dinsdag 21 januari 2014

Hobbyfestival

Met mijn verjaardag op de 17e en mijn moeder haar verjaardag op de 18e, was een hobbybeurs op de 19e een super leuk verjaardagsuitje en tegelijk een mooie gelegenheid om onze verjaardagscentjes uit te geven. Ik moet zeggen, dat is aardig gelukt. Met aan het eind van de dag nog 1,60 in mijn portemonnee, ging ik heeeeeel tevreden naar huis. Wanna see?



Zie je de stempels links boven in? WHIEEEEEEEEEE! Wat ben ik daar BLIJ mee. Dat is mijn klapstuk, ik moest helemaal blozen van enthousiasme toen ik ze zag liggen, haha. Een rib uit mijn lijf, maar ik kon deze geweldige dierentuinbeestjes (Stampin' Up!) niet laten liggen. En ja... ik vind babykaarten maken nu eenmaal het allerleukste, dus de overige stempels zijn (op de cijfers na) ook in dit thema. 


Weer wat nieuwe opkikkertjes, magneetvellen voor het netjes opbergen van mijn mallen, geweldige die-namics van MFT (tagjes met een stippelrandje!). Van Dutch Doobadoo kocht ik spijkerstof en twee super leuke masks. Ik heb op zoveel blogs inspirerende voorbeelden gezien, dat wil ik ook uitproberen!


Dan nog wat praktische basisspullen, altijd handig!

Heerlijk genoten! Tipje als je een beurs gaat bezoeken: begin helemaal achterin en loop de kramen af richting het begin. De kramen achterin hebben vaak leuke acties, de Tacky Glue kocht ik met twee euro verschil in vergelijking met de kramen helemaal in het begin! Samen met mijn vakantiecadeaus worden het heer-lijke knutseldagen als ik een vrije dag heb. En dan heb ik ook nog twee cadeaubonnen liggen... FEEST!

Hopelijk kan ik jullie snel wat leuks laten zien, mijn vingers kriebelen al! :-)

19 opmerkingen:

  1. Hallo Miranda,

    O ik ben een beetje laat maar wil je nog van harte feliciteren met je verjaardag en ook die van je moeder nou jij hebt je verjaardag centjes aan leuke dingen uit gegeven zeg ik ga je op zoeken op facebook .
    En als je 1 deze dagen naar de HEMA gaat (ik werk bij de HEMA) dan zijn er weer leuke spulletjes in Valentijn thema misschien zit er wel weer iets voor je bij.
    Weet je trouwens ook dat we een vast stukje hebben met allemaal stempels en tapejes en andere leuke knutsel dingen het kan verschillen van HEMA maar is misschien wel de moeite waard om eens te kijken ha ha!!

    Lieve groetjes Marrie

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke aankopen, Miranda. Ben benieuwd naar al het moois dat je daar mee gaat maken. Veel plezier ermee (maar dat gaat vast wel lukken :o)

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Oh wat heb je leuke dingen gekocht, en wat knap dat je geen design papier hebt gekocht. Ik trap er namelijk altijd in ;) Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooie buit, hoor! De muur van Dutch Doobadoo heb ik ook. Is dat een leuke beurs in Bleiswijk? Nog nooit geweest, wel die in Rijswijk en de Krea Doe, maar de laatste vind ik een beetje massaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Waaaauwie wat een leuke spulletjes! Jij hebt ze is eventjes goed uitgegeven zeg ;) hihi groot gelijk! Soms moet je je eigen eens lekker verwennen toch? De diertjes van SU zijn inderdaad helemaal te gek :) . Wij hebben ook een aantal masks liggen, maar eigenlijk nog niet echt wat mee gedaan... (hartstikke zonde natuurlijk! Maar wij zijn een beetje te ongeduldig met het drogen enzo..haha) Wij zijn erg benieuwd wat je met al je nieuwe spulletjes gaat maken!
    Liefs

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Sow meid... je hebt je hobbyassortiment weer lekker aangevuld. Heel veel hobbyplezier.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hoi Miranda, jij hebt heerlijk uitgepakt, nou ja in dit geval dus ingepakt in Bleiswijk en wat een leuke dingen heb je gekocht, nu lekker aan de slag ermee. Trouwens bedankt voor de tip voor het achteraan beginnen, nooit aan gedacht, de eerstvolgende keer zal ik daar zeker aan denken, groetjes Jeannette

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Miranda,

    Wat leuke hobbyspullen heb je gekocht, heerlijk is dat.
    Stampin'Up stempels op een hobbybeurs, dat verbaasd me, maar het is een leuke set, ik heb hem ook.
    En ja, de gewone basisspullen kan je niet zonder, goede tip van je.
    Maar dan moet je wel vooraan beginnen met kijken en achteraan beginnen met kopen, anders weet je het verschil niet.
    Veel plezier met je nieuwe aankopen en ik ben benieuwd naar je leuke creaties.

    Groetjes Sippie.

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Je hebt een mooie buit binnen gesleept! ;) Leuk hè, nadien je aankopen nog es bewonderen en ervan nagenieten. En wat achteraan beginnen betreft: dat is ook onze shoprichting, ideaal! Ben benieuwd wat je met je nieuwe materialen gaat maken! Groetjes..

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gave spullen zeg, ik ben wederom jaloers!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  11. hoi Miranda ....
    Via bloglovin hier op jouw blog gekomem en eens gekeken naar je prachtige kaartjes
    Ik vind het geweldig en ga zometeen ook ff op facebook kijken....
    Ik ben ook gelijk maar volger geworden ...altijd handig om weer langs te komen...

    groetjes Rosina

    http://rosina-scrapcards.blogspot.com

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Heerlijk zo'n shopdag! En wat heb je leuke dingen gekocht. kan me voorstellen dat je handen daar van gaan jeuken. Snel aan de slag! Have fun!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een oogst! Benieuwd wat je er allemaal mee gaat maken! Ik wacht ook een bestelling met embossingpaste en masks af. Heel benieuwd hoe dat gaat werken!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wauw wat een mooie spullen en lekker veel! Kwijl...............Nog gefeliciteerd met je verjaardag.
    Groetjes,
    Marijke

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat een leuke aanwinsten! Echt gaaf, ik ben benieuwd wat je ermee gaat maken!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een oogst! Super leuk allemaal. Heerlijk vooruitzicht om daar mee aan de slag te mogen.
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Je hebt goed geshopt!!!
    Daar zijn een heleboel leuke dingen mee te maken....
    Geniet ervan!!

    groetjes Samantha

    BeantwoordenVerwijderen
  18. Hoi, hoi, wat een gave spulletjes heb je opgedaan! Die baby-stempels zijn idd. erg leuk. Ben heel benieuwd wat je ermee gaat maken! Maar eh waar is de washi-tape, geen nieuwe gekocht? Hahaha, geintje! Hoop snel wat kaartjes van je te zien! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  19. Wat een gave aankopen, veel plezier ermee, maar dat gaat ongetwijfeld lukken.

    groetjes, Durvina

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!