zondag 3 april 2016

Bloggersplein op de Knotsgekke Kaartendagen

Wat een feestje was het gisteren op de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen! Ik stond samen met Linda, Rimmie en Ann op het Bloggersplein. Het plein is nieuw dit jaar op dit creatieve festival, dus het was even spannend hoe het allemaal zou lopen. De mensen die mij wat beter kennen weten dat ik dit soort dingen best een uitdaging vind (lees: verlegen, ik ben niet zo een prater), maar met de nodige zetjes in mijn rug (bedankt vrienden en collega's!) had ik toch JA gezegd om deel te nemen. Gezellig praten over mijn hobby met mede creatievelingen kan ik wél! ;-) 

Linda en ik volgen elkaar al een hele poos en wij hadden elkaar al één keer eerder ontmoet op een beurs en omdat wij redelijk bij elkaar in de buurt wonen gingen we gezellig samen op pad met het OV. Wij hadden wat spulletjes mee om te freubelen voor de momenten dat het even wat stiller zou zijn op het plein, maar... daar zijn we niet eens aan toe gekomen!


Linda was afgelopen donderdag al als bezoeker naar de beurs geweest, dus zij wist al hoe het plein er uit zag en zij had een foto gestuurd. Het leek mij wel leuk om de tafel een beetje gezellig te maken met een kleedje en in de afgelopen week heb ik mij flink lopen haasten om van alles bij elkaar te verzamelen. Er moesten nog visitekaartjes komen, ik maakte nog gauw een naambadge en een rekje voor mijn kaarten leek mij ook wel leuk... hophophop alles in de koffer en om 8:07 vertrok zaterdagochtend mijn trein! Natuurlijk moest mijn t-shirt met toepasselijke tekst 'Don't follow your dreams, follow my blog' aan! ;-)



Verdeeld over de dag kwamen er verschillende bekende en onbekende bloggers/volgers langs, erg leuk om elkaar eens in het echt te spreken, opnieuw te begroeten en om ook 'stille volgers' te ontmoeten! We hebben onder andere bijgekletst met Ellen, Mariken, Colien, Sanne, Gelinda en haar nicht, Chantal, Margriet en Marie-Claire! Grappig, sommige mensen herken je gelijk van een piepklein profielfotootje. :-) Ik heb heel leuke reacties ontvangen van jullie, bedankt voor jullie bezoekje! Enne... mocht je zelf eens benaderd worden om op het Bloggersplein te gaan staan, ik zeg: DOEN! Je hebt gegarandeerd een leuke dag en als je net als ik een 'theekransje' organiseert (zonder thee en koek, sorry dames, tijd tekort!) om een bepaalde tijd, heb je gelijk een kleine Blog-meeting!

Ik ga nog even nagenieten! Oh, en opruimen... drukte in mijn hoofd staat bij mij gelijk aan puinzooi in huis. Dus ik ga even wat stapeltjes in huis wegwerken die zich de afgelopen weken hebben opgebouwd. Oeps. Fijne zondag!

18 opmerkingen:

  1. Je had samen met Linda een prachtig plekje op het bloggersplein! Zo leuk om je even in het echt te spreken. Alles zag er echt piekfijn uit. En je kaartjes... in het echt nog veel mooier dan op je blog :)

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ik geniet gewoon mee met het lezen van je blogbericht. Echt tof! Voor mij kom je helemaal niet verlegen over, je blog straalt altijd zoveel openheid uit. Maar toch herken ik mezelf erin.
    Geniet nog maar na!! Xxxxx

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Haha, ja maar achter een computer is het toch allemaal een stuk makkelijker kletsen dan in het echt. ;-)

      Verwijderen
  3. Dit klinkt als een leuke dag. Ik ben in Zwolle geweest maar daar leek dit niet zo van de grond te komen. Er zat 1 voor mij onbekende dame achter haar laptop. Dus dat was niet echt aanlokkelijk om op af te stappen. Er was ook niets te zien van haar blog. Jullie hebben het dus super aangepakt.
    Groeten, Aartje

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was ontzettend leuk om je weer even te zien, te spreken en je mooie kaarten "live" bewonderen! Het was een gezellig uitje, ik heb genoten!

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het was een onwijs gezellige dag, Miranda! Ik vond het heel leuk om samen met jou naar Den Bosch te reizen en bij ons 'kraampje' te staan. Voor herhaling vatbaar! Groetjes, Linda

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Wat een leuke foto van jou! Ik was er graag heen gegaan, wellicht een ander jaar. Het lijkt me heel gezellig! Geniet maar lekker na van een hele fijne dag, ik geniet wel van het moois op je blog!! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Was gezellig om even bij jullie langs te gaan! In september doen we het gewoon nog een keer en dan wél met koffie/thee en iets lekkers :-) Tot blogs weer!!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Hoi Miranda ik vond het zo leuk om je in het echt te ontmoeten! Jullie kraam zag er zo uitnodigend uit en zo proffie! Ik vond het ook heel leuk om jouw publicatie te zien! Net echte veren :) Jouw t-shirt was mij niet opgevallen door jouw vestje maar wat grappig! Super leuk om te lezen dat je het zo gezellig hebt gehad en ik weet zeker dat je hier nog wel een keer voor gevraagd wordt ;)
    Groetjes Chantal

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Klinkt als een hele gezellige dag!
    Gelukkig is het ook voor jou, als "standplaatshouder" goed bevallen.
    Nu lekker nagenieten.
    Groetjes, Daphne.
    PS: Wat een ontzettend leuk t shirt!!

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Dit klinkt allemaal wel heel leuk én gezellig Miranda. Zo jammer dat ik dit keer niet in de gelegenheid was om te gaan. Nu lekker uitrusten én nagenieten.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen
  11. wat leuk om te lezen dat je een leuke dag hebt gehad. De tafel ziet er wel super gezellig uit.
    Ik deed de aftrap donderdag, samen met Thea en Anneke. Voor mij was het in het begin wel een beetje vreemd, maar ik had mijn draai al snel gevonden. Ook ik zou het meteen weer doen, als ze me weer zouden vragen.

    Werd het bloggersplein bij jullie ook gebruikt als picknickplaats?

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik denk dat wel allemaal even moesten wennen, maar dat het voor Bloggers en de organisatie na deze dagen wel duidelijker is wat wel en niet handig was aan de opzet.

      Linda en ik deelden een tafel, waardoor er maar 1 tafel leg was. We hebben de koffie, thee e.d. die voor ons beschikbaar was van de lege tafel gehaald en onzichtbaar voor publiek op de bank neer gezet. Daardoor zag het er niet zozeer uit als picknick plek. De drie tafels die in gebruik waren, hadden we ook echt ingericht, dus het zag er bij ons wel uit als een plein 'waar iets te doen was'. Er gingen wel af en toe wat mensen zitten aan tafel 4 om even uit te rusten of iets te drinken, maar het werd gelukkig geen picknick. ;-)

      Verwijderen
  12. Klinkt als een hele gezellige dag! Wat leuk dat je dit mocht doen!
    Ik mocht vrijdag de beurs bezoeken, anders was ik zeker even bij jullie langs gewandeld!

    Lieve groetjes,
    Marjolein

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Wat een leuk verslag van de beurs en wat had je je tafel mooi aangekleed. Ik was donderdag op de beurs en vond het ook heel erg leuk. Misschien moeten we volgens jaar als bloggers afspreken om iets herkenbaars op te hebben, zou het echt leuk vinden om meerdere bloggers te ontmoeten.
    lieve groetje sAngelique

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Ohh het was zoo enorm gezellig bij jullie!! Oeps.. had niet eens gezien dat dat op je t-shirt stond! Haha.. Lijkt me echt heel erg leuk om er ook zo'n dagje te staan! Even over nadenken nog ;)
    Lieve groetjes, Gelinda

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Leuk verslagje, mooie foto ook! En dat Tshirt, helemaal in stijl :)

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Wat een super leuk verslag heb je geschreven over je dag op het bloggersplein!!!
    Leuk om je in het echt ontmoet te hebben. Grappig om te lezen dat jij normaal ook wat verlegen bent (geloof ik niets van), maar als het over je hobby gaat, je volop kunt kletsen. Super toch!!!

    Stom dat ik de tekst op je shirt gewoon helemaal heb gemist. Is wel een hele goeie.
    Het was inderdaad super leuk om dit te doen en om allemaal mede-bloggers of gewoon andere geïnteresseerden te ontmoeten.
    Ik denk dat we het zaterdag met z'n vieren super goed hebben neergezet voor de organisatie en dat dat wel eens kan leiden tot een vervolg!

    Wie weet tot een volgende keer!

    Groetjes

    Rimmie

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!