donderdag 6 december 2012

Dank u, Sinterklaasje!

Ingrid, welkom op mijn blog! Leuk dat je me hebt gevonden. :)
 
Hebben jullie ook zo genoten van Sinterklaas? Ik wel! Sinterklaas is mijn favoriete feestdag van het jaar (ja, echt), waarop ik met mijn vriend, mijn ouders, zusje en broer samen kom om dit festijn te vieren. We trekken een lootje, we kopen voor de anderen nog wat kleins erbij en uiteraard komen in de gedichten alle gekkigheden van het afgelopen jaar voorbij. Ik ben ontzettend verwend en ik ben blij dat Sinterklaas en zijn pieten de weg naar de (online) winkels met knutselmateriaal hebben gevonden!
 
 
Omdat ik in het nieuwe jaar ga verhuizen en eindelijk ruimte heb voor een eigen knutselplekje, ben ik allerlei materiaal aan het 'verzamelen'. Ik heb nu veel spullen die ik met mijn moeder deel, omdat ik altijd bij haar thuis knutsel en daar dus ook mijn spullen heb staan. Straks wil ik ook thuis lekker even kunnen freubelen als ik er zin in heb, maar daar mis ik dan uiteraard de spulletjes die mijn moeder heeft. Gelukkig heb ik via Helga Teunissen - die zoveel materiaal heeft dat ze het toch niet allemaal kan gebruiken ;-) - ook nog spulletjes over kunnen nemen: lintjes, knoopjes en... een Cuttlebug! Wat zou ik zonder moeten!

En alsof dit allemaal nog niet leuk genoeg is, las ik vandaag dat ik de Sint Candy van Nadine heb gewonnen! Helemaal leuk! Mocht je ook een prijsje willen winnen: ik heb voor mijn verjaardag in januari een Verjaardags Candy georganiseerd. Meer info is HIER te vinden!

 Ik heb helaas weinig tijd om te knutselen,
maar ik hoop snel weer terug te zijn met een nieuw kaartje!
 
 

7 opmerkingen:

 1. Wow wat heb je leuke dingen gekregen zeg. Daar zal je zeker blij mee zijn. Heel veel plezier ermee.Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuke sint cadeautjes hoor, daar kan je zeker wel wat mee.
  En leuk dat je straks een eigen hobby plekje krijgt :)

  Lieve grtjsss Erica ☼

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Bij jou is een goede sint langs gekomen.Mooie spulletjes heb je gekregen en straks in je nieuwe huis er heerlijk mee aan het werk.Succes met de verhuizing.Groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wauw jij bent ook al zo verwend door de Sint, nou wij ook hoor, zijn we denk ik toch wel allemaal lief geweest het afgelopen jaar. Wat een gave kadootjes heb je gekregen Miranda en super dat je spulletjes heb weten over te nemen, heerlijk straks een eigen knutselplekje in je nieuwe huis. En dan ook nog de sinterklaascandy winnen nou wat wil je nog meer, helemaal tof voor je.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuk dat je zo verwend bent. Ik ben ook begonnen met een tweedehands snijmachine, groot gelijk. Hoop dat je er veel plezier van zult hebben.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Leuk om je cadeautjes te zien, je bent zeker verwend. Je candy komt asap naar je toe! Dik verdiend, want je hebt goed gerijmd haha!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Je bent goed verwend, Miranda, leuke spulletjes!!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!