donderdag 24 maart 2016

Designer of the month #7 - Apenkoppen

Vandaag de één na laatste creatie die ik laat zien als Designer of the month voor Marianne Design. De vorige knutsels waren vooral met de nieuwe materialen, vandaag laat ik iets zien met de materialen die in februari zijn uitgekomen. Nog steeds nieuw en súper leuk!

Het maakt niet uit hoeveel apen ik uit mijn Cuttlebug draai, ze zijn allemaal even ondeugend! De meeste van hen zijn op een kaart beland, maar het leek mij ook wel leuk om ze wat vrijer te laten slingeren aan lianen. Nou, dat vonden ze wel wat!


Ik besloot dat een stel apenkoppen een potje met apenkoppen moesten bewaken. Of dat een goeie zet is moet ik nog zien, maar mijn vriend vroeg zich al af of álle apenkoppen in het potje zouden belanden... dus ik vermoed dat de extra bewaking geen overbodige luxe is voordat mijn eigen apenkop thuis het potje stiekem vroegtijdig opent. ;-)

De ene aap slingert opvallend door de jungle, een ander verstopt zich net in de bomen. Maar potverdrie... aan het bordje te zien heeft aap nummer drie het deksel een beetje opgetild om de handelswaar te keuren!


Tips:
- De craftable van het gras is natuurlijk ook prima te gebruiken als bladeren aan de bovenkant van je creatie.
- De craftable van het gras snijdt mooie grassprietjes. Er zit geen snijrand aan de onderzijde, waardoor je zelf de hoogte van het gras (of de bladeren) kunt bepalen! Ik heb de craftable nu aan de onder- én bovenzijde van een strook groen vilt gebruikt.
- Laat de craftable van het hout nog even op het bruine papier zitten nadat je hem door je snijmachine hebt gehaald. Je kunt nu met een sponsje met een andere tint bruine inkt óver de mal deppen, waardoor de inkt terecht komt in de nerven. Als je de mal van het papier verwijderd, heb je een subtiel kleurverschil op het papier dat nét dat beetje extra geeft.



De volgende post is de achtste en dus de laatste in deze serie. Heb je iets gemist? Je kunt ze in één oogopslag terug kijken via DEZE link. :-)

Gebruikte materialen Marianne Design:
Apen: Eline's Monkey Col 1399
Gras: Craftable Grass Cr1355
Houten balk: Craftable Wood Cr1348
Tekst: Clear stamp Project NL - Emoties Pl1507


24 opmerkingen:

  1. Geweldig die apenkoppen in combinatie met die omdeugende aapjes! Vooral het aapje dat zich verstopt heeft in de boom vind ik zo cute. Jammer dat het al je één na laatste GD-post. Je laat elke keer zo veel leuks zien.

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Goedemorgen Miranda, misschien saai, maar ik kan het haast niet beter zeggen dan Ellen. Dus ik sluit mij graag bij haar aan ((-;
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een gaaf potje samen met die apenkoppen. Heel leuk gedaan met het gras en bordje zo Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Haha, er zijn hier ondertussen zoveel apenstreken voorbij gekomen... volgens mij ben jij ook zo'n aap ;-). Je creatie heeft weer veel humor, leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Super leuk gedaan!
    De snoepjes en de apen... daar had ik nog niet aan gedacht, maar het klopt natuurlijk helemaal.
    Lieve groetjes, Marleen

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Superleukkk!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Super!!!
    Ik ben momenteel erg van het potjes haken, maar dit gaat wel een beetje vlugger.
    En.............ik ben ook voor de apen-mal overstag gegaan.
    Ik ga maar gauw een paar lege potjes zoeken.

    groetjes, Bep

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Waanzinnig leuk gedaan Miranda! De apen zijn zo ondeugend en ik hoop dat het hen lukt om de apenkoppen echt te bewaken want ze eten ze misschien wel zelf op hihi ;)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat is dit leuk zeg, zo met die ondeugende aapjes, enig!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Wat een ontzettend leuk idee Miranda!
    Toppie!

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Hey Miranda, wat een gaaf idee!!! Leuk!! Is je potje inmiddels al leeg!,Hahaha! Zo heb je snel een leuk cadeautje! Wat heb je trouwens veel felicitaties gekregen voor jullie verloving! Superleuk! Fijn weekend! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja super leuk he, dat zoveel mensen een reactie hebben achter gelaten! Echt lief van iedereen! Enne... het potje staat nog onaangebroken op mijn dressoir, dus de apen nemen hun taak als beveiliger toch wel serieus. Vriendjelief (verloofde, ha!) vroeg vandaag wel wanneer het potje open mag hahaha!

      Verwijderen
  12. Heel leuk, grappig gemaakt!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een superleuke creatie en met een leuk verhaal erbij. Ik denk dat die pot hier ook niet veilig zou zijn, haha. En dank je wel voor de tips, altijd handig.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Supergaaf, Miranda! En hahahaha, hoe je ze ook stanst ze blijven ondeugend! Hilarisch!
    Je hebt het weer super voor elkaar!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuk idee zeg! Die ga ik onthouden!

    Liefs,
    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Superleuk gemaakt Miranda!
    Groetjes Suzan

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ontzettend leuk idee om er een cadeau snoeppotje van te maken, het ziet er super uit! Fijne Paasdagen!

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Oh heerlijk! Ik hou van dit soort creaties.
    En dan je verhaal erbij, die maakt het echt helemaal af.
    Luk gedaan hoor, dit zijn toch gewoon TE leuke kadootjes om te maken en weg te geven!!

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat superleuk allemaal Miranda!!! Ook gaaf zo deze apekoppen. Ook leuk in een zakje met labeltje ofzo. Je brengt me wel weer op ideeën. Leuk!!!
    En nog van harte met je verloving. Lekker voorbereiden. Leuke tijd (vond ik, en 6 maanden gaat wel lukken wij hadden er maar 3 en dat is ook prima gelukt)
    Fijne paasdagen!!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  20. Heb ik eindelijk je blog gevonden, haha En zie dat je designer of the month bent bij Marianne Design en heb al je prachtige kaartjes bewonderd hoor, wat zijn ze stuk voor stuk prachtig Miranda!!! Ik kwam eigenlijk via je moeder hier terecht, omdat die met onze Challenge mee deed...wat is de blogwereld soms klein hè! Natuurlijk ga ik je volgen en kom zeker weer eens terug! Groetjes van Gerie

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Super leuk dit potje!! Die aapjes zijn zo schattig! Groetjes Nicole

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!