maandag 6 januari 2014

Themadag #28: Kleurenfestijn

Huishoudelijke mededeling: ik heb een wijziging aangebracht voor het geven van reacties: voordat een reactie publiekelijk wordt, ga ik ze eerst goed- of afkeuren. Ik ontvang de laatste tijd steeds meer (Engelse) spam en daar ben ik een beetje klaar mee, vandaar. Jullie berichtjes worden na mijn goedkeuring vanzelf getoond op mijn blog.

Zo, dan nu over naar mijn kaarten.

Het voordeel van een uitgebreide collectie washitape is dat je eindeloos kunt variëren in de samenstelling van kleuren. Dit keer koos ik voor egale tapejes in allerlei kleuren. Zet je zonnebril maar op, hier volgt een kleurenexplosie! De gekke vormen in de hoekjes zijn de restanten van vilten alfabet letters (kaart 1: hoofdletter A, kaart 2: hoofdletter B, kaart 3: kleine e).





Gebruikte materialen:
- Washi tape: Xenos, Hema
- Happy Birthday: My Favorite Things
- Dymo lettertang
- Vilten letters: Zeeman
- Tekst op polaroids: Boekenvoordeel
- Fineliner
- Nietjes

13 opmerkingen:

  1. Hoi hoi, wowwwww, hier word ik nou vrolijk van! Wat een gave kaartjes! Heel leuk gedaan zeg! Leuk verzonnen zeg die afvalstukjes uit de letters! Vind trouwens je serie mannen-kaarten van gisteren ook erg mooi! Fijne wek! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. heey miranda,

      gave kaartjes zijn het geworden!!!

      groetjes femke

      Verwijderen
  2. Leuke kaartjes, lekker vrolijk. En ondanks dat het dezelfde tapejes zijn, vind ik de bovenste het allerleukste. Hihi. Ik heb ook wel eens spam, maar dat haalt blogger automatisch weer weg. Maar ik snap je beslissing hoor. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Vind ze super geworden Miranda!! Moet ook eens nodig aan de slag met mijn tape-jes....
    En complimenten voor je blog hoor, word steeds proffesioneler! Zie zelfs een rolletje tape in het tabje bovenin het scherm! Heel leuk!
    Groetjes Jacomijn

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je! Ja, pak je tapejes er eens bij, leuk! Lekker scheuren en plakken. :) En ook nog complimenten voor mijn blog, te leuk, dank je wel. Ja dat rolletje tape als 'favicon' (dat heb ik ook pas geleerd sinds ik dat plaatje aanpaste) kon niet ontbreken vond ik. ;-)

      Verwijderen
  4. Wahaa... boem! ;) Nee hoor, lekker vrolijk! Ik vind de 1e erg tof!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Heerlijk die felle regenboogkleuren, leuke toepassing van de letterrestjes ook!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Miranda,

    Ook dit zijn weer vrolijke kaartjes, leuk.
    En die Spam...dat is het enige nadeel, dat je veel op Pinterest kijkt.
    Probeer maar eens uit, een week niet op Pinterest en .....het wordt minder.

    Groetjes Sippie

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Oooh, nu je het zegt... dat kan zomaar door Pinterest komen inderdaad! Nou, ik blij dat die reacties nu geblokkeerd zijn dan... kan ik gewoon mijn Pinterest verslaving behouden, haha. Groetjes!

      Verwijderen
  7. Wat gaaf al die effen tapejes! Zo'n explosie krijg je natuurlijk alleen maar als je zo'n ontzettende hoeveelheid tape hebt ;) Ik vind het stuk voor stuk leuke kaartjes.
    Fijne avond, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat lekker kleurrijk!! :) Geweldig Miranda!! Je kan in ieder geval niet zeggen dat ze saai zijn hihi. Wij zeggen: Geslaagd met een dikke 10! (En deze tapejes fans gaan dit leuke ideetje natuurlijk onthouden)

    liefs van ons 2

    BeantwoordenVerwijderen
  9. dit is een hele gave kleurige serie, steengoed uhhhh tapegoed ;) deze kaartjes!

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!