donderdag 24 januari 2013

Verjaardagscandy - Alle inzendingen

Zoals beloofd, laat ik jullie nog even alle ingezonden kaarten voor mijn verjaardagscandy zien. Ze zijn allemaal heel verschillend doordat ik verder geen specifieke opdracht voor het maken van de kaart had gegeven. Hierdoor was het elke keer een grote verrassing hoe de kaarten eruit zouden zien. Wat een feest om de enveloppen te openen (en te bekijken, want zelfs een aantal enveloppen waren versierd), er kwam ook af en toe een klein presentje uit de kaarten. Nogmaals bedankt! Ik vind het echt stuk voor stuk leuke kaarten. Genieten jullie mee? De namen staan onder de kaarten. Als je langzaam scrollt, kan je bij een aantal kaarten vast van te voren wel raden wie de makers zijn! IngridHet vlindertje raakte helaas beschadigd... :(
En nog een keer de winnares: Mirande

Dit ga ik volgend jaar zeker weer doen! :-)
Het pakketje voor de winnares heb ik vandaag gepost.
Mirande, hopelijk kan je de inhoud van het pakketje waarderen.

13 opmerkingen:

 1. Wat een leuke creaties heb je gehad. Veel kaartjes had ik al op de verschillende blogs gezien. Allemaal erg mooi!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hallo Miranda,
  Wow, heel begrijpelijk dat de keuze moeilijk was. Mooie kaarten heb je gekregen. Leuk, he om van medebloggers post te ontvangen en live hun kaarten, die je anders alleen op het scherm ziet, in handen te mogen hebben.

  Ook zonder candy krijg je van mij volgend jaar weer eentje (-:
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een prachtige kaarten heb je gekregen en zo verschillend dat maakt het heel moeilijk.Maar begrijp dat je van je kaarten geniet en dat is toch het belangrijkste.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk om ze allemaal op een rij te zien! kan me voorstellen dat dat je goed heeft gedaan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk om ze allemaal op een rijtje te zien en allemaal ook zo verschillend!! En het is altijd leuk om zelfgemaakte kaartjes te krijgen.

  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahaha ik dacht toen ik in mijn sidebar keek hé hoe kan dat nou daar staat mijn kaartje voor Miranda, ach ja blond hé het kwartje ging wat later vallen. Wat een schitterende kaarten heb je gekregen Miranda en zo leuk dat ze allemaal zo verschillend zijn. Helemaal leuk dat je ze ons ook even laat zien. Super.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat heb je leuke kaarten gekregen. Leuk dat je ons meteen mee laat genieten.....kunnen we meteen weer andere inspiratie opdoen.
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een leuke kaarten heb je gekregen, Miranda. Leuk om je eigen kaart tegen te komen op een ander blog :-)) ik heb altijd moeite met keuzes maken,vooral als ik veel dingen leuk vindt, dus heb ik bewondering voor het feit dat het je is gelukt om zo'n mooie kaart eruit te halen! En ik kan ook weer ideetjes hier op doen! Fijn weekend groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Miranda,
  Wat een mooie kaarten heb je gekregen. Leuk dat je ze allemaal aan ons laat zien zodat we weer wat nieuwe ideetjes op kunnen doen. Ik blijf het zo leuk vinden dat je mij hebt uitkozen als winnaar. Ik heb vandaag je pakketje gekregen met superleuke spulletjes. Heel erg bedankt, ik ben er erg blij mee en zal er binnenkort vast mee aan de slag gaan. Op dit moment komt er weinig van scrappen helaas. Nogmaals bedankt en volgend jaar ga ik zeker weer mee doen.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk dat je allemaal even laat zien!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een leuke kaarten allemaal!
  Groetjes Janine

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een prachtige kaarten heb je ontvangen, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Wat een prachtige kaarten heb je gekregen voor je verjaardag en heel erg leuk dat je ze allemaal laat zien.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!