zondag 10 juni 2012

Distress Markers - Eerste poging

Zaterdag zijn mijn (en mijn moeders) Distress Markers binnen gekomen, dus vandaag was het tijd om ze eens uit te proberen. Deze markers kunnen in combinatie met een klein beetje water hele leuke en mooie effecten geven. Maar je begrijpt, kleuren met water vergt de nodige oefening. Naast goede markers, heb je daar onder andere het juiste papier en een goed kwastje voor nodig. Daar ontbreekt het nog aan, die moet ik nog aanschaffen. Maar zo enthousiast als ik was, wilde ik wel vast een poging wagen met het materiaal wat ik nu tot mijn beschikking had. Het huidige papier gaat licht bollen en de kwast was veel te dik, maar dit is het resultaat na mijn eerste poging aanklungelen. Ik ben er heel blij mee! Niet omdat het resultaat zo goed gelukt is, maar omdat ik nu al zie wat een mooie dingen je er mee kunt doen als je er regelmatig mee oefent!

  Wat is jouw deskundige oordeel? Ik vind het nu nog even lastig om te bepalen waar licht- en schaduwpunten moeten komen, maar ik denk dat Helga me daar binnenkort heel wat meer over kan leren! Hebben jullie nog tips? Ik hoor ze heel graag als beginneling!

2 opmerkingen:

  1. Ik vind het resultaat voor de eerste keer al geweldig!!! Dat gaat met wat oefening helemaal goed komen. Wat betreft schaduw; bedenk in ieder geval waar je het licht vandaan wilt laten komen, evt. met sheet met een zon er op getekend erbij, en bepaal dan waar logischerwijs de schaduw moet zitten. Maar inderdaad ik hoop je hier binnenkort tips in te kunnen geven. Maar voor dit eerste resultaat chapeau!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Nou Miranda ik vind het al heel goed gelukt, en dat voor de eerste keer en dan ook nog met een te dikke kwast en het verkeerde papier. Dat gaat helemaal goed komen. Oh ja schiet me nog wat te binnen, volgens mij vroeg je mij laatst of de stans die ik gebruikt had ook geembossed kan worden, en dat is inderdaad het geval (het vintagekaartje met de roze stans).
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!