dinsdag 9 oktober 2012

Heel veel sterkte

Dit is de laatste condoleance kaart in opdracht voor mijn nicht. Hij lijkt heel erg op een eerdere kaart uit deze 'serie', maar dat was ook de bedoeling. Ik heb dit keer de hoeken afgerond, dat maakt de kaart net even wat zachter.


 Ik kreeg eergisteravond een mailtje van een onbekend iemand, voor een bestelling van geboortekaarten. Leuk! Ware het niet dat het ging om een bestelling van 100 kaarten. Voor november! Hihi, die mevrouw heb ik helaas moeten teleurstellen. Dat is een onmogelijke uitdaging voor handgemaakte kaartjes. Maar uiteraard wel super leuk dat ik de vraag kreeg. Wat is de grootste opdracht die jullie hebben gekregen (en gemaakt)?

Gebruikte materialen:
- Papier: Forever Friends
- Lint: Boekenvoordeel
- Rechthoekige mal: Marianne Design
- Stempel: Different Colors
- Parels: Action

14 opmerkingen:

  1. Het is een mooi kaartje, simpel maar elegant. Wow wel gaaf dat je zo'n grote opdracht kreeg. Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat afronden is een goed idee, erg mooi geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een verhaal! Ik heb wel eens 50 kaarten gemaakt voor uitnodigingen, maar dan samen met iemand. 100 zou ik nog wel overwegen, mits het goed betaald wordt.
    Wat voor kaart had ze in gedachte?

    Jouw kaart vind ik super mooi, heel stijlvol!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. 50 is ook al een heel aantal, maar meteen een leuk en gezellig karweitje samen met iemand. De vraag was nog niet heel specifiek uitgewerkt, maar het moest gaan om geboortekaartjes voor een jongetje met Forever Friends beertjes. Ik moet er niet aan denken zoveel dezelfde kaarten met de hand te maken! Helemaal niet binnen dit tijdsbestek haha, ik kan maar tweemaal per week aan de freubel. Zelfs een mooi bedrag zou me in dit geval niet over de streep kunnen trekken. ;-)

      Verwijderen
  4. wat een mooi kaart weer
    ik heb een keer 70 geboortekaartje voor een kindje
    en 70 kaartjes voor en tweeling die gebeoren moesten worden
    en nog een keer 80 geboorten kaarten en een keer 60 geboorten kaarten
    erg leuk om te doen.
    nu heb ik mischien een opdracht 70 trouw kaarten maken
    ik vindt jou kaarten zo mooi ga zo door
    gr en een fijne dag nog

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wow, jij hebt regelmatig grote opdrachten dus. Gaaf hoor! Maak je die allemaal met de hand, of helpt de computer een handje mee?

      Verwijderen
  5. Mooie kaart voor de gelegenheid Miranda!
    Opdrachten? Ik krijg nooit opdrachten. Soms van een kennis en zo nu en dan koopt er weleens iemand wat van me maar dat gebeurt niet vaak.
    Ben wel benieuwd of jij adverteert! Een opdracht van 100 kaarten zou ik niet eens willen. Pffff kom je nergens anders meer aan toe! Wel onwijs leuk dat het je gevraagd werd Miranda. Is een leuk compliment toch!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ik vind het ook zeker een compliment, maar ik kreeg het zelf inderdaad ook Spaans benauwd bij het idee haha. Maar als mijn nicht vraagt of ik acht geboortekaarten wil maken, noem ik dat ook een opdracht hoor. Voor de rest is dit de eerste keer dat een onbekende zoiets van me vraagt. Heb wel pas een onbekende koper gehad, zij had mijn Creatiewinkel op mijn blog gezien. Super geinig! Ik adverteer niet, maar ik heb wel handigheidjes om mensen naar mijn blog te trekken. Bijvoorbeeld een 'label' op mijn foto's met de naam en link van mijn blog. Heb een Pinterest pagina en als ik foto's van mezelf plaats en mensen pinnen die, zien ze ook meteen mijn site. En ik plak achter op iedere kaart die ik maak (en verkoop) mijn uitgeprinte 'label'. Ik heb voor familie/vrienden/bekenden/geïnteresseerden ook een Facebook pagina met mijn kaarten, omdat ik weet dat ze niet regelmatig op mijn blog kijken, maar wel op Facebook. En af en toe ben ik zo bijdehand om mijn kaarten in te zenden. Zo zag ik op de Facebook pagina van hobbynu.nl dat je kaarten in mag zenden. Dat heb ik gedaan met een aantal creaties met de kerstspullen van Eline Pellinkhof. Toen had ik het geluk dat mijn kaart op viel en ik zowel op de Facebookpagina van Hobbynu.nl EN de Facebookpagina van Marianne Design kwam. Daar heb ik veel bezoekers en nieuwe geïnteresseerden op mijn blog, Facebook en Pinterest aan over gehouden. En misschien deze laatste koper dus ook wel! :-)

      Verwijderen
  6. Wat een schitterende stijlvolle kaart voor de gelegenheid Miranda, ik vind hem heel erg mooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooi, stijlvol en mooi de afgeronde hoeken. Zo 100 stuks dat is veel pffff, ik heb laatst 10 stuks gemaakt voor iemand en dat was best al wat werk. Maar wel een eer dat je daarvoor gevraagd wordt!

    Groetjes, Marijke en Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Dit kaartje had ik dus even gemist van de week,
    maar ook heeeel erg leuk zeg.
    Je maakt echt prachtige dingen !

    Grtjs Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!