zaterdag 27 februari 2016

Themadag #82: Swan

Wat een hoop nieuwe volgers, gaaf. Welkom! 

Eerst even het leuke bericht dat vier van mijn kaarten staan te pronken in het bericht van de weggeef-actie van Eline Pellinkhof. Mocht je het nog niet even gezien, ga vooral even kijken... want ik ben trots dat mijn kaarten tussen de mooie creaties van de andere dames staan! :-)

Daarnaast heel erg bedankt voor de super leuke reacties op mijn vorige bericht. Zowel voor de mooie complimenten over mijn kaarten als voor de commentaren op de apenstreken van mijn moeder, haha! Heel veel herkenning las ik in het kwijtraken van materiaal, maar ook heel nuttige tips. De belangrijkste: alles gelijk weer op de juiste plek opruimen. En anders de tip van Margot: gewoon de apen de schuld geven! ;-) Wat wel een klein beetje verdacht is: mijn moeder rept op haar blog met geen woord over alle verdwijningen, maar plaatst de ene na de andere apen-kaart. Zomaar, alsof er niets is gebeurd!

Ok, ok, nog één mededeling dan. Maart wordt een bijzondere feestmaand. Waarom? Daarover vertel ik heel binnenkort meer in een apart bericht!

Dan nu over naar mijn gemaakte kaartjes:

Mijn nicht is naast groot fan van mijn kaarten, ook één van de redenen waarom ik zo vaak nieuwe knutselspulletjes kan kopen. ;-) Ik mocht in opdracht van haar een vijftal kaarten maken voor een jarige in haar omgeving. Ze zijn bestemd voor Swan: een creatieveling én een liefhebber van post, dus elk gezinslid van mijn nicht stuurt haar een kaartje. Hoe leuk is dat?! Het leek mij leuk om alle kaarten een andere opzet te geven, maar door gebruik te maken van hetzelfde papier en andere elementen wel ook een eenheid te creëren. Op de eerste twee foto's komen de kleuren goed over, die moet je even in gedachten houden bij de andere drie. ;-)


Inspiratie van Nicole Nowosad


Inspiratie van Cornelie

Inspiratie van Maggie Holmes

Tot zover dit bericht vol tekst en foto's. Fijne zaterdag enne... tot snel!

Gebruikte materialen:
- Papier: Studio Light
- Tekst: Els Brigé / Eline Pellinkhof / Joy!Crafts / Marianne Design / DoCrafts
- Tags: My Favorite Things
- Pailletten: Wibra

19 opmerkingen:

  1. Weer zo ' n leuke post om te lezen en om te kijken . Mooie kaartjes en wat fijn dat ze samen horen en toch allemaal anders zijn . Nu heb je me wel heel nieuwsgierig gemaakt .
    Tot gauw dus !!!
    Liefs Sarah

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat een leuke reeks! daar kan je niet anders dan heel blij van worden!
    Fijn weekend,
    Ilse

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Mooie kaartjes zeg! Ik ben benieuwd naar wat er in maart gebeuren gaat...
    Ik vind de eerste kaart het allermooist, dat komt vooral door de stempels, dat is mijn favoriete set. Maar de anderen zijn ook prachtig!
    Groetjes,
    Mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Wat een leuke kaartjes! En ja dat papier van Studio Light is er super geschikt voor. Liefs Sabine

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Gave kaartjes Miranda! Stuk voor stuk toppers! Ben heel benieuwd wat maart voor jou zo feestelijk maakt, spannend! Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Ja, jouw kaartjes verdienen wel een plekje op het blog van Eline! En terecht dat je trots bent, een mooie waardering voor je gave werk!
    Deze serie is ook weer tof, gezellig als zulke leuke kaartjes bij je binnenkomen, dat wordt vast gewaardeerd!
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  7. Gefeliciteerd hoor! ik had het gezien dat je kaarten er zo mooi tussen staan te stralen! En dit is ook weer een hele leuke serie Miranda!
    En ik begrijp je moeder wel! ha,ha
    fijn weekend!
    groetjes Anita

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Leuke kaartjes, zoveel variatie weer!
    Fijn weekend en groetjes, Nele

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Wat een mooie gevarieerde serie. Als ik moet kiezen dan ga ik voor de laatste!

    groetjes van Ank

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Prachtige kaarten, Miranda!! En een heel leuk idee dat elk familielid haar een kaart stuurt!!
    Groetjes, Eri

    Groetjes, Eri

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Wat een mooie serie kaarten voor Swan!
    xxx Margreet

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ha Miranda!
    Wat een leuke kaarten serie! Leuk van je nicht om iedereen een kaart te laten sturen. Die zullen wel staan te pronken na ontvangst!
    Heel gaaf. Ik ben benieuwd naar de feestmaand!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Superlleuke serie! Gaaf om alle kaarten met hetzelfde papier te maken. En dan te zien hoe anders ze toch worden door wat je er verder mee doet. Doordat ik achterliep weet ik inmiddels alles over je feeestmaand. Zo ontzettend gaaf!!!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Hihihi die apen! Zou je ze niet! Gave kaarten Miranda!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Echt heel leuk is deze serie, zo vrolijk en alles met dezelfde tinten maar toch heel anders. Knap hoor! En wat een leuke opdracht ter ere van Swan!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Geweldig he dat je kaartjes bij Eline op haar pagina staan. Voor Swan heb je een hele leuke serie kaarten gemaakt, die mag niet mopperen dit jaar.
    lieve groetjes Angelique

    BeantwoordenVerwijderen
  17. Ontzettend leuk, deze serie! Het past bij elkaar, maar toch heeft elke kaart heel duidelijk zijn eigen twist. Gefeliciteerd met je gastdesignerschap! Leuk joh! Alleen komt er dan niet meer zoveel van je voornemen om alleen in het weekend te posten? ;)

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Dank je Maartje! Haha nee, mijn goede voornemen wat dat betreft loopt een beetje in de soep. Maar voor een maandje en voor deze gelegenheid maak ik daar heel graag een uitzondering voor. ;-)

      Verwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!