woensdag 23 juli 2014

Themadag #38: stenceling

Luna, welkom als volger op mijn blog!

Afgelopenzaterdag, die snikhete dag, had ik niets te zoeken in de veel te warme zon. Ik had enorme zin om kaartjes te maken, dus ik dook gewoon mijn knutselkeuken in. (Ha, via Facebook bleek dat ik niet de enige gek was om met die temperaturen te knutselen!) Op mijn knutselplek was het qua temperatuur eigenlijk ook niet heel comfortabel, maar dat nam ik voor lief. Ik maakte wat kaartjes met een bolletjes-stencil.
Gebruikte materialen:
- Stencil: Dutch Doobadoo
- Inkt: Boekenvoordeel
- Tekst: Papersmooches / My Favorite Things
- Fineliner

11 opmerkingen:

 1. Hey Miranda, wat een gave kaartjes zeg! Heel leuk gedaan! En dat in die temperatuur van zaterdag! Snikheet was het hier! Maar goed, we mogen niet klagen natuurlijk, al mag het van mij wel ietsje minder! Fijne dag nog! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Heel mooi! Ook je vorige kaarten!

  Fijne dag!
  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 3. heey miranda,

  dat zijn 3 hele gave verjaardagskaartjes geworden!!!

  groetjes femke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Leuke kaartjes zeg! Ik was al benieuwd wat voor kaartjes het werden toen ik het zaterdag op je FB zag! Bij ons in huis is het gelukkig op de begane grond erg cool, vraag me ook niet hoe we dat voor elkaar krijgen... maar fijn is het wel!
  Lieve groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hoi Miranda,
  dat ziet er heel fris uit! En dat in die warme temperaturen....
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk zeg, dat stenceling! Zou ik ook eens moeten (willen) proberen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Juist al het buiten zo heet is, vind ik het binnen lekker vertoeven - jij dus ook. En zie nou, zelfs nog creatief geweest met een vrolijk resultaat! (ik kan het niet goed herkennen, is happy birthday uit zwart of donkerblauw cardstock gestanst?)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ja, ik vind binnen zitten heus geen straf met lekker weer, ik vermaak mij wel haha! De gestempelde en uitgestanste teksten zijn zwart - dat matcht zo fijn met mijn zwarte fineliner. ;-) Ik vind wart een mooi contrast met de witte, blauwe en groene tinten.

   Verwijderen
 8. Geweldige kaarten, lekker fris van kleur.
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!