dinsdag 17 mei 2016

Workshop Bij Oma Dee: Fuse

Een tijdje geleden kocht ik de Fuse, een leuk apparaat waarmee je doorzichtige vellen aan elkaar kunt 'sealen' in de gewenste vorm. Tussen de doorzichtige vellen stop je dan gezellig schudmateriaal en eventueel papier. Ik had al vele leuke voorbeelden gevonden op Pinterest, maar zelf zo een nieuw apparaat uitproberen is vaak een dingetje. Resultaat: hij bleef een poosje ongebruikt liggen. ZONDE! Maar gelukkig was daar Nadine, workshopster bij Bij Oma Dee. Op vrijdag de 13e stond er een workshop met de Fuse op het programma en ik had vakantie, dus ik maakte de rit naar Bovenkarspel om mijn Fuse in te gaan wijden.

Samen met zeven andere dames gingen we aan de slag met leuke voorbeelden die Nadine had gemaakt. Op de vraag wie zijn Fuse al had gebruikt, bleef gelukkig niet alleen mijn hand omlaag...

Ik maakte drie creaties deze dag. Als eerste deze kaart, die ik nog moet afronden met een tekst er op:


Een leuk naamlabel: 


En een gezellige boekenlegger:


De gekartelde lijntjes zijn dus gemaakt met de Fuse. Van de andere voorbeelden die Nadine maakte heb ik een foto gemaakt, zodat ik thuis lekker verder kan rommelen met mijn nieuw opgedane inspiratie. De Fuse is makkelijk in gebruik, het is alleen even oefenen met de hoeveelheid druk die je zet met het apparaat (niet te licht want dan sluit de lijn niet goed, niet te hard want dan maak je gaatjes) en je leert heel snel dat je de lijn niet te dicht langs het papier moet maken. De workshop was heel leuk én leerzaam, dus ik kan nu zelf aan de slag! Ook een keer workshoppen bij Bij Oma Dee? Kijk HIER voor het actuele aanbod.

12 opmerkingen:

 1. Super leuk dat je de Fuse nu lekker in kan wijden :) Je hebt meteen drie heel mooie creaties gemaakt! Ik vind jouw naamlabel zo leuk!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Leuk apparaat, maar ook hier nog te weinig gebruikt. Leuk dat je dit met ons deelt, levert ook gelijk weer inspiratie op! Ben benieuwd naar wat je er nog meer mee gaat doen!

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Leuke creaties Miranda! toch fijn als iemand even uitlegt hoe het precies werkt en je lekker kan oefenen onder 'begeleiding'. Ik wil inderdaad ook nog een keertje een workshop doen bij Oma Dee. Eens even kijken wanneer ik de reis die kant op ga wagen :). Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Een workshop bij Oma Dee is altijd leuk en gezellig. O ja, en leerzaam ;) Een fuse... nog nooit van gehoord. Bijzonder dat jij zo'n apparaat al hebt. En helemaal bijzonder dat je nu ook weet hoe ie werkt :) Je maaksels zien er echt leuk uit. En nu de rest, ben benieuwd!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Leuke dingen heb je gemaakt! Hopelijk ga je de fuse nu vaker gebruiken :)

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat een gave creaties, leuk! Super dat je zo'n leuke besteding had in je vakantie, altijd gezellig bij Oma Dee....
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Wat een leuke creatie's heb je gemaakt met de Fuse. Is altijd wel fijn als je even kan zien hoe het precies moet.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Dat ziet er gaaf uit!! Ik heb nog nooit van een fuse gehoord, heel mooi resultaat! Ja, en workshoppen, altijd gezellig!!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Gaaf zeg. Heb er nog nooit van gehoord. Maar ga zeker eens opzoeken van hoe of wat.
  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 10. De Fuse lijkt mij een leuk apparaat. Dat zie ik ook wel aan jouw werkstukken. Nog even lekker thuis verder rommelen ermee na een zo te lezen inspirerende workshop bij Nadine.

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Heey Miranda,

  gave creaties heb je gemaakt!!! Ikzelf twijfel nog steeds of ik de fuse aan ga schaffen.

  Groetjes Femke

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!