mijn restjes papier van Authentique op te maken. De toevoeging van de knoopjes is een idee dat ik vond op Pinterest.


 Tot zo ver deze liefdes-dag! Fijne zon(nige)dag!

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuke kaarten, zag er net twee op fb voorbij komen, en ben meteen naar je blog gegaan. Was even zoeken omdat ik vergeten was volger te worden, maar bij deze gedaan , fijne zondag groeten !neke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ze zijn weer leuk!
  Jij ook een zonnige dag, geniet ervan!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Opnieuw 3 toppertjes, Miranda. Super leuke kaartjes weer!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaartjes heb je weer gemaakt Miranda, vooral de onderste vind ik geweldig. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een schitterende kaartjes heb je weer gemaakt Miranda, ik vind ze stuk voor stuk prachtig geworden. Hoop dat je snel weer helemaal de oude bent.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Prachtige kaarten stuk voor stuk en beterschap hopelijk knap je snel weer op.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoi hoi, nou je bent lekker op dreef hoor, weer drie kaartjes! Ze zijn weer erg leuk! Heel verschillend, maar dat is nou juist zo leuk. Super gedaan! Enne beterschap hoor! Groetjes, Miranda.

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Mooie kaartjes heb je gemaakt, de vierkantjes blijven leuk, en toch is het iedere keer weer anders. De embelisments van de action heb je mooi verwerkt op je kaart, en aan een goed concept moet je niet teveel veranderen, als het goed is is het toch prima, af en toe is het nodig en niet verkeerd om zo je voorraad weer op peil te brengen. Hopelijk ben je weer een beetje aan de beterende hand, en kun je weer helemaal helder denken, zonder die watten in je hoofd;-)))). Leuk dat je volger op mijn blog bent geworden. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Heel mooi zijn ze Miranda! Leuk dat kledingsetje, de hartjes ook trouwens. En je vierkantjeskaart is al net zo toppie! En nog beterschap hoor, zo vervelend!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk zeg dat kledingsetje, mooie kaart heb je daarmee gemaakt!! Vind de vakjes kaart superrr en de hartjes kaart blijft leuk. Beterschap, hopelijk knap je snel op.
  Groetjes,
  marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke serie, vooral de trouwkleding!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ben de laatste tijd niet zo erg vaak langs geweest, domweg te druk met andere dingen! Komt wel weer, dit is een hele drukke maand voor mij, leuke dingen, maar wel veel! Net alweer 3 berichten alvast klaar gezet, want het weekend vrij t/m zondag zit bomvol! En er zijn gewoon meerdere dingen die moeten, maar dat is niet negatief hoor ;-)
  Ik kom eigenlijk even langs want dat stamp a ma jig heb ik ook niet bedacht, haha! het is van SU en is een hulpmiddel om netjes en recht te stempelen, handig dingetje!
  Je bent lekker bezig met je kaarten de laatste tijd. Leuk allemaal, ook deze serie weer, erg mooi gedaan!
  Heel verhaal geworden, ook wel eens gezellig!
  Groetjes!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!