woensdag 16 december 2015

Themadag #73: Echo Park ft. Els Brigé

Ik deed mijzelf pas twee stempelsets van Els Brigé cadeau. Gewoon, omdat ik ze zo óntzettend leuk vind en Sinterklaas andere cadeautjes voor mij in gedachten had. ;-) Leuke teksten in het Nederlands, fijne grootte én een lettertype waar ik gelijk verliefd op werd. Samen met nieuwe papiertjes (die wél van Sinterklaas!) en snijmalletjes van Marianne Design ontstonden de volgende kaarten. Het zijn er veel! Ik zat afgelopen week thuis door een operatie aan mijn teen, dus ik moest verplicht met mijn pootje omhoog zitten. Dan is een zittende hobby zo verkeerd nog niet!






Voor de volgende kaart kreeg ik inspiratie van DEZE kaart van Cornelie:


En nog eentje met inspiratie van Pinterest, van DEZE layout van Mandy Koeppen. Jullie willen niet weten hoe ik heb zitten rommelen met snijden, foamtape en om de pailletten op de juiste plek krijgen. En natuurlijk had ik alle foamtape al opgeplakt vóórdat ik het doorzichtige vel er tussen had gedaan... kuch. Gelukkig kwam het met de nodige geduld tóch nog goed!


Deze roze serie vraagt natuurlijk ook om een blauwe... wordt vervolgd!

Gebruikte materialen:
- Papier: Echo Park (Bundle of joy: A new addition girl)
- Tekst: Els Brigé ('t is je verjaardag/ Welkom baby)
- Label: ZieZo Knutsels
- Silhouetten: Marianne Design
- Pailletten: Wibra/Zeeman

34 opmerkingen:

  1. TOP voorraadje!!!
    Creatieve groetjes, Gaby

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Super leuk gemaakt, de stempels zijn echt heel erg mooi hé! Het is een mooie serie geworden. Hoop dat het goed gaat met je teen.... En ik zie heel leuke ideeën voorbij komen voor de labels die ik gisteren in de brievenbus vond ;-)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ja de stempels zijn zo leuk! Dank je wel! Ik ben benieuwd of je iets van deze inspiratie kunt gebruiken voor de labels... laat het zien hé, vind ik leuk! :-)

      Verwijderen
  3. Wauw wat een mooie kaarten! En die stempels *insert hartjesogen* echt heel mooi

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Héle leuke serie! En dat probleem bij je laatste kaart is herkenbaar. Hij is wel gaaf geworden! Mooie stempels! Hoe ist nu met je teen? Al helemaal opgeknapt?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel Maartje! :-) Mijn teen is nog niet helemaal de oude en hij zal nog even gevoelig blijven, maar ik ben wel weer aan het werk (met wandelschoenen, zodat mijn teen goed beschermd is tegen stoten hihi).

      Verwijderen
  5. Supergave kaarten. Het papier is al fantastisch maar je hebt het naar een hoger niveau getild. Liefs sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Tja, een operatie is natuurlijk nooit leuk, maar als dit het resultaat is.... Gave serie! Mooie stempels zijn het hè? Als ik nu die babystempels zie, mmm, dan ga ik die misschien ook nog wel bestellen... Benieuwd wat je met de blauwe serie gaat doen!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Mede door jou ben IK de stempels ook gaan bestellen. ;-) Ze zijn zo ontzettend leuk! Thanks!

      Verwijderen
  7. Inderdaad, mooie stempels hé, van Els Brigé. Ik heb dat setje ook onlangs gekocht en ik ben er heel enthousiast over (binnenkort op mijn blog). Deze reeks kaartjes is heel geslaagd. En vooral ook heel gevarieerd - leuk om te zien hoe je met een bepaalde tekst toch heel veel verschillende stijlen kaartjes kan maken.
    Groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Supergave serie, mooi!! Die stempels zijn top, heel bruikbaar.
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wow, dit is een SERIE met hoofdletters: wat zijn het er veel en wat zijn ze leuk! Gaat het inmiddels goed met je teen?

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Hihi, dank je wel!! De inspiratie bleef maar komen, en tsja... als je dan toch zit... ;-) Mijn teen is nog gevoelig en herstellende, maar ik kan in ieder geval wel weer werken en schoenen aan. Dat is wel weer handig!

      Verwijderen
  10. Hopelijk ben je nu weer op de been?! Het is een fijne bijkomstigheid dat je nog wel kon knutselen! En zo heb je je voorraad weer lekker aan kunnen vullen. De stempels van Els Brigé kom ik de laatste tijd vaker tegen. Ze zijn inderdaad mooi en lekker veelzijdig! Ben benieuwd naar de jongensserie!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik kan weer schoenen aan en ben weer aan het werk, moet nog wel voorzichtig doen omdat het nog gevoelig is maar de stijgende lijn zit er in. :-) Ja, het knutselen maakte het zitten een stuk plezieriger, hihi. Dank je wel, de blauwe serie zie je heel snel verschijnen.

      Verwijderen
  11. Hey Miranda, Beterschap hoor, hoop dat het weer een beetje gaat met je! Wel supergave kaartjes heb je gemaakt zeg! Leuke serie en een lekker voorraadje! Leuke stempels ook! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ze zijn zo gaaf, die teksten! Ik heb er ook een, heel blij mee! Jouw kaartjes zijn stuk voor stuk prachtig! Ga door, zou ik zeggen!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Te gekke kaartjes!!!
    Hou hier van :-)
    Succes met je teen!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ze zijn echt super! Kan me voorstellen dat het een heel gedoe met die shaker, maar wel erg leuk resultaat!! Hoop dat je teen en dus je voet weer te gebruiken is :)

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een productie Miranda! Ze zijn stuk voor stuk top! Heel veel sterkte en beterschap met jouw geopereerde teen!
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wow Miranda je hebt ze! En wat een toffe kaarten heb je ermee gemaakt. En veel inderdaad! Ik ben benieuwd wat de Kerstman voor cadeau-ideetjes voor mij heeft hihi.. alvast bedankt met de inspiratie!

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Te gek Miranda, ze zijn allemaal even leuk! Beterschap voor je teen :)

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Je reeks is prachtig geworden, Miranda! Vrolijke papiertjes heb je gebruikt. Ik word er zo blij van 😉
    Dankjewel voor het'reclame' maken voor mijn stempels 😊

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Bedankt voor je berichtje en mooie complimenten Els! Enne... graag gedaan hoor, je stempels verkopen zichzelf al bijna als ze op een kaartje belanden ;-)

      Verwijderen
  19. Ik had er al een paar gezien, maar zo als serie vind ik ze nóg mooier ;-) Ik wil nu wel erg graag die blauwe serie zien! En het teen-verhaal: ik denk dat ik de hele tijd schrik zou hebben dat er iemand op zou gaan staan... Maar dat kan ook liggen aan het feit dat de kinderen dat nu al doen (aan mijn schoenen te zien, haha)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! :-) En ik heb die angst ook zeker hoor, want de kinderen staan normaal ook al geregeld op mijn tenen. Ik draag al stevige wandelschoenen met een verstevigde neus voor enige bescherming... en ik maak een heel raar dansje als ze in de buurt van mijn tenen komen ;-)

      Verwijderen
    2. Hahaha, ik zie het zo voor me!

      Verwijderen
  20. Super toffe reeks !! Echt geweldig !
    Ik ben benieuwd naar de blauwe serie !
    ps goed voor je teen zorgen !
    Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  21. Oh bah, dat kan zo pijnlijk zijn, iets aan je teen!!
    Beterschap ermee.

    Je kaartjes zijn, zoals we wel gewend zijn van jou, weer prachtig.
    Het viel me al op, die meisjes serie, toen las ik je laatste zin....
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  22. Elk nadeel heeft z'n voordeel...
    Als jij niet aan je teen was geholpen, hadden wij niet kunnen genieten van deze geweldig leuke serie kaartjes.
    Heel veel beterschap met je teen. Bijna kerstvakantie :o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  23. Wat een superleuke serie meisjes babykaartjes heb je met je nieuwe stempelset gemaakt. Gelukkig lees ik hierboven dat het met je teen alweer de goede kant opgaat. En ik snap je angst dat er iemand op gaat staan.
    groetjes Angelique
    PS Te gekke kerstboom

    BeantwoordenVerwijderen
  24. Hoi Miranda,
    wat een enige serie!! Superleuk gedaan. En je teen, sjonge, dat is dus even uit de running (letterlijk en figuurlijk). Hopelijk ben je gauw weer op de been (he, nou wordt het flauw.)
    Maar wel fijn dat je zittend kunt knutselen en bloggen! Die jongensserie wordt ook vast en zeker heel leuk!
    Groetjes en beterschap.
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!