donderdag 10 januari 2013

Verhuisstress en verjaardagsopleving

Oh, ik haat verhuizen! De rommel, het klussen, het geregel... gelukkig zijn we er bijna. We begonnen het nieuwe jaar met lekkage, dat was een flinke domper. Gelukkig valt de schade mee, maar de dakbedekking op onze dakkapel moet gedicht worden en ons net geschilderde plafond mag ook weer opnieuw. Daarnaast is al het geregel best lastig zonder internet op de computer (15 januari pas...). Ik heb gelukkig wel internet op mijn telefoon, maar dat is ook niet altijd handig. (Ik kan jullie blogs wel bekijken, fijne ontspanning!) Na een verhuis-dip, zit nu de stijgende lijn er weer in. Het aantal dozen met spullen wordt steeds minder, dat geeft al een hele hoop rust. Een nieuw bed is besteld en vandaag heb ik nieuwe meubels uitgezocht. Dát is dan wel weer het leuke van verhuizen! De meubels voor de woonkamer en voor de keuken (lees: toekomstig knutselpaleis ;-) ) worden bezorgd op donderdag 17 januari: mijn verjaardag! Wat een feestdag wordt dat! Op die dag vier ik mijn verjaardag nog niet, dus dat komt helemaal goed uit. Oh en vandaag heb ik ook een eigen naaimachine gekocht, geweldig! Binnenkort kan ik mijn opgebouwde vaardigheden op de naaimachine van mijn moeder, uitproberen op deze nieuwe variant, ik ben benieuwd.

Over mijn verjaardag gesproken, dat is meteen nog een reden van mijn opleving. Ik heb weer vier nieuwe kaartjes binnen gekregen voor mijn verjaardagscandy. De kaartjes van Marijke, Sabine, Sinnika en Mariëtte zijn de afgelopen dagen gearriveerd. Dames, wat is dit gaaf! Ik ontving eerder al kaarten van Jolanda, Cornelie en Sanne. Het is zo leuk om allemaal heel verschillende, handgemaakte kaarten te ontvangen. Ik vind ze nu al stuk voor stuk ontzettend leuk, bedankt! Heb je nog geen kaartje gemaakt en lijkt het je nog leuk om mee te doen? Dat kan nog! Je kaartje moet voor 17 januari binnen zijn (mail me even voor mijn adres - zie contactpagina), dus een kaartje maken en opsturen is nog mogelijk!

Wat ook erg leuk is, is dat ik ondanks het gebrek aan nieuwe creaties,
toch weer een nieuwe volger heb: itsmeinnie! Welkom op mijn blog!

Ik ga nu weer richting thuis, hopelijk snel nieuw knutselnieuws.

Liefs, Miranda

12 opmerkingen:

 1. He wat naar dat je eerst nog lekkage hebt gehad. Wel fijn dat je meubels zo snel komen. En natuurlijk ook heel fijn dat mijn kaartje is aangekomen. Heel veel succes met de laatste dozen uitpakken. Je zal zien dat het nog even tegenvalt. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Succes met alle dingen die je moet doen. Leuk om te horen dat het nu goed gaat ondanks die nare lekkage.Nog even en je kan heerlijk freubelen in je paleisje. groetjes Mariëtte

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Een mooi vooruitzicht dus!
  Verhuizen gaat meestal niet zonder slag of stoot...
  Heel benieuwd hoe je paleisje eruit gaat zien! En je knutselparadijs!
  Succes nog even!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Verhuizen is echt zenuwslopend en zeker als je dan ook nog lekkage gehad heb.Maar straks zitten jullie heerlijk en dat is toch fijn.Je kaartje ligt klaar om op de bus te doen.Fijn weekend en succes verder met verhuizen.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Lekkage... Ik ken het helaas. Bij ons hadden ze door de leidingen geboord. Elke keer als we het bad leeg lieten lopen, lekte het boven de voordeur. Zeer frustrerend! Zeker omdat de tegels bij het bad eruit moesten. Toen bleek de lekkage daar niet te zitten. Dus... al het laminaat op de bovenverdieping eruit. Het gat werd gedicht en al het laminaat kon er weer in. Toen bleek het nog te lekken. Weer al het laminaat eruit. Er werd nog een gat gevonden. Het stucwerk in de gang kon over en het plafond moest opnieuw geverfd worden. Hopelijk is het bij jullie sneller opgelost. Maar... een mooi vooruitzicht. De leuke dingen komen eraan: inruimen! Vooral je knutselspulletjes. Als je de eindstreep kan zien en weer bijna aan de freubel kan. Fijn dat alle kaartjes je opvrolijken tijdens de verhuisstress. Nog even doorbijten meid! Het genieten kan bijna beginnen!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat heerlijk dat je nieuwe meubels hebt gekocht Miranda, dat maakt het dan weer net eventjes leuker als je eventjes in je verhuisdip zit en dan ook nog een naaimachine, helemaal super. Je kaartje is in de maak hoor en komt volgende week richting jouw kant op. Succes verder met alles.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik vindt verhuizen geweldig. Giga opruimen, alles verbouwen, uitpakken en dan genieten.
  Natuurlijk minder met een lekkage. Maar dadelijk als jullie helemaal gesetteld zijn zul je de stress vergeten.
  En wat is er leuker dan een nieuw huis EN nieuwe meubels. Ik hoop dat jullie met de rest geluk hebben. Wij zelf hadden gigantisch pech met de keuken die was na een half jaar nog niet klaar. Blad verkeerd gezaagd, handvaten die niet bleven zitten. Kasten verkeerd gemonteerd......noem maar op. Toen de keuken eindelijk klaar was, was het happy gevoel van de nieuwe keuken ook zoek. Maar da's alweer 5 jaar geleden. Hmmm tijd voor een nieuwe keuken hahaha.
  Goed dat mijn kaart is aangekomen.
  Nou, meid straks ga je lekker genieten.....en wij ook dan blog en inspireer je weer
  Groetjes Sinikka

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Oei lekkage is nooit leuk! Jaa verhuizen valt niet mee maar een voordeel ervan is dat je alles uitzoekt en ook wat weggooit. Goed te lezen dat mijn kaartje aan gekomen is. Succes nog met de laatste loodje en ach als straks alles uitgepakt is en de nieuwe meubels er zijn, dan is het ook weer genieten.

  Fijn weekend,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Verhuizen is ook een stressvol moment, maar als alles eenmaal klaar is, ben je voorlopig ook klaar. Heerlijk vooruitzicht! Sterkte met de laatste loodjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Miranda gefeliciteerd met je verjaardag, ik hoop dat je ondanks de verhuisstress toch een leuke dag hebt vandaag.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Hè!hoe was je verjaardag? Hopelijk heb je leuke kaartjes ontvangen!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!