zaterdag 27 mei 2017

Use Your Stuff #1: Gestempelde babykaarten

Voor de verkoop had ik babykaarten nodig, heel veel babykaarten. Zomaar maakte ik er acht achter elkaar, dat schiet lekker op! Alleen maar stempelen, vrolijke kleurtjes en zwarte plaatjes en teksten. Gewoon wat spelen en experimenteren, het ene wat geslaagder dan het ander. Geeft niet, ik heb mij heeeeeerlijk vermaakt met oude en nieuwe materialen. (Leuke uitdaging Cornelie, om niet-zo-vaak gebruikte materialen weer nieuw leven in te blazen!)





Ik heb de knutselflow weer helemaal te pakken, binnenkort weer nieuwe kaartjes!

- Beer/romper/sokjes e.d.: Eline Pellinkhof (Eline's Baby Feest)
- Cirkels: My Favorite Things (Party Patterns)
- Tekst: My Favorite Things (Welcome, baby) /
Eline Pellinkhof (Eline's Words Sweet Baby)



16 opmerkingen:

  1. Hiep hiep hiep, hoera voor jouw knutselflow! 😉 Ik vind je kaartjes stuk voor stuk geweldig! Keuk dat je ook meedoet met #useyourstuff. Volgens mij zitten daar wel ook nog nieuwe mft stempels bij, maar combineren is juist goed. Ik ben blij dat je je terug wat beter voelt en kijk al uit naar je volgende kaartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je wel! Haha, ik ben blij dat jij ook zo blij wordt van mijn knutselflow! De teksten zijn inderdaad nieuwtjes van MFT, de cirkels 'oudjes' / 'nog niet zo vaak gebruikt'.

      Verwijderen
  2. Ziet er fantastisch uit Miranda!
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Hey gezellig, je bent er weer! Hoest met jou en het kleine manneke?? Je kaartjes zijn, leuk, fris, vrolijk, tof, super dus! Fijne avond!

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Leuk! En morgen misschien een stickey sundayflow? Ik maakte vandaag een kaartje met tape, ik show hem morgen op mijn blog. En hoe voel je je? Geniet je ervan, het is toch zo wonderlijk zwanger zijn ☺

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Inderdaad een flow! Je hebt wel 8 kaartjes gemaakt! Bij mij duurt het ( zeker op het moment met onze kleine puk) twee maanden voor ik acht kaartjes af heb. Jij hebt in ieder geval weer lekker een voorraad.

    BeantwoordenVerwijderen
  6. In dit thema heb je uiteraard weer flow! Ze zijn lief zeg!

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Wat een leuke babykaartjes, weer eens wat anders~! Leuk dat je de knutselflow weer te pakken hebt, daar genieten wij ook van ;-)

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Heerlijk dat je je flow weer hebt! Leuk allemaal en heerlijk inspirerend niet? je spulletjes gewoon gebruiken! Bij mij werkt het heerlijk. Leuk je berichtje Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een onwijs leuke kaarten! Heel mooi gemaakt en mooie afwisseling qua stempels Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Je zit inderdaad goed in de flow (gezellig!) met wel acht leuke, lieve, grappige, mooie babykaartjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een leuke serie, erg lieve kaartjes!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Stuk voor stuk superleuke kaartjes. Blij dat je de knutsel flow weer terug hebt.

    Groetjes uit het zonnige Zuiden,

    Margriet

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Hey Miranda, leuk dat je weer zo lekker bezig bent met kaartjes maken! Toffe serie kaartjes heb je weer gemaakt! En ik las bij de vorige post dat jullie een jongetje verwachten!!Wat leuk!En je bent al wezen shoppen las ik! Fijn dat jullie nog even lekker genoten hebben in Griekenland! Leuk hè dat getrappel in je buik! Geniet er maar lekker van en hopelijk zien wel snel weer wat kaartjes van je! Groetjes, Mirandz v.d.W.

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ze zijn erg leuk en fris en zo gaaf dat ze allemaal weer anders zijn! Fijn dat je de flow weer te pakken hebt! Ik lees dat jullie en jongetje krijgen, hoe leuk!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Heel leuk weer Miranda, fijn dat je weer in de flow bent :D. Gave kaartjes ook allemaal! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!