vrijdag 29 juni 2012

Striped Authentique

Ik ben weer een voorraadje aan het maken voor verjaardagskaarten. En dat doe ik natuurlijk maar al te graag met het papier van Authentique. Het papier van dit block begint aardig te slinken, maar ik heb gelukkig nog genoeg om er een aantal kaarten mee te maken.Deze kaart komt in de Creatiewinkel.

Gebruikte materialen:
- Papier: Authentique Uncommon
- Knoopjes: eigen voorraad-
 Tekst: stempelset Boekenvoordeel
- Stikdraad

6 opmerkingen:

 1. Het is ook geweldig papier inderdaad, heb ook bijna alle blokjes en je kan er ook zoveel kanten mee op. Dit is ook weer een mooi kaartje geworden.
  Groetjes van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Dank je wel! Ik ben ook echt verliefd op het papier. Ik heb tot nu toe nog maar twee blokjes (Uncommon en Genuine), maar een aantal anderen wil ik zeker ook nog aanschaffen. Vooral Loyal staat hoog op mijn verlanglijstje. Maar ik heb nog zoveel mooi papier, haha! Dat moet ik eerst maar eens opmaken.

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Miranda

  Bedankt voor je lieve berichtje.
  Vroeger was ik alleen maar verliefd op stofjes en nu sinds twee en een half jaar ook op papier en je raad het vast al mijn hobbykamers liggen vol met stofjes en papier, ik kan het niet laten liggen als ik ze zie :-))
  Je kaartje is prachtig, erg mooi met het stiksel en de knoopjes.

  Het klopt dat mijn tekst soms niet te lezen is, op een i-pad is hij ook niet te zien en op een samsung tablet juist weer wel, ik snap er ook niets van.
  Ik wil over een tijd een nieuwe achtergrond met een banner van mijn eigen creaties (die ik nog wil maken want ze zitten al in mijn hoofd.....alleen nog geen tijd) die mijn man dan fotografeert (zijn hobby), en hopelijk kan iedereen dan mijn tekst lezen.

  Lieve groetjes
  Danoesja

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat is het ook mooi papier hè! Je hebt er een supermooi kaartje meegemaakt.
  Fijn weekend!
  Groetjes Elly

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ik heb er ook heel wat kaarten mee gemaakt, zo verslavend! Deze is lekker strak, leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Ook dit kaartje vind ik erg geslaagd, mooi gecombineerd dat papier!

  Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!