donderdag 31 maart 2016

Tot zaterdag!

Druk, druk, druk! Ik ben naast mijn werkweek volop bezig met de voorbereidingen voor mijn bruiloft (locatie drie is zo juist bezocht, de gastenlijst krijgt steeds meer een definitieve vorm, offertes voor de taart, bedankjes zijn bedacht enne.... I said YES to the dress! *Plaatst allemaal hartjes*). SU-per leuk, spannend en een tikkie stress, maar ik heb tijdens deze drukke regelperiode een hele nuchtere vriend verloofde die mijn hartslag gelukkig weer in een normaal ritme laat tikken. ;-) (Op het gebied van stress dan hé, begrijp mij niet verkeerd!)
En toen moest ik ook nog het één en ander doen voor aanstaande zaterdag, want dan sta ik natuurlijk op het bloggersplein in Den Bosch op de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen. Help! Tijd, waar beeeeeeeeen je? Nog even wat knippen en plakken, dan hoop ik jullie zaterdag live te kunnen ontmoeten/begroeten. Zoek naar een witte tent met houten (picknick)tafels, daar zijn o.a. Linda en ik te vinden! Jullie komen toch ook gezellig even buurten? Wel even doen hoor! 

Omdat er ook bloggers in 't wild (als in: bezoeker) op de beurs te vinden zijn en het natuurlijk leuk is om élkaar allemaal even te zien, dus dacht ik: zullen we sowieso om 14:00 even meeten voor een klein theekransje? Lijkt mij leuk!

Tot zaterdag!

14 opmerkingen:

  1. Jaah, gezellig!! Tot zaterdag! Enne.... adem in, adem uit.... ;-)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ellen en ik zijn er zaterdag ook, maar gaan rond een uur of 13.00 weer weg...we kijken naar je uit hoor!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hahaha ja, wij zijn er! Maar helaas niet tot theekransjestijd. Maar we gaan op zoek naar de witte tent met houten tafels. Tot zaterdag!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Oooh nu begrijp ik waarom je geen tijd had om te chatten. Jij zit met je gedachten heel ergens anders ;-)
    Leuke tijd om alles tot in de puntjes voor te bereiden, maar soms ook stressvol. Gelukkig hoef je je geen zorgen over je jurk te maken!
    Fijne dag zaterdag en tot snel!

    Liefs Janneke

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goed idee om een date te plannen en met zijn allen even te verzamelen zaterdag! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Maken jullie wel foto`s? Iedereen vast de groetjes van mij en heel veel plezier.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. You said yes to dress?! Owhhhh wat spannend! Nu heb je hem uitgekozen en dan mag je het pas over een paar maanden aan grrr... maar wat zal je erin stralen! Super leuk al die voorbereidingen en dan op de grote dag genieten geblazen ;) Wel jammer hé al die tijd van voorbereiding en stress voor een dag maar wel een dag waar jullie altijd met heel veel plezier aan terug zullen denken! Ik ga morgen naar de beurs dus ik kom zeker gezellig langs wippen bij je :) Heel veel plezier morgen!
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hey Miranda, heel veel, plezier morgen! Geniet ervan, even ontspannen! Tof dat je je jurk al gevonden hebt! Vond ik zelf toen echt zo leuk om te doen, al die jurken passen! Al was ik er heel snel uit welke ik wilde hebben! Het is even stressen, maar over een paar maanden is het genieten op jullie mooie dag! Fijn weekend! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Ohh! Superleuk! Geniet ervan! (van de voorbereidingen dan, niet van de stress, want dat is niet zo fijn ;))
    Ik kom ook morgen, en kom zeker even kijken tijdens het theekransje! En misschien nog wel een keertje :)
    Lieve groetjes, Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Hele fijne dag vandaag!!! Geniet er lekker van en laat de stress maar even thuis. Je laatste kaartje voor MD nog even bekeken. Mooi zo die giftcard met die bloemen.
    Fijn weekend!!!

    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat heb je het druk, maar wel met leuke dingen. Neem af en toe je tijd om te relaxen en geniet vandaag van je dag! Ook ik heb het ook druk en stickey sunday lukt me even niet.
    Bloggen mag geen moeten zijn, maar plezier. Veel liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Klinkt als een spanende en drukke tijd, maar heel leuk! Veel plezier op de beurs, ik ga niet naar deze maar naar de Art Specially volgende week.

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!