vrijdag 17 januari 2014

Studio Light - Hoera #1

Hoera! Ik ben jarig! Nou ja, ik doe daar nu wel heel uitbundig over, maar ik ben vandaag 27 geworden. Ze-ven-en-twin-tig! Voor de mensen die deze leeftijd al hebben gepasseerd... hadden jullie hier ook moeite mee? Nu klinkt dat natuurlijk ontzettend ouderwets, en he... ik ben heus geen 80 geworden... maar 27 is zo geen 26 meer. 27 is zo bijna-geen-twintig meer. 27 is zo bijna 30. HEEEEELP. Nou ja, vanavond na mijn werkdag toch maar even genieten van een taartje... want volgend jaar word ik 28 - dat is toch nog veel erger. Dan valt 27 worden wel weer mee. ;-)

Op deze toch wel feestelijke dag, een eenvoudig maar feestelijk kaartje voor de voorraad.Gebruikte materialen:
- Papier: Studio Light
- Plakletters: HEMA
- Vlinderpons
- Vellum: Action

29 opmerkingen:

 1. Een hele goedemorgen Miranda
  Van harte gefeliciteerd met je verjaardag en een hele leuke
  dag gewenst.
  Je kaartje is super leuk en nee had geen moeite met 27ste verjaardag
  Alles gewoon lekker op je af laten komen want het gebeurd toch hihihih
  Liefs Cinderella

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Gefeliciteeerd met je verjaardag! Een hele fijne dag! Leuke kaart, heel eenvoudig maar door de details en het papier maken hem heel mooi!
  Hmm, over je 27ste verjaardag kan ik niet meepraten dat duurt voor mij nog 10(!) jaar ;-)
  Lieve groetjes, Anna Laura

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag Miranda! 27 oud? 28 is veel erger. Ik heb dat ook wel een beetje hoor, die angst om 30 te worden. Dit jaar wordt ik 29, dus volgend jaar moet ik er echt aan geloven. Ik wens je een hele leuke verjaardag! Je kaartje is lekker vrolijk.

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoera! Gefeliciteerd ook hier op je blog. Ik ben ook bijna 27 (juli) en mij bekruipt af en toe datzelfde gevoel. Niet dat ik ermee zit, maar 27 klinkt inderdaad veeeeeel ouder dan 26, gek is dat. Ga het maar lekker vieren. Enne, heb je dit leuke kaartje naar jezelf gestuurd?

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Hahaha lekkere muts, 27, je komt pas kijken.....tel er bij mij maar 20 bij :-) das pas oud! hahah...
  Maar natuurlijk van harte gefeliciteerd en je kaartje is weer top. Denk dat je vandaag heel wat zelf gemaakte kaartjes zult krijgen !!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Van harte gefeliciteerd, ik hoop dat je een fijne verjaardag hebt. Je kaartje is in ieder geval goed geslaagd. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Van harte gefeliciteerd!!
  Hahahaha, ik had geen moeite met 27, wacht maar als je die 30 voorbij bent!
  Een heerlijk feestelijk kaartje, mooi.
  Geniet ervan vandaag.
  Groetjes Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd! Ik ben zelf net 25 gehad, dat vond ik al als een grote stap voelen hihi, maar 27 is inderdaad wel richting 30 ;) of maak ik het nu erger? Ach wat maakt het ook uit, je bent zo oud als je je voelt en inderdaad, we zijn nog (laaaaaaaaang) geen 80! Je hebt een leuk kaartje gemaakt! Heb zelf dat papier ook liggen en laatst wat mee gemaakt. Ik zal ze binnenkort eens op mijn blog plaatsen. Groetjes en geniet van je taart!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. En o ja dat wilde ik nog zeggen: die stickers van de Hema zijn leuk he! Heb ze zelf ook gekocht, lekker speels lettertype! Top!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Van harte gefeliciteerd met je verjaardag! 27 is voor mij al heel lang geleden, maar ik weet alleen nog goed dat ik wel veel moeite had met 30! Nu telt voor mij leeftijd niet meer ,ik ben blij met iedere dag die ik gezond mag leven! Op een gegeven moment ga je dat krijgen, dan telt het niet meer, dan zie je om je heen van alles gebeuren, en dan tel je gewoon iedere dag dat je lekker leven mag. Geniet er van, en laat het allemaal over je heen komen! Fijn weekend nog, groetjes, Ingrid.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Nog een keer gefeliciteerd :). En het is niet erg om 27 te zijn, 28 ook niet (hier spreekt de deskundige, hihi). Mooi papier!! Ik heb het ook en ben er nog steeds weg van! Fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Lolll via via via, kom ik terecht op jouw blog en blijkbaar dus ook in je verjaardagsfeestje :-)
  Van harte gefeliciteerd dus met je verjaardag en dat er voor jou en ook voor jouw leuke blog een mooi jaar mag volgen!

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Gefeliciteerd met je verjaardag!
  Wat een leuke kaarten maak jij zeg.
  Ik kijk er elke keer met genoegen naar, maar vergeet steeds een reactie te plaatsen :-).
  Bij deze.

  Groetjes Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 14. HAPPY BIRTHDAY TO YOU!!!
  Hihi wij moenten wel lachen om je verhaal! En inderdaad zo als Linda al zegt; je bent net zo oud als je je voelt :) maar geniet straks maar heerlijk van je taartje en misschien wel leuke cadeautjes? Dat is dan weer het voordeel van jarig zijn he hihi. enne je kaartje is weer helemaal top!

  Lieve groetjes

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Gefelciteeeeeeeeerd meissie en een hele fijne, leuke en gezellige dag.
  En nee hoor, is helemaal niet oud, leef lekker naar hoe je je voelt, en zo
  jong ben je gewoon !!
  Je kaartje is super, leuke papiertjes zijn dat hè ☺

  Alvast een heel fijn weekend met heel
  veel leuke dingen en knutselen.

  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Gefeliciteerd met je verjaardag, Miranda. Maak er een gezellige dag van!
  En 27....jeetje, zo oud al?! LOL
  Whahahaha, grapje. Moet eerlijk zeggen dat ik ook even moest slikken toen ik 30 werd. Mmmh...werd het nu echt tijd voor bloemetjesjurken en serieus doen? Hi, hi, viel allemaal reuze mee. Daarna werd het alleen nog maar leuker en relaxter. Veertig en zelfs de vijftig heb ik fluitend voorbij laten komen. Behalve dat Sara gedoe, dat vond ik dan wel weer niks :o)
  Oooh...en had ik al gezegd dat ik je kaart super leuk vind? Oeps, bijna vergeten. Kijk, dat kun je dan weer lekker op je leeftijd gooien!

  BeantwoordenVerwijderen
 17. gefeliciteerd! ik word dit jaar 40, dat is pas erg!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Van harte gefeliciteerd! En ik snap precies wat je bedoelt! Ik moet er dit jaar aan geloven en ik vond het bij de 26 al erg. :) Maar ach, het is maar hoe jong je je voelt, toch?! En er liggen nog vast heel veel creatieve jaren voor de boeg. Dat wens ik je in ieder geval toe. Nog een fijne dag!

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Hoi Miranda, Hartelijk Gefeliciteerd met je verjaardag!! Enne 27, mooie leeftijd joh! Geniet er nou maar van. Fijne avond en weekend! Groetjes , Miranda v.d.W. Ps. Leuk kaartje!

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Hieperdepiep hoera! Van harte gefeliciteerd!!! Ach, die leeftijd, morgen en alle verdere dagen van het jaar denk je echt niet de hele tijd: 'tjonge, ik ben al 27'! Inderdaad, je bent net zo oud als je je voelt. Fijne verjaardag vandaag! En je kaart is weer prachtig, wat een mooi papier!

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Van harte! ben je gek.. je bent nog een piepkuiken, jij! En ach... het gaat allemaal vanzelf en het is gewoon waar dat je zo jong bent als je je voelt. Ik ga al naar de zes kruisjes... so what! :):)

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Oh... en je kaart is mooi, die letters zijn leuk!!

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Nee echt Miranda, dit kan niet hoor, klagen over 27 worden ;-) Hoe moet ik mij dan wel niet voelen? Ga nou maar gewoon lekker door met kaartjes maken, je bent jong dus dat kun je nog heel lang doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Van harte gefeliciteerd, een hele fijne dag gewenst en je bent nog zó piepjong!!! Geniet van deze dag en o ja, je kaartje is heel leuk. Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hahaha, hier moet ik hartelijk om lachen hoor, je bent nog jonger dan mijn zoon!!!! Maar gefeliciteerd hoor!
  leuke kaart!

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Gefeliciteerd! En niet meer zeuren over je leeftijd. Ik durf het haast niet te zeggen, maar ik ben al twee keer 27. Das pas erg ;)
  Fijn weekend, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Ha Miranda,
  van harte met je verjaardag. En ik kan me er wel iets bij indenken, hoor. De ene leeftijd klinkt nou eenmaal veel ouder dan de andere, al scheelt het maar een jaartje.
  Je feestkaart is heel erg leuk geworden.
  Groetjes,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Gefeliciteerd!!
  Nog even werken en dan lekker aan de taart!
  Je hebt een leuk kaartje én een leuke liftkaart gemaakt!
  Geniet van je nieuwe leeftijd.. Wie weet wat voor moois dit jaar je nog gaat brengen ;)
  Liefs, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Alsnog van harte proficiat. Ik werd steeds blijer naarmate ik bijna 30 werd. Ik was zooooo blij toen ik EINDELIJK 30 werd. Daar had ik naartoe geleefd. Eindelijk geen jonkie meer. Maaaar, afgelopen jaar werd ik 36 en daar heb ik even over moeten slikken.... dat is zooo geen 30 meer, maar bijna 4, pffff.... nee, dit jaar wil ik helemaaaal niet mijn verjaardag vieren. Maar je kaart is prachtig!!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!