maandag 1 oktober 2012

Mini kerstserie (3)

En nog een mini kerstserie. Voor deze serie haalde ik mijn inspiratie van Pinterest, zie hier. Het origineel is van Federica. Na drie keer hetzelfde kaartje te hebben gemaakt, vond ik het wel weer genoeg haha.
  

Tussen mijn verzamelde kerstcreaties op Pinterest vond ik ook nog een houten creatie waarvan het origineel staat op deze blog, de pin kan je hier bekijken. Ik besloot in plaats van hout, mijn Dymo lettertang te gebruiken om een kerstboom te creëren. De kaart rechts op de volgende foto is het resultaat. Het touwtje vormt de 'boomstam'. Geinig toch!


Ik heb nog een kerstkaartje gemaakt, maar op de een of andere manier staat die tot drie keer toe niet tussen de digitale fotomap op de computer (en wel op het toestel zelf). Die volgt later dus nog.
Fijne dag!

Gebruikte materialen:
- Papier: Eline's Winter Huis
- Touw: Boekenvoordeel
- Lint: Boekenvoordeel
- Dymo lettertang
- Poststempel: Eline Pellinkhof
- Tekststempel: onbekend
- Ster: Nellie Snellen


12 opmerkingen:

  1. Leuke kaartjes heb je weer gemaakt, Miranda. Vind vooral de bovenste erg leuk geworden.Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een ontzettend leuke creaties weer !! Haha zoiets als die kerstboom heb ik ook nog liggen om te maken,, alleen dan van papieren strookjes met stempel teksten erop !!

    Liefs, Deborah

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat weer een supergave kaartjes!!! Met die kerstboom vind ik helemaal geweldig!
    Enne... bedankt voor je lieve berichtje op m'n blog (en las ook je berichtje bij Eline), zo fijn om te lezen. Aan jouw PR zal het niet liggen, hihihi, nu maar afwachten wat de toekomst gaat brengen!
    Groetjes Elly

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie serie is dit wwer. Dat kerstboomje is supersssss!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat zijn ze weer super Miranda, helemaal top.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Errug leuk! Volgens mij heb ik de kaart, waarop je eerste twee gebaseerd zijn ook gepint (-:
    Super ook het idee met de dymowriter-kerstboom!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Lieve help Miranda, wat heb je de afgelopen tijd weer een geweldige creaties neergezet, ik kan het niet meer bijhouden zoveel als jij maakt, en dan nog allemaal even mooi en prachtig. Ik hoop dat straks de lange, koude dagen voor mij ook weer knutseldagen worden. We gaan in ieder geval met elkaar weer een gezellige knutseldag plannen hoor!!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja je moet minimaal eens per week kijken om bij te blijven. ;-) Ik heb volop inspiratie en zin. En mocht de inspiratie ontbreken, is Pinterest mijn nieuwe vriendin. Lijkt me leuk om ook weer op jouw blog regelmatig mooie creaties voorbij te zien komen. We gaan zeker binnenkort weer eens lekker samen klets.. euh.... knutselen!

      Verwijderen
  8. Wow! Jij bent goed op dreef zeg :-) Geweldig leuke kerstkaartjes, wat leuk ook het dymo boompje!!! Leuk gecombineerd met het papier en de touwtjes. Ben benieuwd naar wat je nog meer in petto hebt!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!