vrijdag 10 oktober 2014

Envelope Punch Board #3

Weer zo een geinig doosje! Ook ideaal voor geld of voor twee grote chocolaatjes (paaseieren) waarnaar hij in het filmpje genoemd is. Bekijk HIER in een filmpje hoe deze Double Easter Egg doosjes zijn gemaakt. Ik heb er bewust nog geen tekst op geplakt, omdat ik nog geen specifiek doel heb voor de doosjes. Ook van deze doosjes zijn er vier te maken uit een scrapvel.


8 opmerkingen:

 1. Zeker leuk! En wat een grappige sluiting.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Oh, wat leuk! En de doosjes hieronder ook al, kan niet wachten op de workshop... Hier al genoeg inspiratie!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke doosjes! Fijn weekend!
  Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuk! En inderdaad ideaal om je oude scrapvellen te gebruiken.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Sam is een topper in het ontwerpen van geweldige doosjes! Ik heb deze vorm ook al gemaakt en cadeau gegeven. Nu denk ik er weer aan, volgens mij namelijk (nog) niet op mijn blog gezet...
  Leuk dat je de smaak met de/het(?) EPB te pakken hebt!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Hahahaha, jij bent me ook een mooie! Zo maar mijn bericht verwijderen.....
  ik vind je doosjes superleuk! Ik zal nog even mijn vraag schrijven: misschien is het en idee om bij volgende doosjes iets er naast te leggen, zodat we kunnen zien hoe groot het is? Ter aanvulling: ik ben nogal visueel ingesteld ;-)
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. *Klikt heel voorzichtig op 'Publiceren' in plaats van 'Verwijderen'* Wat een blunder was dat! Bedankt voor het herhalen van je reactie. ;-) Ik zal er de volgende keer inderdaad rekening mee houden, het is nu aan de foto niet af te zien hoe groot/klein het is. Ik zal het formaat er voortaan bij zetten (bij mijn volgende bericht had ik dat toevallig wel gedaan!), of er iets ter vergelijking bij op de foto zetten. Bedankt voor de tip! Groetjes, Miranda

   Verwijderen
 7. Ik hoop dat je nog wat scrapvellen hebt liggen die je nog wil opgebruiken, want ik vind dit wel een erg leuke serie ;-)
  En ja: ik ben toch wel jaloers op je bord. Vroeger dacht ik: doosjes: wat heb je daar nu aan? Maar ondertussen weet ik wel beter, haha!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!