donderdag 23 januari 2014

Floral Punch

Josy, Stella, Annemieke, Marleen en Rosina, welkom als volger op mijn blog!

Ha! En of ik veel plezier ga hebben van mijn nieuwe spulletjes! Ik kocht op de beurs ook nog een daglichtlamp, zodat ik 's avonds ook het verschil tussen wit en beige kan zien. ;-) En inderdaad, ik kocht geen papier (had ik niet nodig en ik zag niets wat ik moest hebben) en ook geen tapejes (ik ga geen 3,00 voor een rolletje betalen), ik vond mijn buit ook wel groot genoeg zo haha. Nu eerst nog even tijd maken om er daadwerkelijk mee aan de slag te gaan. Er staan nog een aantal projectjes op de 'To-Do', voordat ik zelf aan het rommelen kan. Dus ik (en jullie hihi) moet nog even geduld hebben voor creaties met de nieuwe spulletjes. Maar de ideeën borrelen al!

Vandaag laat ik jullie een kaart zien met nieuwe ponsen van Nellie Snellen. Ik ontving de mooie ponsen voor een opdracht, maar hé... mooie spullen gebruik ik uiteraard ook graag voor andere creaties. :) De Floral Punch bestaat uit twee ponsen: een om te snijden, de ander om te embossen - daardoor ontstaat een mooi reliëf en diepte! De nieuwe ponsen (FLP045-046-047) bestaan uit drie opeenvolgende groottes bloemen, die je kunt stapelen tot een mooie 3d bloem. Of je stapelt ze niet natuurlijk, zodat je mooie losse bloemen hebt. :) Samen met de blaadjes (FLP043-044) is een leuk geheel te maken. Ik verwerkte het op een eenvoudige wijze op de volgende kaart. De randjes beïnkten geeft ook weer een speciaal effect, maar dat heb ik voor deze kaart achterwege gelaten.



Gebruikte materialen:
- Papier: Studio Light
- Bloem en blaadjes: Nellie Snellen
- Letters: Authentique
- Washitape: Boekenvoordeel

16 opmerkingen:

  1. heey miranda,

    een mooi kaartje is het geworden!!!

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Gave ponsen, zeg, en wat een mooi kaartje!

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat een prachtige kaart Miranda, ik vind hem supermooi.
    Liefs van Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een mooie kaart is het geworden, die bloem is echt een blikvanger geworden, LIefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Prachtig Miranda! Wat leuk dat je de bloem verwerkt hebt op (hoe kan het ook anders Hihi) een polaroid. Dit geeft een erg leuk effect zo tussen je vlaggentjes!
    Lieve groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Met die ponsen kun je echt mooie bloemen maken! Ze komen goed tot hun recht op deze verder 'eenvoudige' kaart.
    Fijne dag, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Mooie bloempjes! Persoonlijk mis ik nog een blingetje in het hart, maar daar moet je van houden. Kwestie van smaak!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Grappig dat je dat zegt, ik ben het er namelijk helemaal mee eens! Ik heb nog een kaart gemaakt met deze bloemen en daar heb ik in her hart wel parels geplakt. Hier ben ik het gewoon vergeten en het is mij niet eens opgevallen, zelfs niet met zo een grote detail foto haha. Bedankt voor je tip!

      Verwijderen
  8. Oh, Miranda, schaam schaam. Ik heb je verjaardag gemist en al die leuke dingen, die je gekregen of gekocht hebt. De verschillende kaarten, die elk op zijn eigen manier mooi gemaakt zijn.
    Alsnog van harte gefeliciteerd!

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Leuk! Vooral dat hoera! Staat zo leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Leuk kaartje. Ik vind het papier wat je gebruikt hebt erg mooi!
    groetjes, Bernadet

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Een super mooi kaartje Miranda, mooi designpapier gebruikt en met die banners is ook een heel mooi detail, zoals ook de bloemen, prachtige ponsen zijn dat, en ook fijn dat je er alle kanten mee op kan....PRACHTIG geheel!!!

    groetjes Rosina

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Hoi Miranda, wat een mooie kaart! Mooi papier en die bloem is ook erg leuk! Er zou misschien nog een mooie plakparel in het hart van de bloem kunnen? Maar ik vind het een hele gave kaart! Fijn weekend alvast! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Oeps, zit net je reacties nog effe te lezen en zie dat Nadine ook aangegeven had dat een blingetje in de bloem ook leuk kan zijn! Sorry! Voortaan eerst maar effe de reacties lezen, hahaha! Groetjes, Miranda v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Weer super leuk gedaan. Mijn vingers jeuken om ook weer met dit papier aan de slag te gaan.
    Groetjes van Henriët

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!