vrijdag 3 januari 2014

4 jaar getrouwd + Prijsje LeukeLintjes

Joehoe, 100.000 pageviews voor mijn blog! Met een mooie mijlpaal het nieuwe jaar in, bedankt voor het gluren op mijn blog! Ik ben het nieuwe jaar ontzettend productief in gegaan, op nieuwjaarsdag heb ik maar liefst zes kaarten gemaakt. Gisteren heb ik ook nog zitten knutselen en dat brengt het aantal nog-te-laten-zien-kaarten (-samen met de kaarten die ik tijdens mijn ontspannen knutseldagen maakte afgelopen weekend) op een totaal van 17! Ik ga ze weer bundelen met eenzelfde thema en jullie de komende week niet om de dag, maar dagelijks voorzien van de nodige kaarten. Anders kom ik er nooit doorheen, want de knutselmotor draait op volle toeren, dus er komen er nog steeds meer! Ik ga niet klagen hoor, in tegendeel haha.

Ik maakte de kaart van vandaag op dezelfde dag als DEZE cijferkaarten, maar begin november kon ik de volgende kaart nog niet laten zien. Deze is namelijk bestemd voor twee vrienden die 21 december vier jaar waren getrouwd. De kaart lag al even te wachten dus en wat doe ik... vergeet ik hem de vrijdag ervoor op de post te doen. Ahhhhh! Dat overkomt me wel vaker, zo suf is dat! Hij ging op hun jubileumdag alsnog op de post, helaas te laat dus. Maar wat blijkt, de kaart is nu nog niet aangekomen... dus die is waarschijnlijk ergens kwijt geraakt. Erg jammer, maar hier dus alsnog het kaartje dat ik stuurde. Het labeltje vind ik zo leuk, deze gebruikte ik eerder ook al op een aantal kaarten. [Edit: hij is alsnog bezorgd! Blij!]




Op oudjaarsdag vond ik een gewonnen pakketje van LeukeLintjes in mijn brievenbus. Allemaal leuke zakjes, tags en andere materialen om een zelfs de verpakking van een cadeautje tot een feestje te maken! Te leuk! :)



Gebruikte materialen:
- Papier: Authentique (Lovely)- Cijfers: My Favorite Things
- Stempels: Inkadinkado
- Washi tape: Stampin' Up
- Dymo lettertang
- Pijl: zelf geknipt
- Fineliner

13 opmerkingen:

  1. heey miranda,

    het is een prachtige kaart geworden!!! ik hoop dat die alnog aankomt.

    groetjes femke

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat jammer dat ze hem niet hebben ontvangen!
    Hopelijk gebeurd dat alsnog, hij is weer geweldig!

    Groetjes

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Wat zonde dat die kaart niet is aangekomen, hij is zo leuk !

    Een heel goed begin van het nieuwe jaar
    met heel veel leuke dingen en knutselen.
    De allerbeste wensen voor 2014,
    op een mooi en creatief jaar ☺

    Veel liefsss van Erica ☼

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke kaart, Miranda, hoop dat tie nog aan komt!
    Veel plezier met je prijs, ziet er leuk uit!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Goedemorgen Miranda,
    Eerst wil ik jou een heel goed, gezellig en creatief 2014 toewensen.
    Ik heb een aantal blogposten gemist, ben dus op mijn gemak eerst alles gaan lezen. Je hebt het afgelopen jaar echt leuke dingen gemaakt en daarmee successen behaald, van harte gefeliciteerd. Ga zo door, dan komen wij graag op blogvisite (-:

    Het is mij ook al regelmatig overkomen dat ik kaarten op tijd maakte en dan uiteindelijk te laat op de bus deed... Jammer dat de kaart voor je vrienden nooit is aangekomen, balen! Hij is veel te leuk. Gelukkig heb je de foto nog, ook al is dat niet hetzelfde.

    Ik wens je een hele fijne dag met knutseltijd,
    groetjes Judith

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat is dit jammer zeg, dat deze kaart niet aan is gekomen bij je vrienden! Erg mooi en leuk bedacht deze kaart. Wat fijn dat jij al zo produktief bent geweest, mijn ontbreekt het woord TIJD de laatste tijd nogal eens. Ik ga je de komende dagen weer in de gaten houden. Groetjes, Ingrid.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Hopelijk is de post gewoon vertraagd! Leuke kaart verder!

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Wat jammer van dat mooie kaartje! Zo heb ik de zelfgemaakte kerstkaart van mijn dochter nog steeds niet ontvangen. Zou er bij de post iemand mooie zelfgemaakte kaartjes sparen? Veel plezier met je pakketje! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  9. De post is van slag...heb ik ook al gemerkt!
    Heel herkenbaar de kaarten al zoooo op tijd maken, en ze vervolgens te laat posten grrr...
    Je kaartje is leuk geworden!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Gaaf kaartje! Leuk hoe je het rijtje cijfers hebt gemaakt en dan een stukje tape achter de vier hebt geplakt. Wel jammer dat ie is zoek geraakt. Gelukkig heb je de foto's nog ;)
    Groetjes, Ellen

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een schitterend kaartje Miranda! Balen dat ie kwijt is geraakt :( het lijkt wel in de lucht te hangen! Ik had dit ook bij het kaartje voor Ingrid... maar wij zijn ook helemaal weg van het labeltje! Heb je deze zelf gemaakt of..? En wat ben je heerlijk verwend zeg! Geniet van je gewonnen prijs.

    Wij wensen jou een fijn weekend toe en zijn erg benieuwd naar al je andere kaartjes! ,

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De post is een zooitje op het moment, maar ik heb geluk: ik heb zojuist gehoord dat het kaartje alsnog is bezorgd. :) Hopelijk komt jouw kaart ook nog boven water. Het labeltje heb ik inderdaad zelf gemaakt. Jullie ook een fijn weekend!

      Verwijderen
  12. Heel leuk kaartje! EN ja de post is van slag. ik deed op dezelfde dag en kaart op de bus, die de 2e januari is bezorgd.... Nu is alles weer normaal....En wat een productie zeg! 17 kaarten....
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!