woensdag 9 december 2015

Sinterklaas inpakwerk

Om het afkicken van het Sinterklaasfeest enigszins te doseren, vandaag nog een laatste dosis Sint. Naast het Sinterklaasfeest vind ik inpakken ook een feestje. Het had wellicht handig geweest om dit vóór Sintavond te plaatsen op mijn blog, zodat jullie er misschien nog iets aan hadden ter inspiratie... maar ja, dan hadden mijn verpakkingen voor de ontvangers geen verrassing meer geweest. Dus misschien geeft het wat inspiratie voor volgend jaar. Of voor met Kerst natuurlijk, maar dan in je eigen uitvoering. :-)

Vorig jaar kocht ik op de KreaDoe een leuk Sintzakje bij Leuke Lintjes. Het witte zakje met zwarte silhouetten is al super leuk, maar ik wilde hem nog extra versieren met een doily, jute, een stukje inpakpapier en natuurlijk één van mijn 100 stafjes:


De versiering voor het volgende pakketje hebben jullie HIER eerder gezien. Ik maakte hem voor een giftcard, maar die kocht ik uiteindelijk niet als cadeau. Toen werd het een pocket voor het gedicht!


Met dezelfde papiertjes en washitapejes (ontvangen van Margriet) freubelde ik nog een ander modelletje om een gedicht in te plaatsen:


Met de leuke Sint-stempels van Joy!Crafts maakte ik twee kraft-pockets voor een gedichtje:



Op de blog van de HEMA vond ik nog een leuk idee voor het verpakken van een cadeautje, gewoon een 'zak' er van maken: 


Alles bij elkaar zag het er zo uit zoals op onderstaande foto. Dit zijn alleen mijn pakketjes, we waren met achter personen dus het werd een avondje met héél veel cadeaus en bijna net zoveel gedichten!


Ik heb volop genoten van het Sinterklaasfeest. Van de voorpret, het kopen van cadeaus, het inpakken van de cadeaus, het schrijven van de gedichten, de reacties op de gedichten... 't heerlijk avondje was gezellig! Wil jij nog meer inspiratie? Je kunt HIER mijn inpaksels van vorig jaar bekijken.

15 opmerkingen:

  1. Leuk he, mooie pakjes maken?! Ze zien er super uit, tof om zo je cadeautje te krijgen!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Heel erg leuk gedaan Miranda, je hebt er echt werk van gemaakt. Een mooie verpakking maakt een kadootje nog leuker!!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Leuk !! Waar vond je die stafjes ?
    Zijn ze in plastiek of ijzer ?
    Wil ik ook !!
    Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ze zijn van metaal. Ik vond ze bij de groothandel Timmers Verpakkingen hier in de buurt, ze zijn alleen per 100 te koop: http://www.timmersverpakkingen.nl/webshop/decoratie-materiaal/thema/9050-sint Groetjes, Miranda

      Verwijderen
  4. Leuk is dat he, dat Sint gebeuren!!
    Ik geniet daar ook zo van, gedichten, surprises, kadootjes kopen (dit jaar veel gekocht bij de kringloop, daar is nl veel voor weinig, hi hi)
    Je (100) stafjes zag ik laatst ook op tv, die werden ook gewoon gebruikt door een kado winkel, om de Sint kadootjes leuk mee op de fleuren, ik moest gelijk aan je denken ;-)
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Te mooi om uit te pakken! Ik vind het altijd super als een verpakking er zo verzorgd en mooi uitziet, dat alleen al is een cadeau op zich :D

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ziet er leuk en gezellig uit, zo alles bij elkaar Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Leuk gemaakt en al een feestje op zich!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Jij maakt het Sinterklaasfeest extra feestelijk door al die mooi ingepakte cadeautjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Inpakken van cadeautjes vind ik ook altijd heel leuk. Je besteed er graag aandacht aan, dat kun je goed zien. Heel leuk allemaal!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ontzettend leuk ingepakt!!! Ik denk dat het ook erg gewaardeerd hebt. Het geeft en krijgt zoveel leuker als er zorg aan besteed is!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat leuk ingepakt zeg! Ziet er goed uit.

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Jeetje, wat een feestje heb je er van gemaakt! Ben zeer benieuwd of je met kerst ook weer zo gaat uit(in)pakken....?

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!