donderdag 9 mei 2013

Spelen met tape #1: With Love

Ik vind het altijd een mooi compliment als nieuwe mensen mijn blog weten te vinden en vervolgens gaan volgen. Het is voor mij een extra feestje als het iemand is, die ik zelf al een poos volg. Welkom als volger op mijn blog Nicole!

Vandaag heb ik lekker zitten spelen met tape. Eerder maakte ik een hartje van tape, nu besloot ik deze twee dingen weer te combineren, maar dan net even anders. Ik plakte allerlei stroken tape op de voorkant van de kaart, om er vervolgens met een mal een hart uit te snijden. Dat werd dus een leuk doorkijkje. Ik wilde hem verder clean and simple houden, dus het doorkijkje aan de binnenkant werd slechts gevuld met een stempel en een lijntje (de mal was een mooi hulpmiddel voor een mooi getekend hart).



Ik ben eindelijk redelijk hersteld van alle narigheid. Morgen ga ik weer een dagje werken, ik heb dan geen verplichte vrije dag. Kan ik mezelf nog net even nuttig maken, voordat mijn geplande twee weken vakantie in gaan! Whiehoe! Voor de mensen die morgen ook nog vrij hebben, geniet van je lange weekend!

Gebruikte materialen:
- Tape: Action
- Stempel: Inkadinkado

8 opmerkingen:

  1. Wat een leukerdje is dit weer! Fijn om te horen dat je weer beter bent. Ziek zijn is NIET leuk :)
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Leuk zeg! Moet zelf ook eens wat vaker met tape aan de slag! Werk-ze morgen (mag zelf ook weer!)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk kaartje is het geworden, jammer dat je niet vrij bent morgen, maar je vakantie komt er aan. ik vertrek zelf zaterdag. Maar ik zit in de ziektewet dus ik hoef ook geen vrije dagen meer aan te vragen, Ben benieuwd naar je volgende creatie. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ohhh wat een geweldige kaarten maak jij zeg! Ik heb net mijn eerste tape gekocht en heel erg onwennig wat ik er mee moet gaan doen. Ik ga zeker nog even snuffelen bij je om te zien wat je met dat tape allemaal kan doen ;p

    Groetjes, Karin

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Ik ben letterlijk op dit moment bezig met een blogbericht over 11 verschillende manieren waarop je washi tape kunt gebruiken, dus ik zou zeggen... kom binnenkort nog even terug voor meer inspiratie. ;-)

      Verwijderen
  5. Hoi Miranda, wat een leuk kaartje weer! Gaaf zo met die tapejes. Heel leuk gedaan, ben benieuwd naar de volgende kaart met tape! Fijn dat je weer opgeknapt bent! Werkse dan maar morgen! Groetjes, Miranda.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een prachtig kaartje heb je gemaakt Miranda, en wat fijn dat je weer helemaal bent opgeknapt voordat je vakantie ingaat, geniet ervan, heerlijk de komende twee weken vrij.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Heel gaaf vind ik je hartkaart, ook erg leuk is dat doorkijkje! Je bent echt de washitape queen, hoor :)

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!