vrijdag 11 juli 2014

Niek en HEMA bonnen

Ik las een bijzonder oproepje op het internet. De moeder van Niek wil haar zoon (met een vorm van autisme) helpen zijn verzameling compleet maken en daarvoor heeft ze een Facebook-pagina het in leven geroepen: Help Niek aan Hema bonnen. Juist, Niek is dol op de Hema en zoekt kassabonnen van alle filialen, zowel in Nederland als het buitenland. Hij is bijzonder geïnteresseerd in het filiaalnummer wat er bij de winkel hoort (elk filiaal heeft een ander nummer), dit staat per filiaal op de bon vermeld. Hij spaart en bewaart alle ontvangen bonnetjes in een speciale map, waarin hij alles netjes ordent.

Ik ken Niek niet, maar ik begrijp zijn liefde voor de HEMA! En ik ben net zo dol op de boel netjes ordenen, dus ik ga Niek helpen om zijn verzameling weer een beetje meer compleet te maken door een HEMA-bon van de vestiging Voorhout te sturen. Uiteraard ging niet alleen mijn bon in het envelopje, maar maakte ik er een persoonlijk kaartje bij. Met materialen die ik kocht bij de HEMA en natuurlijk in gepaste kleuren! 


Het randje en de letters komen van nieuwe stencils, er zijn drie verschillende versies met randjes/versieringen, cijfers en een groot of klein alfabet. Ik liep er bij toeval tegenaan in een van de vestigingen, super leuk en maar 1,50 per stuk! Ik plaatste ze eerder al op mijn Facebook-pagina, toen ik de winkel net uit kwam lopen. ;-)


Als jullie het ook leuk vinden om Niek te helpen zijn verzameling compleet te maken, bekijk dan eens de Facebook-pagina. Er staat een lijst met vestigingen waarvan hij nog geen bonnetje heeft, kijk er eens tussen of jij hem op weg kunt helpen! Het adres van Niek is in een privé bericht op te vragen bij zijn moeder.

19 opmerkingen:

 1. Heel erg leuk Miranda en lief dat je Nick helpt met zijn verzameling
  Alvast een fijn weekend
  Groetjes Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk dat je hem wil verder helpen... een heel originele verzameling moet ik wel zeggen =)
  grtjs,martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Heel gaaf zeg, en wat leuk dat je mee helpt ☺
  Een leuk en gezellig (knutsel) weekend alvast ☼
  Liefsss van Erica
  {Heidebloempjuh}

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat lief dat je dit doet voor Niek! Bij jou zijn ze aan het goede adres voor een HEMA bonnetje! Hij zal er vast erg blij mee zijn :) en je kaartje is ook erg leuk met de stensils!

  Fijn weekend
  Liefs, Mandy

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Nou, jij hebt wel Hema bonnetjes :p, hihi! Leuk om het zo op te sturen!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat leuk! Weer een reden om naar de Hema te gaan, hahaha. Leuk gedaan! Fijn weekend! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Haha, aan Hemabonnen bij Miranda geen gebrek ;) Wat een superleuke kaart voor Niek, die gaat hij vast ook trots neerzetten en hij zal blij zijn met je meegestuurde bon!
  De stencils zijn leuk!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat is toch de ideale match: jij en Hema bonnen ((-;
  Heb ik toch volledig gemist dat Hema nu ook stencils heeft. O, o, dat zou beter zo zijn gebleven, is niet goed voor mijn portemonnee... Maar ach, alles voor onze hobby, toch?! haha
  Het kaartje voor Niek is super, ik denk dat hij dubbel blij is met jouw post!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat leuk, Miranda! Niek springt een gat in de lucht met jouw bon en speciaal voor hem gemaakt kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat superlief dat je meehelpt Miranda, wat zal hij er blij mee zijn, en wat een prachtig kaartje heb je meegestuurd naar Niek.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 11. De bonnetjes van Wijk en Aalburg, Waalwijk en Drunen zijn onderweg naar Niek. Ik had ze hier toevallig allemaal liggen. Jouw kaartje is tof!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Dank je! En super leuk dat jij hem met maar liefst DRIE bonnetjes verder kunt helpen! Gaaf toch, dat wij hem met zijn hobby kunnen helpen, door onze eigen hobby! (Ik ga er vanzelfsprekend al van uit dat op een van die drie bonnen heus wel wat leuk hobbyspul staat dat je voor jezelf hebt gekocht ;-) )

   Verwijderen
 12. Jij hebt geluk dat je Niek gevonden hebt;) Nu heb je een excuus om elke Hema in heel Nederland af te struinen voor knutselspullen en bonnetjes. Nee hoor, grapje, echt heel lief dat je hem wil helpen.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hahaha, ja! Best een goede reden om dat te doen inderdaad! Maar om mijn eigen bankrekening nog enigszins te sparen, hoop ik dat lezers van dit bericht ook willen helpen. Voor 't dubbele goede doel: het vergroten van Niek zijn verzameling en het beschermen van mijn rekening. ;-) Groetjes!

   Verwijderen
 13. Super dat je op zo'n manier die jongen blij kunt maken zeg! Als we fb/internet toch ook niet hadden! Leuk die stencils bij de Hema en je kaartje is top! Echt een jongenskaartM

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Hoi Miranda,
  wat gaaf dat je dat even noemt. En je kaartje is erg leuk voor Niek.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat leuk zeg die stencils van de Hema, en wat is er nou leuker voor Nick om er ook een kaart mee te krijgen, gemaakt met de mooie spullen van de Hema. Super!

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hoi! Ik ben dus Niek's moeder, en wil je nog even super bedanken!!! :)

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!