dinsdag 8 maart 2016

Designer of the month #3 - Slaap kindje slaap


Goedemorgen op deze bijzondere dag, ik vier vandaag namelijk mijn elf jarige jubileum met vriendjelief! Super leuk voor mij, maar natuurlijk heb ik vandaag ook iets op mijn blog waar jullie iets aan hebben. ;-) Het is weer tijd voor een creatie voor Marianne Design. Deze week staan de leuke kinderliedjes centraal op mijn kaarten. Ik heb een zwak voor alles wat cute is en dat zijn deze stempels zeker. Niet alleen door de liedjes, maar zeker ook door het kleine en zeer bruikbare formaat. Ze zijn leuk op zichzelf te gebruiken, maar ze matchen ook érg leuk met producten die eerder uit zijn gekomen. Zo is de collectable van het schaapje natuurlijk té leuk bij het versje 'Slaap kindje slaap'. Ook voor deze kaart gebruikte ik weer het nieuwe papierblokje Celebrations.Tips:
- Het schaapje wordt extra cute als je het van vilt of van een wattenschijfje maakt (de tip van het wattenschijfje is er een van Marianne zelf).
- Leg het uiteinde van de vaandel tussen je duim en de steel van een rond potlood en haal het papier met je duim langs het potlood, op deze manier krijgt het uiteinde van het vaantje een subtiele krul.


Gebruikte materialen Marianne Design
Papier: Pretty papers bloc Celebrations
Liedje: Clear stamp Liedje slaap kindje Cs0961
Tekst: Project NL Gezin Pl1506
Schaap: Collectable Eline's sheep Col1385
Hartje en dots: Enamel stickers Green & Orange Pl4502

16 opmerkingen:

 1. In combinatie met het schaapje is die stempel echt superleuk! De tip van het wattenschijfje kende ik al, maar heb ik nog nooit geprobeerd. Ik heb eigenlijk het schaapje nog niet geprobeerd, terwijl het hier toch al heel lang ligt... ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk met dat liedje erbij!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een leuk en lief kaartje! Heel mooi gemaakt en het schaapje hoort hier natuurlijk gewoon bij lIefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke stempel om op kinderkaarten te gebruiken! Je muts van de vorige keer is trouwens ook gewéldig leuk geworden!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gefeliciteerd met jullie elf jarig jubileum!

  En wat een leuke kaartjes heb je weer gemaakt! Wat een leuk idee om het schaapje met vilt te maken!

  Liefs,
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hey Miranda, allereerst natuurlijk hartelijk gefliciteerd met jullie 11-jarig jubileum!! Ik wens jullie nog vele gelukkige en gezonde jaren samen toe!! Je kaartje is superschattig! Leuk papier en erg leuk het label met de gestempelde tekst en de vaantjes ernaast! Een hele fijne dag voor jou en je vriend! Ga je nog iets leuks doen vandaag? Groetjes, Miranda d.W.v

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Weer een heel toffe kaart, Miranda!!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Elf jaar samen, dat is wel een klein feestje waard! Misschien uit eten vanavond? Je kaartje is superlief. Wel toevallig, Colien en ik waren vandaag samen (met 40 leerlingen) op excursie naar de muziekschool. Allemaal in het kader van de 'Ik hou van Holland'-projectweek bij ons op school. Daar ging het op een gegeven moment over kinderliedjes. En toen vertelde Colien over de nieuwe spullen van MD die over kinderliedjes gaan :)

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Hoi Miranda gefeliciteerd met jullie elfjarig jubileum! Geniet van deze bijzondere dag en dat er nog vele goede, mooie en gezonde jaren bij mogen komen! Ik heb ook een zwak voor alles wat cute is hihi en dat vind ik dus ook van dit kaartje!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Heel leuk!
  Geïnspireerd door jouw kaartje vandaag ook met deze materialen aan de slag gegaan. Zie binnenkort het resultaat op mijn blog. ;)
  Groetjes Sjoukje

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Echt een schattig kaartje met de leuke liedjestekst en het schaapje!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Tof kaartje Miranda! Leuk inderdaad met het schaapje van een wattenschijfje, zodat hij echt aaibaar wordt. Het schaapje matcht bovendien perfect met het liedje! En (nogmaals) gefeliciteerd met jullie jubileum. Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Van harte gefeliciteerd met jullie 11-jarig jubileum! Dat is al heel wat!!
  Je kaartje is schattig, ik hou hiervan!
  Gezellige avond samen!!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hiep, hiep, hoera! 11 jaar, proficiat! Lief kaartje en inderdaad; Ellen en ik hadden het vandaag over de kinderliedjes tijdens de Hollandse muziekquiz waar onze leerlingen werd gevraagd zoveel mogelijk kinderliedjes te noemen...
  grtz. Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 15. mooie kaart Miranda!
  Proficiat met jullie 11 jaar samen!
  groetjes,
  Nancy

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!