woensdag 1 oktober 2014

Opbrengst WE-foundation

Zoals jullie wellicht hebben gelezen, heb ik in de maand september een inzamelactie gehouden. De opbrengst van mijn kaartenverkoop van de afgelopen maand doneer ik aan het goede doel: de WE-foundation. Ik ben deze actie begonnen om op mijn manier mijn collega te steunen, nadat ze het slechte nieuws kreeg dat haar beide kinderen een nare stofwisselingsziekte hebben. De WE-foundation brengt de stofwisselingsziekte MPS VI onder de aandacht en zamelt geld in om een behandeling te vinden voor deze ongeneeslijke ziekte.

Mijn actie bleek een goede manier om anderen te helpen aan een leuke kaart die ze kunnen versturen en om tegelijkertijd het goede doel te steunen. Ik heb vooral veel kaarten verkocht onder mijn collega's, maar de interesse kwam uit alle hoeken. Familieleden van mijn collega kwamen de kaartenvoorraad ook legen, en zelfs collega's van haar familieleden! Maar ook mijn familieleden, vrienden, kennissen en onbekenden hebben volop gekocht.

Van te voren hoop je dat je een leuk bedrag bij elkaar kunt verzamelen, maar de opbrengst heeft mijn stoutste verwachtingen overtroffen. Na slechts een week had ik al een leuk bedrag bij elkaar, maar het bedrag bleef maar groeien. Ik heb tussendoor heel veel extra kaarten moeten maken, om nieuwe geïnteresseerden nog een keuze te geven!

Ik heb een klein deel van de opbrengst apart gelegd voor materiaalkosten. Na tellen, nogmaals natellen en netjes afronden, blijkt de opbrengst voor de WE-foundation na een maand maar liefst DRIE HONDERD EURO! Echt, ongelofelijk!


Ik verkocht 121 kaarten, 26 baby/verjaardagsdoosjes, 23 labels en 1 verhuispakketje. Ik houd van statistieken, vooral in deze aantallen!

Ik ben zo ontzettend blij en trots! Ik wil iedereen die de actie heeft gepromoot, geliked, de actie heeft gesteund en/of een (extra) donatie heeft gedaan ont-zet-tend bedanken. In het bijzonder even een vermelding voor de volgende bups mensen voor de koop van een van mijn freubels: Linda, Joke, Danielle, Annabelle, Elsbeth, Yvonne en haar moeder, Kim, Janice, Thecla, Mirella, Miranda, Corrine, Lizbeth, Jerry, Jessica, Charissa, Edith, Sofie, Moniek, Simone, Dirk-Jan, Marjan, Sabina, Hakima, Jenny, Minouk, Lilian, Mirjam, Samantha, Nina, Peter, Ramona, Maria, Helga, Ineke, Lien, Jorieke en Fenny: BEDANKT voor jullie aankopen en donaties! Mede door jullie was deze actie een waar succes!

De meeste kaarten die ik heb verkocht hebben de afgelopen tijd op mijn blog gestaan. Hieronder toon ik jullie nog wat snelle modellen (want de voorraad moest snel groeien!) die ik ook nog heb verkocht.
17 opmerkingen:

 1. Wauw, wat een bedrag! Dat moet toch een heerlijk gevoel zijn: met je (leuke) hobby geld inzamelen en er anderen gelukkig mee maken? En wat een getallen! Zoveel kaarten heb ik nu niet eens in voorraad... ook nooit gehad denk ik, haha! Petje af ;-)

  groetjes, Evy

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Daar mag je terecht heel trots op zijn, zowel op het idee als het initiatief en de uitvoering! Je hebt veel verkocht, ook weer een fijn iets waar je blij mee mag zijn. Top gedaan, Miranda!!!

  BeantwoordenVerwijderen

 3. Hoi Miranda,

  Echt geweldig hoe je dit voor elkaar gekregen hebt !
  Een hele toffe actie, en wat leuk dat iedereen zo
  enthousiast mee gedaan heeft, geweldig !
  En ja ze blijven mooi jouw kaarten en creaties ☺

  Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
  Liefs van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. SUPER!! Goed gedaan en wat een mooi bedrag! De snelle kaarten die je hier laat zien zijn hartstikke mooi, echt jouw handelsmerk!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wow zeg wat goed! Echt een mooi bedrag! En leuk is dat he, dat mensen zo enthousiast reageren en kopen :). Ik zamel ook jaarlijks geld in voor het goede doel door het verkopen van mijn zelfgemaakte kaarten. Je mag trots zijn!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat super Miranda! Zo'n mooi bedrag in 1 maand! Wat moet jij doorgewerkt hebben naast je baan en andere bezigheden! Petje af! Helemaal terecht dat je trots bent!
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Gaaaaaf!! Wat kun jij trots zijn zeg, met zo'n groot bedrag!!
  Zijn die balonnen een stans?

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je wel, ik ben echt zo blij en trots! De ballonnen zijn inderdaad stansen, ik weet het merk alleen niet. Ze zijn zilver van kleur.

   Verwijderen
 8. Hey Miranda, wow wat een opbrengst! Echt super! Mag je zeker wel heeeeeeel trots op zijn! Echt top! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een geweldig resultaat, echt knap!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Mooi initiatief, en mooie opbrengst! Erg leuk als je de moeite doet, dat het dan ook slaagt!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. tjeeeee wat tof!!
  gefeliciteerd met dit mooie bedrag :)

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!