zondag 21 mei 2017

Moederdag, bruiloft en echo nieuws

Heee hallo! Twee weken na mijn vorige bericht ben ik er weer, de frequentie neemt al wat toe. ;-) Ik heb tussendoor genoten van acht heerlijke dagen in Griekenland! Nog even samen genieten van heel veel zonneschijn, luieren aan het zwembad en rustig boekjes kunnen lezen, de komende vakanties zien er vermoedelijk iets anders uit als de kleine er eenmaal is! Een heel pretpakket á la 'Ik ben zwanger maar wil verantwoord zonnen voor de baby en ter voorkoming van een zwangerschapsmasker' (lees: hip badpak, factor 50, zonnehoed, zonnebril) ging mee in de koffer en heb ik genoten van de rust en het heerlijke weer.

Voordat ik op vakantie ging, had ik nog wat werk te doen. Moederdag viel precies in mijn vakantie en drie dagen na terugkomst uit Griekenland had ik een bruiloft. Nu ben ik de laatste tijd niet meer zo van het perse 'moeten' sturen van een kaartje, maar Moederdag en een bruiloft zijn dan weer twee gelegenheden waarvoor ik graag een uitzondering maak en gelukkig wel tijd en energie voor had. Omdat ik dus drie kaarten moest maken ging ik wel even voor praktisch: allemaal dezelfde opzet!

Zowel mijn moeder als mijn schoonmoeder ontvingen een kaartje met persoonlijke woorden, omdat het allebei zulke lieve mama's zijn!



Deze opzet is ideaal voor elke willekeurige tekst, dus hop... door met de hartjes en de nieuwe achternaam van mijn collega. Ze zagen er prachtig uit!


Oh enne... mijn man en ik gingen afgelopen week op pad voor de 21-weken echo. Alles leek er goed uit te zien en het hartje klopte stevig! Geweldig nieuws dus! Ik wilde heeeeeel graag weten welk geslacht onze mini heeft, ze kon ons vertellen (en laten zien!) dat het een JONGETJE wordt! Helemaal leuk, we zijn de volgende dag gelijk de HEMA in gedoken om stoere kleertjes te kopen. ;-)


Na het typen van dit bericht kruip ik gauw achter de knutseltafel, mijn voorraad kaarten is zo goed als op. Mijn collega's zitten bijna met hun handen in 't haar... ze moeten een kaartje in de winkel kopen, help! ;-) Dus gauw eens aan de knutsel om dit grote probleem te verhelpen hihi. Hopelijk kan ik snel weer wat laten zien!

Gebruikte materialen:
- Hartjes: Inkadinkado
- Tekst: Stampin' Up / Eline Pellinkhof
- Fineliner

19 opmerkingen:

  1. Zo'n echo's zijn altijd iets om naar uit te kijken en als je dat hartje hoort kloppen altijd zo bijzonder.
    Een jongetje wat leuk en al gelijk wat toffe spulletjes gekocht!
    Je kaartjes zijn heel leuk! Ik wens jou veel inspiratie voor nieuwe kaarten ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke kaarten! Mooie opzet en inderdaad voor veel geschikt. Leuk dat jullie weten dat het een jongen word Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Heey Miranda,

    het zijn hele lieve kaartjes geworden!!! Leuk dat er een jongetje op komst is.

    groetjes Femke

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke hartjeskaartjes, helemaal top voor Moederdag en heel geslaagd voor een bruiloft!
    En blauwe muisjes, leuk hoor! Maar vooral dat alles goed was bij de echo!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Wat een leuke kaartjes Miranda. Leuk dat je met dezelfde opzet er hele verschillende kaartjes kon maken. En wat een goed nieuws dat alles goed is met jullie mini. En een jongetje!! Super leuk, nu kan je echt gericht spulletjes kopen en maken. Geniet van deze tijd.
    Fijne week!!
    Groeten van Femminde

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Helemaal blij was ik met deze kaart. Hij staat nog steeds op de kast te pronken. Dank je wel.

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Fijn te horen, dat alles goed is met jullie mini.
    Na al die leuke stationary spulletjes van de Hema, zul je nu zeker ook voor babyspullen héél goed slagen bij één van mijn favoriete winkels.
    Voor onze jongens heb ik veel kleding daar gekocht. Altijd van goede kwaliteit. (-:
    Geniet van mini-mens. Voel je hem al bewegen?
    Groetjes, Judith

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja, ik koop vaak kraamcadeautjes bij de HEMA. Nu kan ik voor mijzelf de winkel plunderen! Ik heb de afgelopen weken al heel vaak lopen gluren, maar nu we het geslacht weten heb ik pas 'iets' gekocht (tas vol natuurlijk haha). Ik kon de baby al een maand ofzo van binnenuit voelen, maar sinds 1,5 week kan ik hem ook voelen met mijn hand. Fantastisch, mijn man kon het ook voelen ene zagen zelfs een bultje! Verliefd!

      Verwijderen
  8. Wat een toffe Moederdag- en Huwelijkskaart! Helemaal Miranda stijl! Fijn dat alles goed gaat met jullie mini jongetje, en dat je nu gericht stoere spulletjes kunt kopen voor het jochie. Geniet nog van je zwangerschap, en jullie tijd samen!
    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  9. toffe kaartenreeks!
    En wat leuk dat alles er goed uit ziet met jullie bijna-baby! Kan je alvast op zoek naar allerlei stoere en toffe spulletjes!
    nancy

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Ohw boy, ohw boy. Wat een leuk nieuws... Een klein kereltje mag over een aantal maanden de wereld begroeten. Wat heerlijk, dat je nu echt doelgericht kleertjes kan gaan shoppen :o)
    Je kaartjes zien er weer geweldig goed uit.

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Leuke persoonlijke kaarten! En wat superleuk dat je nu gericht aankopen voor de baby kunt gaan doen. Geniet ervan!

    BeantwoordenVerwijderen
  12. O, een jongen is leuheuk! En ik kan het weten ;-))
    Heerlijk zo'n weekje Griekenland. Net nog een vakantieboek van 10 jaar geleden terug gekeken. Ook Griekenland. Tim nog 4 jaar. Zo leuk! Echt genieten. Nu is hij alweer 14 waaahhhh, ook leuk hoor ;-)
    Wij gaan eind augustus weer naar Griekenland. Zo'n zin in!!
    Je kaartjes zijn leuk, tof stempelwerk heb je gedaan!

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Ik vind je kaartjes echt heel erg leuk.
    En inderdaad.....met een kleine aanpassing zijn ze voor beide doeleinde te gebruiken.
    En dan jullie baby-tje.....LEUK!!!!!!! Gefeliciteerd.
    Ik ben best benieuwd naar de kleertjes, er is zoveel leuks te koop, zijn jullie echt helemaal los gegaan 😊??
    Niet reageren hoor, op mijn vraag, want jij MOET nodig aan de knutsel.....die arme collega's van jou!!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha ja we hebben vrijdag de Hema geplunderd. En dinsdag ging ik weer op pad naar andere winkels en andere vestigingen, ander aanbod en andere aanbiedingen. ;-) Ok, klein geheimpje. Gisteren moest ik ook weer terug naar de Hema omdat ik de tweede shopsessie blijkbaar een romper had gekocht die ik die vrijdag ook al gaf gekocht. Oeps, haha!

      Verwijderen
  14. Leuke kaartjes. En wat leuk: een jongen! Nu maar hopen dat ze het goed gezien heeft;) Bij onze derde twijfelden we of we het wilden weten. We hebben het op laten schrijven en in een envelopje gedaan. Uiteindelijk is het envelopje dichtgebleven tot na de bevalling. Mijn schoonvader geloofde er niks van, dus die mocht het envelopje open doen toen hij op kraambezoek kwam. Hihi!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Wat een leuk verhaal! Knap dat jullie hem dicht konden houden. ;-) Ik was nu te nieuwsgierig en ik wilde het graag weten uit praktisch oogpunt. Toch handig dat ze tegenwoordig zoveel kunnen zien!

      Verwijderen
  15. Wat een heerlijke post om te lezen, zo leuk om te horen te krijgen wat je verwacht, een jongen, zo leuk want zijn echte moederskindjes. Heerlijk om nu gericht kleertjes te kunnen kopen, lekker stoer.
    Slim om nog lekker saampjes op vakantie te gaan, hierna wordt het nooit meer hetzelfde met zo'n klein mannetje erbij.
    Je kaartjes zijn mooi geworden, leuk die gestempelde harten.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Leuke kaarten met die gestempelde hartjes!
    Een zoon, dat gaat vast geweldig worden hoor! Zelf heb ik 1 kind en dat is ook een zoon, inmiddels al 32 jaar maar we zijn echt 2 handen op 1 buik hoor, ik hoop dat dat voor jou ook zo wordt!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!