woensdag 1 januari 2014

Baby #2

GELUKKIG NIEUWJAAR! Waarschijnlijk liggen vele mensen nog op een oor - ik ook! - maar ik dacht: ik ga meteen goed van start met mijn goede voornemen om ook in 2014 gezellig door te bloggen. Dus, bij deze: check! 

Ik wil al mijn lezers het aaaaaller beste wensen voor het nieuwe jaar. Dat het maar een ontspannen, blij en gezond jaar mag worden. Met een vleugje creativiteit voor de mensen die daar prijs op stellen. ;-) Al mijn lezers in de vorige maanden: bedankt voor jullie bezoekjes en berichtjes! Ik stel het zeer op prijs dat jullie mijn creaties tussen de vele - vele blogs bekijken en dat velen van jullie ook nog regelmatig tijd vrij maken om te laten horen wat jullie van mijn creaties vinden (ik weet hoeveel tijd het kost!). Ik geniet er ontzettend van! Zonder jullie bezoekjes en reacties zou het aardig saai zijn om te bloggen... dus ik krijg door jullie alleen maar nog meer zin om te laten zien wat ik zoal maak in mijn heerlijke, grote scraproom. :-) Hopelijk kan ik jullie in het nieuwe jaar ook weer verblijden en inspireren met knutsels van mijn hand.

Om maar goed van start te gaan, vandaag meteen wat kaartjes!

Met de restjes van DEZE kaarten, maakte ik deze nieuwe kaarten. Gewoon wat schuiven, knippen, plakken en nieten... met het volgende resultaat. Als jullie er zelf even de juiste kleuren bij bedenken... het licht werkte niet mee!Ik vermoed dat ik op deze vrije dag heus wel weer even achter de knutseltafel beland... dus jullie krijgen meteen een (over)dosis Miranda in 't nieuwe jaar. Jullie zijn gewaarschuwd! ;-)

Fijne dag! 

Gebruikte materialen:
- Papier, stempels, tabjes: Eline Pellinkhof
- Vlaggetjes: washitape Hema, Xenos
- Kraftpapier: Joy!Crafts
- Nietjes

15 opmerkingen:

 1. Hoi Miranda, ik was dus al wel wakker! Ik wil je een gezond, gelukkig en creatief 2014 wensen! Dat laatste komt wel goed denk ik zomaar, hahaha. Leuk je eerste post van dit jaar, mooie kaartjes, ik blijf de tabjes erg leuk vinden en de letters met de nietjes lekker stoer. Fijne dag nog he! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Kijk dat is een goed begin van het nieuwe jaar. Ik wens je een liefdevol en creatief jaar toe. Je kaartjes zijn erg leuk geworden. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wat een super leuke kaart. Maar dat kun je ook wel. Ik hou je blog in de gaten. Kan er zo van genieten. .tot in Bleiswijk. .

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Woow deze vind ik echt superleuk! Wat een toffe kaartjes! Jij ook een heel goed 2014 gewenst! En ik ben helemaal klaar voor de (over)dosis Miranda-creaties! Kom maar op hihi.

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Weer leuk deze kaartjes, ben benieuwd naar de volgende !!!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Jij gaat gewoon weer knallen dit jaar, ik weet het zeker,
  je kaartjes zijn weer super hoor !

  Een heel goed begin van het nieuwe jaar
  met heel veel leuke dingen en knutselen.
  De allerbeste wensen voor 2014,
  op een mooi en creatief jaar ☺

  Veel liefsss van Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ik je wens je een gelukkig, fijn, gezond en vooral creatief jaar toe!

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Happy scrappy new year! Meteen lekker bezig, fijn! Enjoy!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Ga maar lekker door met mooie kaartjes maken, deze zijn ook weer heel erg leuk! Een gelukkig, gezond en creatief 2014 gewenst! Lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Lieve kaartjes zijn dit weer en dat gemaakt van 'restjes'! Wens je een heel goed en creatief 2014 toe!!

  Groetjes,
  Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Jij bent schuivend, plakkend en nietend wel heel goed aan het nieuwe jaar begonnen! Wat een schattige babykaartjes zijn dit. Dat er nog maar veel moois gemaakt mag worden in jouw scraproom ;) Ik wens je alle goeds voor 2014.
  Groetjes, Ellen

  BeantwoordenVerwijderen
 12. De beste wensen voor 2014!

  Het is zo leuk om babykaartjes te maken.
  Deze zijn erg leuk geworden!!

  groetjes Samantha

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Een overdosis Miranda kunnen we niet krijgen hoor. Geniet altijd erg van je blogpost, dus ik zeg, ga zo door!

  BeantwoordenVerwijderen
 14. deze zijn gaaf! ik wens jou een creatief en gezond 2014!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!