zondag 23 december 2012

Laatste kerstkaart

Ondanks de donkere avonden, heb ik toch nog een foto kunnen maken van een van mijn laatste kerstkaarten. Zo in het laatste weekend voor de kerst, hoop ik jullie daar nog even mee te mogen vervelen. ;-) Het kaartje is voor Helga, mijn sport- en knutselmaatje, zij vindt mijn clean and simple kaartjes vaak zo leuk. Dus ja, dan krijgt ze uiteraard een CAS-kerstkaartje. 

Van washi-tape en een stukje bruin lint maakte ik deze kerstboom. Ik heb hem versierd met een wit stikrandje (als je goed kijkt, zijn ze nog net te zien op de foto), een rood geribbeld stickerrandje en wat knoopjes als heuse kerstballen. Geinig toch! De kerstgroet maakte ik met de Dymo lettertang.


Nu is het echt uit met de pret van de kerstkaarten. Mijn twee allerlaatste kerstkaarten die ik maakte, stuurde ik naar twee knutselwinkeltjes waar ik maar al te graag kom: Keli Hobby in Leiden en Elma's Hobbyshop in Katwijk (sinds half 2012 geopend). Je hebt tegenwoordig vele grote winkels met knutselmateriaal, maar ik vind vooral de kleine, knusse winkeltjes erg leuk om te bezoeken. Helemaal als het personeel ook nog eens gezellig en vriendelijk is!

Fijne feestdagen en tot volgend jaar!

9 opmerkingen:

 1. Wat een prachtige kaart,hele fijne kerstdagen en groetjes Joke

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk kaartje si het geworden zeg. Daar zal ze heel blij mee zijn. Fijne feestdagen. Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Supers! Washi-tape rules!

  Liefs Sanne

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een schitternde kerstkaart heb je weer gemaakt Miranda, ik vind hem prachtig geworden. En inderdaad hier in Uithoorn zit ook zo een klein hobbywinkeltje en ga daar vaak langs en dan drink ik daar altijd gezellig een kopje koffie, zo gezellig.
  Liefs van Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Gaaf het boompje van washi tape!! Hele fijne feestdagen toegewenst.
  Groetjes, Marijke

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Super kerstboompje! wat een tof kaartje zeg!!

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Ja, super leuk en zo frisse kleuren!

  Fijne dagen,
  groetjes, Judith

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Hele gave kaart met die tape!!! Ik weet dat de ontvanger hiervan er erg blij mee is :-)......En ja, wat betreft de winkeltjes ben ik het helemaal met je eens!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuk kaartje!
  Jij ook fijne Kerstdagen gewenst, Miranda, geniet er van!

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!