woensdag 17 oktober 2012

A penny for your thoughts

Wat een oplettende bloggers zijn jullie toch ook, ik heb niet eens onopgemerkt een nieuwe profielfoto kunnen plaatsen. ;-) Bedankt voor de leuke reacties.

Vandaag heb ik geen kaartje om te laten zien, maar wel iets anders leuks. Mijn Facebook-volgers hebben het al kunnen zien, maar ik ben zo blij met mijn nieuwe aanwinst dat ik het hier ook even wil laten zien. Ik hou van leuke (knutsel) spulletjes kopen. En ik hou van kaartjes. Kijk nou toch eens hoe mooi ik die liefhebberijen kan combineren vanaf gisteren:Een vriendin van mij heeft van hetzelfde merk een portemonne, door haar ben ik gaan zoeken op internet om ook zo een portemonnee aan te schaffen. Tijdens mijn speurtocht vond ik echter een net iets andere versie, met meer opbergmogelijkheden. En net zo leuk. Tsja, ik ben ook nogal praktisch ingesteld, dus toen werd het toch deze! Het is een portemonne van het merk Disaster Designs en ik kreeg hem gratis toegezonden bij Droomkado.nl! Zo wordt shoppen NOG leuker. ;-)

Nog meer leuk nieuws: ik ben door de jury van De Creatieve Zebra uitgekozen tot winnaar van challenge #32! Ik ben zo trots, dit is de eerste keer dat ik een challenge win! Dit is ook pas de eerste keer dat ik daar meedeed aan een challenge (Anything goes, dus elke kaart mocht ingezonden worden) en nu heb ik meteen een keertje gastdesigner zijn gewonnen! *Doet vreugdedansje* Deze kaart was mijn inzending: 


Ondanks mijn vervelende keelontsteking, genoeg redenen voor een blije bui dus!

7 opmerkingen:

 1. Het is een leuke foto. Maar het was mij niet opgevallen(schaam schaam) Je portomonnee is erg leuk zeg. En wat leuk dat je gewonnen hebt met je kaartje. Het is ook echt verdiend. Liefs sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeerd met dat je gewonnen hebt zeg,
  is ook een leuk kaartje.
  Nog leuker dat je voor de 1e keer mee deed
  aan een challenge.
  Je portemonnee is ook heel erg gaaf zeg,
  leuk en origineel !

  Grtjs Erica ☼

  PS. Zeker een leuke foto !

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Je foto is leuk en die portemonnee, echt helemaal geweldig! Die zet ik meteen op mijn verlanglijstje!!! Gefeliciteerd met winst bij de creatieve zebra!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Gefeliciteerd met de gewonnen challenge. Je kaartje was ook erg leuk. Wie weet komt hij bij de andere challenge ook in de top 3. Je portemonnee is erg gaaf.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met je eerste plaats! Het is dan ook een super leuk kaartje!

  Natuurlijk heb ik een kijkje genomen op de website, leuke spulletjes hebben ze daar... Vorige week leek de rits van mijn portemonnaie kapot te gaan. Uiteindelijk houdt ie het toch nog vol. Maar als ik een nieuwe moet kopen, weet ik waar ik ga kijken (-;

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wordt dan maar snel weer beter dan kan je heerlijk genieten van je nieuwe wallet! wat een gaaf ding!
  Wat leuk dat je een challenge gewonnen hebt!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een gave portemonnee Miranda, ik vind hem top. En ik zag het inderdaad helemaal super dat je kaartje gewonnen heeft, maar hij is dan ook helemaal leuk en wat leuk dat je gastdesigner mag zijn. Gefeliciteerd meis.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!