woensdag 6 juni 2012

Happy Fathers Day

Natuurlijk krijgt mijn lieve vadertje voor vaderdag ook een speciaal kaartje. Een krantje, een grote mok met koffie, een lekkere versnapering... dat klinken als de juiste ingredienten voor een ontspannen moment voor mijn vader!



Als je op zoek bent naar geschikte plaatjes, papier en labels e.d. voor mannen, ga dan eens op zoek naar een die-cut decoupage pack van Forever Friends. Ik heb het pakket niet bij me liggen, maar volgens mij heet het pakket The Good Life - Father and Son. Ik verbaas me er iedere keer weer over hoeveel leuk materiaal hier in zit, allemaal geschikt voor jongens/mannen (denk aan: verven, vissen, voetbal, auto's e.d.). En super handig: je hoeft de plaatjes slechts uit te drukken (love it), dat scheelt een heleboel knipwerk voor de (soms wel 6 lagen!) 3d plaatjes.

3 opmerkingen:

  1. Hoi Miranda, ben ik eindelijk weer eens om een reactie achter te laten. Ik ben zo druk met de kittens dat ik weinig blog! Integenstelling tot wat jij allemaal aan het maken bent, geweldig, en je mag je zelf echt een "men-card-specialist" noemen, dat is zo lastig en jij schudt ze gewoon uit je mouw!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Hoi Miranda

    Wat een gaaf kaartje weer met die FF knuffelbeer, er is idd zoveel leuks van FF te krijgen en heel geschikt voor mannenkaarten.

    Lieve groetjes
    Danoesja

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hoi Miranda wat is je kaart leuk geworden. Je vader zal er zekers te weten blij mee zijn. Leuk!
    Groetjes van Anita

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!