maandag 20 november 2017

Themadag #103: Eline's baby meisjes

Hoi! Mijn laatste bericht met verse kaartjes was op 18 september. In week 39 van mijn zwangerschap kreeg ik eindelijk knutselzin, -rust en -tijd. In de loop van die week maakte ik opeens nog dertien kaarten, ik had de flow opeens helemaal te pakken! Die heb ik nog niet laten zien... want op de eerste dag van week 40 kwam mijn lieve zoon ter wereld. Ik ben nu twee maanden moeder (twee maanden alweer!) en nu de kleine slaapt heb ik eventjes tijd gemaakt om weer even van mij te laten zien en horen!

Voor de kaartjes: gewoon even doorscrollen tot na de tekst.

Ik heb heel veel lieve en leuke kaartjes van jullie ontvangen, nogmaals bedankt. Er kan geen kaart meer bij aan het touw wat in de woonkamer hangt. Het gaat inmiddels goed met ons als gezinnetje. De eerste vier weken waren heel pittig. Ik houd het beknopt... maar samengevat: na die eerste maand kwam alles een beetje op de rit en kon het grote genieten eindelijk beginnen! We hebben een heerlijk ventje die veel lacht en goed groeit, dus het gaat heel goed nu. :-)

Dan nu de eerste vier kaarten, allemaal meisjes kaarten. Toen ik aan de slag ging voor kaarten was het idee: eenvoudige kaarten maken met spullen die al veel te lang liggen te wachten om gebruikt te worden. Eenvoudige kaarten, omdat ik het vermoeden had dat knutselen er met een baby voorlopig even niet van zou komen (check!) en ik een voorraadje wilde hebben voor de kaartenbak. Dus hops, aan de slag en daar kwam toen uit:

Na een aantal meisjes kaarten, konden jongens kaarten natuurlijk ook niet uit blijven. Eens zien of ik dat bericht ook nog kan typen tijdens het slaapje van Levi... ;-) Wordt vervolgd!

17 opmerkingen:

 1. Wat leuk om weer wat creaties van je te zien. & wat voor...zo lief deze kaartjes.
  Lekker genieten samen met Levi, ik ben benieuwd naar de volgende kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Wat fijn dat het allemaal goed gaat met jullie drietjes! Het is flink wennen aan een veranderd gezinsleven met een baby'tje, en na de bevalling ben je ook niet een twee drie je oude zelf, maar wat krijg je er veel voor terug, hè?
  Je serie kaarten is top, mooi en modern en goed zeg ... spulletjes opgebruiken!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ze zijn super mooi!
  Geniet maar van kleine Levi!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat leuk dat je terug aan het bloggen bent! Je kaartjes zijn prachtig! Ik kan het helemaal begrijpen dat je nog graag een voorraadje wou maken. Nu eerst het bloggen en daarna terug een klein beetje knutselen tijdens de slaapjes 😉 Fijn om te horen dat het goed met je gaat, geniet ervan!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Geweldig toch, dat jullie na vier weken aan elkaar gewend waren en met z’n drietjes een nieuwe ritme hebben gevonden. Wat een invloed heeft zo’n kleintje hè?! En wat een liefde maakt het in je los, zo bijzonder. Leuk dat je even tijd hebt gevonden om een meisjesbaby-serie te laten zien. Stuk voor stuk gave kaartjes.

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een liefjes!!
  Stuk voor stuk hele blije, mooie, lieve kaartjes.
  Goed om te lezen dat je lekker geniet en dat Levi lekker groeit, lacht, slaapt (niet geheel onbelangrijk, hihi) en dat alles weer een beetje zijn plekje krijgt.
  Lekker doorgaan zo en die jongens kaartjes.....ik ben benieuwd, maar ik zie ze vast gauw.

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een lief babykaartjes heb je gemaakt, ze zijn stuk voor stuk erg leuk! Geniet heerlijk van je gezinnetje, gelukkig gaat alles goed!
  Groetjes, Merit en Annemarie

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Fijn dat alles nu een beetje loopt en dat het goed gaat met Levi. Het is ook een hele bijzondere en drukke periode maar het is het waard, zo'n lief mannetje.
  Gelukkig dat je nog even druk aan de slag ging voor hij geboren werd. Hele mooie en lieve kaartjes.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Superleuke kaartjes en fijn dat het goed met je/jullie gaat!
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Leuk om weer wat van je te horen. Mooie kaartjes maakte je. En zeker nu genieten van je mannetje, het eerste jaar is zo voorbij. Groetje,s Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Je hebt leuke kaarten gemaakt, fijn dat het zo goed met juĺie gaat!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat een mooie kaarten heb je gemaakt! En wat fijn dat het ondertussen goed gaat met jullie! Geniet er lekker van Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Hey Miranda, leuk weer wat van je te zien en horen!Fijn dat alles goed gaat met jullie! Lekker genieten hoor van je kleine mannetje! Straks de eerste sinterklaas en het eerste kerstfeest!Leuke tijd is dat weer! Leuke serie kaarten heb je weer gemaakt! Ben benieuwd naar de jongens-serie! Hopelijk heb je snel weer wat tijd om ze te showen!! Veel liefs, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Leuk om weer eens wat creaties van jou te zien :). Wow, twee maandjes alweer. Gaat hard zeg! Geniet! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn dat het grote genieten gekomen is. Zo'n leuke periode!
  En knap dat je weer kaartjes laat zien! Ze zijn zo enig! Ben benieuwd naar de jongens versies....
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Leuk dat je tussendoor nog een blogpost kon maken. Fijn dat je lekker kan genieten. Het zal ondertussen ook wel wat rustiger zijn met bezoek, wie weet komt er nog wat van echt knutselen tijdens je verlof.Deze kaartjes zijn in ieder geval super leuk!!
  Fijn weekend!
  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Wat allemaal geweldig leuke babykaarten heb je gemaakt, Ik vind ze allemaal erg mooi. Zowel de roze als blauwe. IK kom vast nog eens terug. Groeten trijntje

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!