maandag 13 oktober 2014

Een nieuweling in blogland

Een aantal van jullie zullen haar vandaag als nieuwe volger hebben zien verschijnen: Maria V. Dat is mijn moeder, zij is ook aan het bloggen geslagen! 

Ik heb eerder op mijn blog wel eens wat kaarten van haar laten zien, maar nu heeft ze de knoop doorgehakt en gaat ze zelf ook lekker bloggen. Ze is nog een beginneling, maar ik vermoed dat ze het net zo leuk gaat vinden als ik (en jullie! ;-) ).

Haar blog heet Maria's kaartjes en is te vinden via de volgende link: http://mariaversteege.blogspot.nl

Weten jullie nog hoe leuk en spannend het was om een blog te starten? Hoe het was om alles uit te vogelen en om lezers en eerste reacties te krijgen? Zeg even hallo tegen onze nieuweling en toekomstige verslaafde! Ik zou het super leuk vinden als jullie even gaan gluren (nee je hoeft heus niet gelijk volger te worden! - Mag wel natuurlijk, haha). :-)

Groetjes!
Miranda

5 opmerkingen:

 1. Leuk zeg. Ik word wel volger hoor ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ik ga gauw even gluren
  Fijne avond
  Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuk!!!! Ik ga meteen ff spieken.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk dat je moeder een blog begonnen is! Ben gelijk even bij ze gaan kijken. En het grappige is... Alexander is na onze vakantie ook een blog begonnen! Heb de link in m'n laatste bericht gezet. Fijn weekend!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!