vrijdag 12 oktober 2012

Paspop postcard

Hallo Bianca, leuk dat je mijn volger bent geworden! :-)

Er is veel, heel veel mooi papier te koop. En helaas is het onmogelijk om het allemaal in eigen bezit te hebben. Maar ik ben verliefd. Verliefd op papier. Naast het merk Authentique, waar ik twee lijnen van in mijn bezit heb, vind ik My Mind's Eye ook he-le-maal te gek. Maar omdat ik al zoveel papier in mijn bezit heb, mocht ik het nog niet van mezelf kopen. Totdat (hihi)... ik in een van mijn favoriete winkeltjes was (Keli Hobby) en tegen een blokje aan liep. Ik vond het meteen prachtig papier, er stond Lost & Found bovenin. Onbekend voor mij, dacht ik. Want vlak daaronder stond: My Mind's Eye. Ik bladerde het blokje door en MOEST hem kopen! Wow, wat een prachtig papier! Roze, zwart, beige en bruintinten met de meest mooie dessins. Dit is echt het meest favoriete papier wat ik tot nu toe in bezit heb gehad. Dus... daar moest ik afgelopen week uiteraard mee aan de slag. :-) Ik wilde meteen een kaartje voor de challenge op de blog van Liftchallenge: gebruik een paspop en kleed hem aan.



Links: stempels van Eline met embossinginkt en witte embossing poeder bewerkt.
Midden: mijn aangeklede paspopje. Ik heb geen mal, dus ik heb gewoon gegoogled op de mal van Tim Holtz. Uitgeprint, helaas zonder het pootje. Maar, met een beetje creativiteit kom je ver: het popje had ik ook iets groter uitgeprint, het hoofd daarvan vormt de voet voor mijn paspop haha!
De ketting is gemaakt van een bloemen/vlinder spriet.
Rechts: jute, doorzichtig lint en bolletjes lint kunnen prima samen.
Gebruikte materialen:
- Papier: My Mind's Eye (Lost and Found, Blush)
- Lint: Noordwijkse markt
- Bolletjes lint: Marianne Design
- Bloemen: Marianne Design
- Stempels: Eline Pellinkhof
- Heattool: Artemio
- Distress Clear Embossing Ink
- Wit embossing poeder
- Tape: Hema
- Jute

15 opmerkingen:

  1. Ja ik zou ook wel al het papier in de wereld willen hebben. En ik probeer ook zo min mogelijk te kopen.Maar soms is het zo mooi! Ik vind je kaart echt heel gaaf geworden en het papier is inderdaad schitterend.Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wauw, wat een mooie kaart, Miranda. Papier heeft inderdaad een hoog 'hebben' gehalte. En wat geeft dat jute erbij een gaaf effect!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. waauw
    wat een mooi kaart heb je weer gemaakt
    en die kleuren ook heel mooi
    toppie

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, dat zwichten voor een blokje ken ik wel, hoor. Mooi is dit, je kaart! Strak en toch lief en romantisch door de kleurtjes en de roosjes. Prachtig papier gebruikt, ik was er ook weg van! Fijn dat je meedoet met de challenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Oh, papier práát m eer niet van!! Een ware verslaving!! Heerlijk!
    Je hebt er een leuke lift van gemaakt, strak idd, maar heel mooi in balans!
    Leuk dat je weer meedoet bij de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hahaha dit herken ik zo, heb ook heel veel papierblokjes en dan denk je steeds nee Aniet niet nog meer kopen maar ja dan kom je iets tegen waar je meteen verliefd op bent en dan moet je het wel kopen anders krijg je absoluut spijt zodra je de voordeur binnenstapt. En ik snap helemaal wat je bedoelt Miranda dit is prachtig papier en wat heb je er een super kaart meegemaakt. Helemaal top. Succes met de challenge.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Papier?
    Heb vandaag de verleiding kunnen weerstaan (kwam toevallig langs een hobbywinkel). Maar stempels kon ik niet laten liggen...
    Je kleuren van je kaartje zijn zeker leuk! Een mooi geheel geworden. Leuk hoe je de paspop hebt aangekleed. En meeldraden als parelketting - super idee!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Ja hou maar op over papier! Er is zoveel dat je er gek van wordt en ik koop niets meer want ik heb BERGEN! Ook van My Mind's Eye. Het blokje van Lost en Found heb ik ook en is prachtig. Het combineert erg mooi met craft.
    Wat heb je het paspopje mooi gekleed. De ketting maakt het perfect af. Het jute, de bolletjes en de roosjes vind ik hele mooie details. Te gek gedaan Miranda en erg leuk dat je weer meedoet!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Meid wat heb je een mooie kaart gemaakt zeg.
    Wow dat papier is idd heel erg mooi en
    combineert heel mooi.
    Soms mag je jezelf best wel eens verwennen.
    Goed weekend !

    Grtjs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Het is inderdaad heeeel mooi papier! Je kaart ziet er prima uit. Mooie details; jute, bolletjeslint, roosjes, washi-tape en mooi stempel werk.
    Toppertje. Groetjes Yolanda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hoi Miranda,

    Wat heb je ook een leuke kaart gemaakt met de paspop. En ik zie ook allemaal leuke details, zoals het tape en het stempeltje in de hoek. Ook je kleurencombi is erg mooi. Je papierverhaal herken ik wel hoor. Ik ben ook fan van Authentique en toevallig(hoezo toevallig?) heb ik gisteren ook nog weer een mooi blok gekocht. Het was voor de helft van de prijs, dat kun je toch niet laten liggen dan?

    Groetjes Annerieke

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Een heel gezonde verslaving als je het mij vraagt :) ik kan me namelijk niet herinneren dat ik er ooit iemand of mezelf mee heb pijn gedaan ;).

    Dit papier staat ook nog steeds op mijn lijstje, heeft die winkel van jou ook een webwinkel? Je paspop heb je super goed opgelost door de mal te printen en ndaarna te bekleden, erg leuk! Een geslaagde kaart dus! Bedankt voor het meedoen met de liftchallenge!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ik doe er niemand kwaad mee inderdaad. Slechts mijn bankrekening. ;-) Keli Hobby Leiden heeft ook een website waar je producten kunt bestellen ja. Dit blokje is hier te vinden: http://www.kelihobby.nl/c-311583/diversen-papier/ De btw verhoging zorgt voor gekke prijzen nu!

      Verwijderen
  13. Zeker heel erg mooi papier!! En ik ken dat, dat je het dan eigenlijk niet van jezelf mag kopen omdat je er al genoeg hebt, maar dan toch zooooo mooi papier tegenkomt dat je hem niet niet kan kopen ;)
    En je kaartje is er ook heel gaaf mee gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. een schattig en mooi lief kaartje
    grtjs,martina
    x

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!