zondag 20 januari 2013

Uitslag verjaardagscandy


Voor mijn 26e verjaardag (donderdag 17 januari) deed ik een oproepje om een kaartje te sturen voor mijn verjaardag (en 1 jarige blogbestaan). Ik heb een heel leuk aantal kaarten binnen gekregen, 14. Dames, nogmaals ontzettend bedankt! Het is echt genieten om allemaal zelfgemaakte kaarten te ontvangen en te bewonderen. Grappig ook om te zien dat heel veel van jullie handschriften op elkaar lijken. Ik had er even een foto van moeten maken eigenlijk, helaas ben ik dat vergeten te doen. Ik zal een deze dagen ook even een foto maken van alle inzendingen, het lijkt me voor alle deelnemers wel leuk om te zien wat de andere dames hebben geknutseld.

Nu vond ik dat ik bij zo een persoonlijke candy, ook persoonlijk een winnares moest kiezen. Maar echt, dat het zo lastig zou zijn had ik niet verwacht. Ik heb ook mijn verjaardagsvisite gevraagd hun mening te geven over hun persoonlijke top 3, dat liep ook flink uiteen. Uiteindelijk is er na meerdere keren van gedachten te veranderen tussen een aantal favorieten, toch een winnares uit de bus gekomen en dat is geworden...

MIRANDE

Zij maakte deze mooie kaart in chique kleuren. Op de tag staat nog een persoonlijke boodschap.Mirande, gefeliciteerd! Er komt binnenkort een prijsje jouw kant op,
je adres heb ik al want die staat netjes op je kaart.


9 opmerkingen:

 1. Van Harte Mirande. Het is ook een mooie kaart en het lijkt me een hele klus om een winnaar te kiezen.
  Gr. Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk hoor,zoveel post! Leuke kaart is er gekozen, van harte met de candy Mirande!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Altijd moeilijk hè om te kiezen,
  maar dit is een mooi kaartje hoor.

  Nog een hele fijne zondag gewenst,
  hier sneeuwt het de hele dag al,
  dus lekker warme chocomel weer :)
  Liefssssssss Erica xox

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Mirande gefeliciteerd! Dat het moeilijk kiezen is dat snap ik, want het feit dat iedereen persoonlijk een kaart maakt voor jou maakt deze al bijzonder! Het gaat ook om de leuk toch?!
  Fijne zondag! ben je al een beetje op orde ondertussen?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd Mirande. En dat snap ik best dat het moeilijk kiezen is, maar je hebt een prachtige kaart uitgezocht.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Gefeliciteerd Mirande, je kaartje is dan ook super geworden. Miranda snap heel erg goed dat het moeilijk kiezen is, de ene heeft dit, de andere heeft dat en ja maak dan maar eens je keuze, maar het kaartje van Mirande is helemaal top.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gefeliciteerd Mirande! Je hebt een heel mooi kaartje gemaakt voor Miranda! Miranda dat zal zeker heel moeilijk zijn geweest! Ieder eeft toch een eigen smaak, en dat is maar goed ook maar het gaat om de lol en de inspiratie. Groetjes Ingrid

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hoi Miranda,
  Wat leuk dat ik je verjaardagscandy gewonnen heb! Super dat mijn kaartje de winnende is geworden. Ik ben erg benieuwd naar het pakketje wat ik bij de post zal vinden. Ik lig al bij de brievenbus te wachten hahaha.
  En nog gefeliciteerd met je verjaardag. Je nieuwe huis begint er al heel gezellig uit te zien met die nieuwe meubels. Ik hoop dat we snel weer zo'n mooie kaart van jou kunnen bewonderen.
  Tot snel.
  Groetjes Mirande

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk dat dit kaartje gewonnen heeft. Ik heb alle kaartjes kunnen zien en er zaten heel veel leuke tussen. Ik maakte een top 3, maar vond dat ook al erg moeilijk. Ik ben helemaal niet creatief en maak dus ook geen kaartjes, dus ik kijk er heel anders naar dan mijn zus. Maar vond het leuk om al jullie zelf gemaakte kaartjes te zien, mooi gedaan!

  Mirande, gefeliciteerd met de winst!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!