vrijdag 22 juni 2012

Liftchallenge

Op de blog van Liftchallenge staan regelmatig leuke sketches om kaarten te maken. Het leuke is, daar wordt ook een wedstrijd aan verbonden. Nu staat Liftchallenge #19 op de blog. Zij plaatsen een kaart en deze moet je 'liften', oftewel: je eigen creatieve versie er van maken. Ik heb pas een keer eerder meegedaan aan een challenge (bij een andere blog), maar ik ga bij Liftchallenge ook gewoon een inzending doen. De sketch is leuk, dus een kaartje met dit idee wilde ik sowieso gaan maken. Dan maar meteen proberen om er ook een prijsje mee te winnen!

Dit is de kaart die gelift moet worden (en ja, die is heel mooi!):

Wat ze terug willen zien in de gemaakte creatie zijn:
de pocket(s), drie kaartjes, de schets, tekst en eventueel stikwerk.

Edit 25/06, nu met vlindertjes erbij. Nu kan ik hem inzenden:
 Het is een bedank-kaartje. Het niet verplichte stikwerk heb ik uiteraard
wel aan de kaart toegevoegd. Ik hou van stikrandjes!

 Een close-upje van de kaartjes. Rechts heb ik ze een beetje uit de
pocket gehaald, om te laten zien wat er op de kaartjes staat.

Oh, ik zie nu dat ik nog wat details ben vergeten! Op de rondjes moeten nog bloemen of iets dergelijks, daar ga ik nog even mee aan de slag. Daarna ga ik hem inzenden. :)


13 opmerkingen:

 1. Nou Miranda, ik vind het voorbeeldkaartje heel mooi maar jouw kaart mag er ook wezen hoor, heel mooi gedaan zo met dat stikrandje, ik heb dat eigenlijk nog nooit gedaan, doe je dat met de naaimachine (die heb ik niet hahaha dus dan houdt het al snel op). Leuk is dat hé naar aanleiding van een sketch een kaart maken naar je eigen creativiteit. Doe dat ook graag. Ik wens je veel succes met de challenge, aan je kaart zal het niet liggen.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je! Ik zou graag aan de slag gaan met de naaimachine, maar naaien heb ik nog nooit gedaan haha dus ik doe het maar met de hand. Ik zet met een prikpen en liniaal gaatjes, naai er draad doorheen en duw vervolgens de gaatjes weer dicht met iets bols (lepel of achterkant van een schaar). Sketches zijn idd handig én leuk! Ik vind het vooral leuk om te zien hoe iedereen zijn eigen draai er aan geeft

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Mooie lift, Miranda! je stikwerk ziet er super uit en ik vind je kleurkeus ook erg leuk! Fijn dat je meedoet met de Liftchallenge!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Ik heb je even gelinkt op ons blog, dat was je vergeten. Ik zag je vanwege je reactie op mijn blog ;)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Wat handig dat je in de gaten houdt of dat niet vergeten wordt! Ik had de link echter bewust nog niet geplaatst, omdat ik er bij het plaatsen van dit blogbericht achter kwam dat ik nog wat decoratie was vergeten. Ik heb vandaag nog wat vlindertjes toegevoegd, dus ik zal morgen een foto maken van de definitieve inzending.

   Verwijderen
 5. Ha Miranda, ik vind 'm nu al leuk, maar ben toch benieuwd naar de bloemetjes :). Knap stikwerk hoor, ik doe het ook altijd met de hand, het is altijd een heel gepriegel, maar met leuk resultaat! Fijn dat je zo enthousiast bent over onze challenges. GroetjeS!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Zo hee dat ziet er goed uit Miranda! Gaaf stikwerk en wat een mooie vorm van de tags. Ontzettend leuk dat je met ons meedoet en we hopen je vaker te zien!
  Groetjes, Jose

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke kaart, Miranda. Mooi met die stikrandjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Leuk dat je met ons meedoet! hele leuke inzending, met alles er op en eraan! Top!
  Groetjes Cornelie

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ik heb net een foto gemaakt van mijn definitieve inzending, ik heb er nog wat vlindertjes aan toegevoegd. Bedankt voor de leuke reacties!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Oh verhip, dat ben ik dus ook vergeten! Nou ja...
  Jouw kaartje is in ieder geval onwijs leuk geworden! Mooi en origineel je borduurtje!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!