vrijdag 8 april 2016

Verrassing voor Eline

Vandaag staat op mijn blog - en hopelijk op nog vele andere - een verrassing voor Eline Pellinkhof centraal. Dat klinkt misschien een beetje gek, voor de mensen die het hebben gemist even een uitleg:

Eline organiseerde op 20 februari een weggeef-actie op haar blog en Facebook pagina, waarbij je haar vier nieuwste dierenmallen én twee nieuwe paperblocs kon winnen. Super leuk dat zij deze grote prijs ging verloten onder haar fans, er waren dan ook héél veel reacties. Één van die reacties was van Janneke, zij schreef:

"Wauw Eline, wat maak jij er hier op je blog een feestje van!! Eigenlijk zouden wij jou iets moeten geven als dank voor jouw inspiratie en creativiteit in hobbyland. Want zonder jouw designwerk waren al deze schattige diertjes, designpapier en clear stamps niet uitgekomen en hadden wij nooit zoveel plezier aan onze hobby kunnen beleven. Daarom lieve Eline, hartelijk dank!!!"

Als mede Eline-fan was ik het daar helemaal mee eens! Ik was op dat moment bezig met een apen-kaart die ik aan Eline wilde sturen, maar wat nou als dat op iets grotere schaal zou gebeuren? Ik nam contact op met Janneke (zij was ook al bezig met een kaart) en samen besloten we zoveel mogelijk Eline-fans te benaderen met de vraag of ze met ons mee wilden doen (de mensen die reageerden op de weggeef-actie werden meteen 'slachtoffer'!). Het idee: zomaar een kaartje voor Eline maken met zoveel mogelijk van haar materialen en opsturen naar ons verzamelpunt Janneke. Met ruim een maand de tijd hebben heel wat mensen ons verrast met hun deelname en eind maart ging er dus een doos met allerlei zelfgemaakte kaarten met de post naar Eline. Het was even spannend, want Eline bleek tweemaal niet thuis toen de postbode langs kwam, maar gelukkig heeft ze het pakket alsnog goed ontvangen! Er waren in totaal maar liefst 33 inzendingen, wat een geweldig aantal! Vandaag laten Janneke en ik alle kaarten zien die zijn ingezonden, het leek ons leuk jullie ook mee te laten genieten van al het moois dat naar Eline is opgestuurd.

Het leek mij leuk om Eline een kaart te sturen met de apen. Ik hield een kleine fotosessie met één van de apen, maar oh.. oh.. oh.. dat viel natuurlijk weer niet mee. Alles werd uit de kast getrokken om maar zo gek mogelijk op de foto te staan! Ik heb de beste foto's van deze deugniet verzameld, de anderen kwamen niet door de keuring. Eline's aapjes, Eline's papier en Eline's teksten:


Janneke maakte deze vrolijke kaart voor Eline:


En hier zijn alle overige inzendingen:

Evy:


Marjo


Eri:Janneke is zo lief geweest om van alle kaarten foto's te maken en de foto's te bewerken met de naam en eventueel bloglink erbij (indien deze ook in de kaart stond vermeld). Ik heb in dit blogbericht alle namen klikbaar gemaakt naar de blog van de maakster (indien bekend). Er waren een aantal deelnemers met dezelfde naam, zonder vermelding van de achternaam of bloglink... dus hopelijk is alles goed gegaan met de benoeming en de linkjes. Zo niet, geef even een gil. :-)


Namens Janneke en mij: ontzettend bedankt voor jullie deelname en het vullen van de kaartendoos voor Eline! Zoals jullie zien was het een goed gevulde doos, bovenstaande foto komt van de Facebook pagina van Eline waarin ze haar verbazing en dank al overbrengt! Eline liet via de mail weten dat ze vreselijk blij en vereerd is met zoveel aandacht en liefde. Ze zal hierover zelf nog berichten op haar blog en ze wil alle kaartenmakers graag nog persoonlijk bedanken, maar door familieomstandigheden is ze op dit moment niet in de gelegenheid om dit te doen.

Klein ps-je: we hebben geprobeerd zoveel mogelijk Eline-fans te benaderen, vooral door de mensen die meededen aan haar give away van laatst te benaderen (zowel via Facebook als haar blog, daar hadden we al een dagtaak aan ;-) ). We zouden een groter bereik hebben als we een publiekelijke oproep hadden geplaatst op social media, maar dan had Eline het kunnen lezen en dan had het geen verrassing meer geweest... en dat verrassings-effect maakte deze actie nu juist zo geslaagd. :-) We weten dat er heel vel meer fans zijn dan dat wij hebben benaderd, maar met deze opzet hebben wij ons best gedaan om er zoveel mogelijk te bereiken. Helaas kennen Janneke en ik ook niet íedere fan. ;-)

35 opmerkingen:

 1. Echt geweldig, zo veel mooie kaarten! Compliment voor jou en Janneke, leuke actie!!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Hoi Miranda,
  Missie gesaagd hè!!!
  Ik heb enorm genoten van onze samenwerking de afgelopen weken en ben blij met zoveel enthousiaste fans die gehoor hebben gegeven aan onze oproep.
  En wat hebben wij hem geknepen hè, toen de postbode 2x voor niets aan de deur van Eline stond ;-)
  Eind goed, al goed !!
  Ik ga nog even genieten van al die prachtige kaarten....

  Liefs Janneke

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Wauw Miranda, je eigen kaartje is weer zo leuk bedacht!! Helaas had ik het maken van een kaartje gepland in de week dat ik ziek was en toch heb gewerkt, waardoor de energie 's avonds echt helemaal weg was.... Maar de opbrengst van jullie actie is echt geweldig!! Super dat jullie Eline met z'n allen zo verrast hebben!!

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Hoi Miranda,
  wat een topkaartje heb je voor Eline gemaakt en wat een superleuke actie hebben jullie samen op touw gezet ! Zo lief voor Eline ! Ik begrijp heel goed dat jullie niet iedereen konden benaderen en het tegelijk stilletjes en stiekem doen zodat de verrassing niet verpest werd, dus petje af hoor, goed gedaan !
  Groetjes
  Margo

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Wat een mooie actie georganiseerd door jullie. En wat lief dat jullie iedereen vermeld hebben en gelijkt hebben. Prachtige foto's hebben jullie gemaakt. Super leuk dat deze actie geslaagd is.
  Groetjes Joyce

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Geweldig! Ik had het mailtje ook gehad, maar het is er helemaal bij ingeschoten. Heel erg jammer natuurlijk. Maar gelukkig is Eline alsnog enorm verrast!
  Groetjes,
  Mirjam

  BeantwoordenVerwijderen
 7. Superlief dat je dit samen met Janneke voor Eline Pellinkhof geregeld hebt! En wat een boel leuke kaarten heeft jullie oproep opgeleverd. Die van jou is enig. Gaaf al, die fotootjes van het ondeugende aapje :)

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Wat een serie!! Heel erg leuk! Helaas is het mij niet gelukt om voor die datum een kaartje te maken. Jouw apekoplen zijn daarom ook geweldig leuk! Hoe verzin je het!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een super leuke blogpost heb je er van gemaakt Miranda en al die
  linken bij de kaarten...zoveel werk! sjappoo voor jullie hoor!! Het
  is een hele voorbereiding geweest!!! maar super geslaagd!
  En wat zijn er lekker veel mooie kaarten gemaakt!!!
  Die van jou met je fotosessie is enorm leuk bedacht en gemaakt!!!
  Fijn weekend en groetjes van Gerie

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Ik was nog geen volger van je maar ben dat nu wel geworden. *schaam schaam* ;-)

  Jullie idee was zo erg leuk en ook ik vond het leuk mee te doen. Jou kaart is GEWELDIG...superleuk!

  Lieve groet, Petra

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Zoals ik ook al bij Janneke schreef, een dikke pluim voor jullie twee, dames: wat een werk hebben jullie eraan gehad!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Ik vind je kaart voor Eline echt super! Die ondeugende aapjes maken het je niet makkelijk ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Ohw, wauw!!! Wat een geweldig leuk initiatief. Zó gaaf ook dat er zo veel fans aan mee hebben gedaan.

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Wat een waanzinnig leuke kaarten zijn er gemaakt!
  Die van jou is ook weer erg leuk geworden! Wat mooi dat de actie geslaagd is :-)
  Goed geregeld meiden!

  Lieve groetjes,
  Marjolein

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Fijn dat de grote doos toch goed ontvangen is! En wat een supermooie kaarten zijn er gemaakt! Heel leuk! Het was enorm leuk om hieraan mee te doen!
  Lieve groetjes, Gelinda

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Schitterende actie van jou en Janneke!
  Dank je wel voor het organiseren!
  En nu nog eens supertof dat jullie alle kaartjes 'tentoonstellen' op jullie blog!
  lieve groetjes, Nancy

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Hoi Miranda.
  Wat een hoop leuke kaarten zijn er gemaakt. Echt een super geslaagde actie van jullie. Hier nog even mij blog adres. Zag dat je die niet had. http://sabscreas1987.blogspot.nl/?m=1
  Groetjes sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Complimenten, dames! Mooie actie en oeps.... niet in mijn agenda gezet, dus niet meer aan gedacht :( Gelukkig hebben veel dames dat wel gedaan en is de opbrengst groot. Jouw kaartje is geweldig leuk, erg tof! En het klopt: niks zo lastig als dieren op de foto zien te krijgen....
  grtz.Colien

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Wow wat gaaf zeg. Was een onwijs leuke actie van jullie en tof dat zoveel mensen meegedaan hebben en een kaartje voor Eline geknutseld hebben. Een mooi resultaat! Jouw eigen kaartje is natuurlijk ook hartstikke leuk met dat aapje dat maar niet op de foto wil (of juist zo gek mogelijk)! Groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Wat een gezellige kaarten allemaal! Vind je kaartje echt super leuk zo, zie die aapjes al lekker klauteren in het fotohokje. Ga zo mijn blogpost maken, leuk dat jullie dit hebben willen organiseren.
  Een fijn weekend,
  Colinda

  BeantwoordenVerwijderen
 21. Haha super leuke kaart Miranda! Was wel lastig fotograferen met dat stoute aapje hihi :p Super lief dat jullie deze actie voor Eline hebben georganiseerd! Het kwam ook nog op een heel goed moment las ik! Ik redde het niet om voor de deadline mijn kaar af te hebben maar ik vind het zo leuk om alle kaarten te zien van de dames die het wel hebben gemaakt! Echt een super leuke verrassing voor Eline!
  Groetjes Chantal

  BeantwoordenVerwijderen
 22. Super dat jullie deze actie op touw hebben gezet. Wat een leuke mand met kaarten hebben jullie kunnen laten bezorgen. En het kwam zoals ik begreep om een heel goed moment, even een steuntje in de rug. Leuk dat jullie alle gemaakte kaarten laten zien en zo leuk om te zien hoe verschillend alles geworden is.
  lieve groetjes Angelique

  BeantwoordenVerwijderen
 23. Vergeet ik helemaal te zeggen hoe gaaf je kaartje is, hoe verzin je het, zo'n weerbarstig aapje.

  BeantwoordenVerwijderen
 24. Hallo Miranda,
  Wat zijn er veel kaartjes gemaakt en wat heeft iedereen zijn best gedaan. Leuk dat je ze allemaal op je blog hebt gezet. Bedankt voor je inzet samen met Janneke om dit tot zo'n succes te maken.
  Groetjes, Tineke.

  BeantwoordenVerwijderen
 25. Hey Miranda, wat een super leuk idee van jullie! Jullie hebben er wel werk van gemaakt zeg! Tof voor Eline! Wat een mooie kaarten zijn er gemaakt! Die van jou is erg gaaf met die aapjes! Heel leuk gedaan! Fijn weekend! Groetjes, Miranda v.d.W.

  BeantwoordenVerwijderen
 26. Wat een supergave kaart heb je gemaakt voor Eline!! En samen met Janneke heb je een heel leuk initiatief genomen om Eline op deze manier te verrassen!!
  Groetjes, Eri

  BeantwoordenVerwijderen
 27. Leuk dat jullie zo'n verrassing voor Eline hebben voorbereid en dat er veel aan meegedaan werd. Ik heb er heel wat gezien op verschillende blogs. Die van jou is ook al zo gaaf!

  BeantwoordenVerwijderen
 28. Hallo Miranda,

  Bedankt voor het organiseren. Het was vast een enorme klus maar wel een superleuk resultaat. Wel veel reacties. Leuk dat je ze allemaal hebt geplaatst zo op je blog. Ik vind het heel leuk om te zien. En volgens mij zijn jouw apies wel het meest ontdeugend. Leuk idee zo!!!
  Fijn weekend!!!

  Groeten van Femminde

  BeantwoordenVerwijderen
 29. Hoi Miranda, wat is de actie een succes geworden zeg. Wat zijn er schitterende kaarten gemaakt. Mijn complimenten voor alle werk dat jullie ermee gehad hebben, superlief!!! Jouw kaart is weer een topper, te gek die ondeugende aapjes! Wat ontzéttend leuk bedacht, hoe kom je erop? Ik heb mijn kaart nu ook geplaatst. Dit is de link: http://marliessavelkouls.blogspot.nl/2016/04/kaart-voor-eline.html
  Geniet van een heel fijn weekend, lieve groetjes, Marlies

  BeantwoordenVerwijderen
 30. Ik heb deze actie inderdaad helemaal gemist, maar vind het echt een TE gek en TE lief gebaar.
  En wat een mooie verschillende kaarten allemaal.

  BeantwoordenVerwijderen
 31. Hoi Miranda, bedankt voor de organisatie van deze actie en leuk dat ook jij alle kaarten hier laat zien!
  groetjes, Afke

  BeantwoordenVerwijderen
 32. ps Jouw kaart is erg leuk geworden met die ondeugende aapjes!

  BeantwoordenVerwijderen
 33. Ik vind het geweldig wat je deed.
  En zulke mooie kaarten! Ik wou graag meedoen maar de tijd heeft er anders over beslist! Tof!!!

  BeantwoordenVerwijderen
 34. Leuk om hier ook alle kaarten te zien. Zo leuk dat de diertjes ook veel gebruikt zijn. Het was echt een hele leuke actie om mee te doen. groetjes, Nelleke

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!