woensdag 1 mei 2013

Birthday wishes

Eens een kaartje in heel andere kleuren. Je koopt wel eens wat, waar je eigenlijk niet zo heel veel mee kan. En omdat het eigenlijk heel mooi papier is, vond ik dat ik er maar eens mee aan de slag moest.


Gebruikte materialen:
- Papier: Eline's Old-Fashioned Christmas
- Achtergrond tekst: Eline Pellinkhof - Air mail
- Tekst: Inkadinkado
- Bloemen: Marianne Design
- Plakparels: Action


10 opmerkingen:

  1. een prachtige kaart, leuke layout!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Prachtige kaart is het geworden, ik heb het papier ook en vind het ook niet makkelijk om daar wat mee te doen. Het is jou super gelukt. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Schitterend papier, het is je goed gelukt hier een mooie
    kaart mee te maken ☼

    Een gezellige (knutsel)week nog ☺
    Lieve grtjsss van Erica ¤
    heidebloempjuh.blogspot.nl

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Ik heb allebei de blokjes voor de tweede keer gekocht, en toevallig gisteren ook weer eens een kaart mee gemaakt, het is niet het eerste papier wat ik pak om er mee aan de slag te gaan, maar iedere keer als ik er een kaartje van heb gemaakt, is het resultaat toch geweldig, bij jouw ook , het geeft toch een beetje een vintage uitstraling, en daar passen de stempels goed bij. Groetjes Ingrid

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig kaartje heb je gemaakt. Super om te lezen dat je iets maakt van papier wat je niet snel zal pakken. Het is je super gelukt. groetjes Mariëtte

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een mooi kaartje zeg! Het is echt iets heel anders, maar ik vind hem super! Gaan we er nog meer zien van dit papier? Groetjes, Miranda.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oh help, ik dacht er met deze kaart weer even van af te zijn, haha! Het was al een hele uitdaging op zich. Maar goed, wie weet... want het papier moet toch een keer op! :-)

      Verwijderen
    2. Haha, oei heb ik het je wel moeilijk gemaakt! Maar he, wat dacht je van een paar labels. Dat moet lukken toch! :-)

      Verwijderen
  7. Heel anders dan ik van jou gewend ben, maar zoals je misschien weet... ik houd van afwisseling en wat leuk dat je dit ook doet! Vind het mooi gedaan, Miranda!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Haha, zo heb ik dus een hele kast vol. Echt erg! Maar dit papier heb ik juist wel al veel gebruikt. Bizar he hoe smaken kunnen verschillen? In ieder geval heb je er wel iets leuks mee gemaakt!
    Groetjes
    **Evi**

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!