zondag 8 oktober 2017

Baby update

Hallo allemaal,

Even een korte update, want ik ontvang zoveel leuke reacties. Kijk nou eens wat een stapel zelfgemaakte post ik al heb mogen ontvangen van jullie. Mijn man en ik vinden het super leuk, ze hangen allemaal in de woonkamer.


Ik begrijp dat er ook nog kaartjes onderweg zijn, ik ben reuze benieuwd. Bedankt allemaal! Het is naast genieten van de kleine hummel ook nog flink pittig. Ik ben lichamelijk en emotioneel nog aan het herstellen van twee pittige weken. De stijgende lijn zit er in gelukkig, maar het kersverse moederschap is flink wennen!

Dit is het geboorte kaartje, ik werd gelijk verliefd op het model van de tipi! En Colien, schot in de roos met jouw kaartje dus (ik moet hem nog ontvangen, hij is nog onderweg denk ik?).Tot zover deze update. Weinig tijd, puf en zin om te bloggen nog verder! X


14 opmerkingen:

 1. Wat een cool geboortekaartje! Wat een tof model! Zo origineel! (Ik kan ook zonder uitroeptekens schrijven 😂) En wat een gave kaartjes heb je al ontvangen. Het mijne is ook nog onderweg 😉 Rust maar goed uit (voor zover dat kan) Komt goed!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Ha Miranda,
  natuurlijk kost het een boel energie, moeder zijn en wennen aan de neiuwe situatie en borstvoeding etc. Beetje voorbarig, maar bij een tweede gaat het een stuk makkelijker. ;-)
  Neem je tijd, hoor en geniet ervan! Het is zo'n bijzondere periode! Ik heb wel eens tegen mijn oudste gezegd: Ik houd van alle kinderen even veel, maar jij was het die mij moeder maakte.
  Geniet ook van de kaartjes uit Blogland. Allemaal van mensen die het beste met jullie voor hebben. Mooi toch!
  Liefs,
  GerJanne

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hoi Miranda,

  Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je zoontje! Mooie naam enne ga maar lekker genieten in plaats van bloggen en anders bijkomen van al die heftige nieuwe ontwikkelingen.
  Lieve groet, Linda T

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat zegt GerJanne dat mooi! Je eerste blijft bijzonder. Alles is nieuw. Ineens moet je altijd klaar staan voor iemand anders, maar ook de grootse liefde die je ontvangt. Geniet er maar van en samen dutten met je kleintje is zo heerlijk, maar ook zo nodig.
  Het geboortekaartje is mooi! Xxx

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een leuk geboortekaartje! En wennen komt vanzelf, de eerste periode is meestal wel wat afzien met die nachtvoedingen. Maar zoals een collega van me ooit zei: je krijgt er veel voor terug.
  Grappig dat wij als bloggers nog niet echt genderneutraal zijn. Veel blauwtinten in de kaartjes. (lol)
  Groeten, Aartje

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een schattig geboortekaartje! Heel erg leuk! Je moet momenteel ook gewoon rustig wennen aan het moederschap. liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Hoe gezellig, zoveel kaartjes! En ja, er komt er nog eentje bij, die van mij is onderweg.... en waarschijnlijk (zeker te weten) nog meer :-)
  Doe rustig aan, neem tijd om te wennen aan je 'nieuwe' leven en geniet van jullie kleine Levi.
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gefeliciteerd met je zoon. Leuke naam. Heerlijk zo verwend te worden, laat het maar lekker gebeuren. Je hebt een mooi en origineel geboortekaartje. Groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een heerlijke verzameling. Das genieten! Ziet er leuk uit allemaal.
  En wat jou betreft...wat is nou twee weken! Logisch dat je moet wennen, zo nieuw allemaal. En wat dacht je van je lijf...
  Verwacht maar niet teveel van jezelf, geef t de tijd!
  Het geboortekaartje is een schatje!!

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat leuk dat je ons een update geeft, ondanks dat het al pittig genoeg is de eerste weken :). Erg leuk al die zelfgemaakte kaarten bij elkaar, mooi hoor! En wat een super schattig geboortekaartje hebben jullie uitgekozen! Wij zitten nu precies in het traject om er eentje uit te kiezen, oef wat een hoop keuze! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Wat een superleuk geboortekaartje, heel origineel.
  En een leuke serie kaarten heb je gekregen.
  Ga maar lekker genieten van alles en probeer niet te veel te willen, het komt allemaal wel, laat het maar allemaal over je heen komen.

  groetjes van Ank

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Wat leuk dat jullie zo verwend worden met zelfgemaakte kaartjes! Dat moet een bijzonder gevoel geven, al die goede blog-wensen. Leuk ook dat je de tijd hebt genomen om even op mijn blog te reageren. Tsja en dan al die wijze raad van al die bloggende moeders, hihi. Moet er wel om lachen, maar doe natuurlijk ook even een duit in het zakje. Alle begin is moeilijk, dus ook moeder zijn. Das echt een zware job, hoor. Maar je zult zien dat jullie langzamerhand aan elkaar gaan wennen. En dan komt het uiteindelijk allemaal goed. Probeer vooral ook te genieten, bijvoorbeeld als Levi jouw borst boven zijn wiegje verkiest voor een slaapsessie :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel erg leuk geboortekaartje, origineel. Prachtige naam heeft Levi gekregen. Logisch dat het allemaal nog pittig is, het is nog maar zo kort geleden en waarschijnlijk komt de stroom kraamvisite nu pas goed op gang. Goed voor jezelf zorgen en lekker je rust pakken.
  Leuk om al die zelfgemaakte kaartjes bij elkaar te zien, zo feestelijk.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat hebben jullie al veel kaartjes ontvangen Miranda.....en ik weet zeker dat er nog onderweg zijn!
  Geniet van alle kleine momentjes.....het is ook zoooooo leuk he=
  Groetjes Diny

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!