woensdag 24 oktober 2012

Gift card holder

Met een verjaardag is het voor ontvanger een ideaal cadeautje : een cadeaubon. Of tegenwoordig: een cadeaupas. Zelf vind ik het geven van een cadeaupas niet altijd het leukste idee. Maar goed, soms is het een wens van de ontvanger, of heb ik even geen beter idee. Wat het geven van een cadeaupas natuurlijk wel iets leuker maakt, is een kleine versiering er om heen. Niet die van de winkel, nee... gewoon een zelfgemaakt frutselwerkje. Dus daar ben ik deze week mee aan de slag gegaan. De cadeaupas als uitgangspunt en zelf een beetje vogelen met de juiste maten. Dat ging niet meteen goed (zie de eerste foto, daar zit te opening aan de verkeerde kant... ssst... niet doorvertellen!), maar dat maakte het proces niet minder leuk. Dus: gewoon nog een poging. De aankleding van de "gift card holder" is nog wat aan de simpele kant, het is nog even zoeken wat ik met zo weinig ruimte aan moet. ;-) Maar met wat papier, een stempel, lint en kleine stukjes klittenband, geeft het toch al een mooie basis voor de volgende keer dat ik een cadeaupas cadeau ga doen. De cadeaupassen op de volgende foto's zijn overigens puur decoratief uit mijn eigen (hele mooie nieuwe ;-) ) portemonnee.Gebruikte materialen:
- Papier: Basic Grey
- Bloem: creatables Marianne Design
- Bloementakjes: My Favorite Things
- Lint: Marianne Design
- Klittenband: Joy!Crafts

6 opmerkingen:

 1. Ziet er leuk uit Miranda. Ach en die verkeerde kant. Niemand die daar over valt. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat een leuk idee en ik snap dat het even stoeien
  is maar als je hem door hebt is het natuurlijk zo
  gedaan hihi.
  Mooi gemaakt vind ik ze.

  Grtjs Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een goed idee! Zo maak je zo'n pas een heel stuk leuker en prsoonlijker! En ik vind ze helemaal niet kaal hoor, juist mooi zo!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat ontzettend leuk en origineel gedaan Miranda, ik vind ze prachtig zelfs de eerste ook al zit de opening aan de verkeerde kant zoals je schrijft.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Een erg leuk idee om zo'n persoonlijk hoesje/kaartje ervoor te maken!
  Mooi gedaan!
  Groetjes Jacomijn

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ik vind ze erg leuk geslaagd hoor. Maak ze ook regelmatig om dezelfde reden als jij. Maar ik doe het niet zoals jou hoor, zelf het patroon uitrekenen e.d. Ik lift een gift-card van de Hema die ik zelf een keer heb gekregen ha, ha. Lui he! Groetjes Yolanda

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!