woensdag 8 mei 2013

Een baby op komst

Ineke, welkom op mijn blog!

Leuk, ik kreeg weer een opdracht voor het maken van twee kaartjes. Het moesten kaartjes worden voor 1) een stel dat zwanger is en 2) voor de ouders van het stel. Ik kreeg een duidelijke opdracht mee, dat vond ik wel handig! Het geslacht is nog niet bekend, dus ik heb hier bij de kleurkeuze geprobeerd rekening mee te houden. Mocht je bij het tweede kaartje denken: he, je bent 'opa' vergeten... niet dus. ;-) 't Kaartje is namelijk voor een vrouwlijk stel.



Gebruikte materialen:
- Tape: Hema
- Silhouette: Eline Pellinkhof
- Dymo lettertang
- Knoopjes

Ik heb trouwens ff zitten rommelen aan mijn 'Contact' pagina. Ik had daar mijn email adres staan voor eventuele vragen en opmerkingen. Nu heb ik het zo ingesteld dat je ook kunt reageren op dat bericht, dus eigenlijk is het een soort gastenboek. Ken je dat, dat je een medeblogger gewoon even een berichtje wilt sturen buiten de kaart om? Dat kan bij mij nu dus ook eventueel daar. Geinig toch? Of ben ik dan een beetje een nerd, haha!


11 opmerkingen:

  1. Leuke kaartjes heb je weer gemaakt. Bekende tapejes ;)
    En ik vind je geen nerd hoor, ik krijg ook wel eens een heel verhaal en dan reageer ik weer bij diegene haar laatste bericht dus dit is best handig. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Vrolijke kaartjes! Tapejes blijven leuk. Deze mal van Eline overigens ook!

    Liefs Sanne

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie combinatie van tapjes, lekker vrolijk ook!!

    groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke, vrolijke kaartjes gemaakt met tapjes. Moet ik toch ook echt eens gaan proberen. Je huisje voor alle tapjes vind ik ook zo leuk. Ik heb nog maar drie rolletjes maar wil ook wel zo'n huisje.
    Groetjes Mirande

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat heb je dit weer superleuk gemaakt Miranda, ze zijn helemaal goed gelukt, top weer. En hahaha nee hoor je bent geen nerd alleen maar slim, want is wel een topidee om het zo te doen.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Je tapjes huis is wel heel leuk! Zo wonen ze gezellig bij elkaar, al die vrolijke kleurtjes. Daar maakte je ook weer twee tape-tastische kaarten me (-;

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een super gave echt "miranda-tape-kaartjes" ook een hele leuke kleuren combinatie als je nog niet weet of het een jongen of een meisje wordt !!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi, wat een geweldige kaarten weer! Heel leuk die kleurtjes bij elkaar, mooie tapejes, en die zwarte tekst staat er goed bij! En dan nu een lekker lang weekend! Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Was effe mijn naam vergeten! Groetjes, Miranda.

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hoi Miranda
    Ik vind je kaart echt leuk, vooral omdat je washi tape gebruikt heb. Ik
    zit soms zo vast in mijn eigen stijl en als ik jou kaart dan zie denk ik, wauw... ja das ook een hele leuke optie in hoe je je washi tapes gebruiken kan. Ook de kleuren vind ik wel wat hebben.
    Kortom, mijn complimenten :-)

    groetjes
    Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!