zondag 19 april 2015

Workshop Bij Oma Dee

Dinie, welkom als nieuwe volger op mijn blog!

Vorig weekend was een gezellig knutselweekend met mijn moeder, dit weekend stond ook weer in het teken van een gezellig knutseluitje met haar. Gisteren gingen we namelijk samen naar Bovenkarspel, want daar zit het winkeltje van Miranda van Bij Oma Dee! Ik volg het blog van Bij Oma Dee en de leuke creaties van de DT-leden al een hele tijd, dus het leek mij super leuk om daar eens naar toe te reizen en een workshop de volgen gegeven door Nadine. Op de landkaart leek een heel eind weg ;-), maar met een uur en een kwartiertje rijden waren wij er al!

En oh, wat een feest was het! Heerlijk ontspannen knutselen en gezellig kletsen met vier andere dames, we gingen een doosje maken en allerlei tags naar eigen smaak versieren. Erg leuk om Miranda, Nadine en Cornelie in het echt te ontmoeten! We volgen elkaar al een hele tijd, dus het was leuk om elkaar eens in levende lijve te zien en te spreken. (Cornelie: "wat ben je klein!" haha.)

Dit doosje heb ik in elkaar gefreubeld:



En vervolgens mochten we aan de slag met het versieren van de labels. Ik ben tijdens workshops meestal niet zo productief, ik vind het veel leuker om te zien wat anderen doen haha. Daardoor versierde ik slechts vier eenvoudige labels.


De rest ga ik thuis nog afmaken. Ik heb nog het een ander te doen. ;-)


Dit was zeker niet de laatste keer dat we het ritje naar Bovenkarspel maakten, de workshop was super leuk (en de inbegrepen lunch prima verzorgd!) en het winkeltje zelf was ook een feestje om doorheen te lopen (en uiteraard wat te kopen ;-) ). Wil jij ook (ik zeg: doen!), kijk dan even HIER voor het actuele overzicht.

Bij Oma Dee-tjes: tot de volgende keer!

18 opmerkingen:

  1. Klinkt als een gezellige dag, Miranda. Leuk project heb je gemaakt!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Ja, dat is zeker superleuk, zo'n workshop bij Miranda, ik spreek uit ervaring! Wat hebben jullie toffe dingen gemaakt! Echt mooi allemaal.

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Zo te lezen hebben jullie je geamuseerd. Doosje ziet er super uit, mooie papiertjes trouwens.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Mooi project! En ja, een bezoek (of twee, drie, vier...) aan Bij Oma Dee is echt altijd gezellig. Jammer dat ik geen vervoer had gisteren, anders hadden wij elkaar ook eens ontmoet. Maar wellicht kom je nog een keertje naar Bovenkarspel, workshop ideeën zat. Dat kunnen we wel aan Nadine (en natuurlijk ook Miranda) overlaten (-:
    Veel plezier met de afwerking van alle overgebleven labels.
    Heb je trouwens nog wat gekocht? ((-:

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Ik had je reactie gezien op het bericht over de workshop dat je misschien zou komen, had ik heel leuk gevonden! Ik vroeg er nog naar bij Cornelie maar zij vertelde idd dat je geen vervoer had. Jamme! Maar de kans is er heus wel dat wij elkaar daar nog eens gaan treffen. :-) Ik heb nog twee papierblokjes en een stempelset met leuke teksten gekocht vandaag lekker mee aan de slag!

      Verwijderen
  5. Wat een leuk iets om te doen, zo met je moeder.
    Leuk om mensen die je al een poos volgt nu ook eens te ontmoeten.
    Enne....ondanks dat het niet veel is wat je gemaakt hebt, ziet het er wel heel erg leuk uit, vind ik.
    Groetjes, Daphne

    BeantwoordenVerwijderen
  6. Hoi Miranda,
    nou, dat was dan een kort nachtje als je de volgende dag alweer vroeg uit de veen moest om naar Bovenkarspel te gaan. ;-)
    Borrelen je ideeën nog steeds? Of nog meer?
    Je labels zijn heel leuk en de blanco plus het papier heb je daar gekocht?
    Ik hoop er ook eens heen te gaan, leuk om Cornelie en Nadine te ontmoeten. EN Miranda natuurlijk.
    Groetjes en laat maar komen wat je bedacht hebt!
    Groetjes,
    GerJanne

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. De borrelende ideeën kwanen gelukkig in de nacht na de workshop haha. Alle gezelligheid en de inspiratie moest nog even verwerkt worden blijkbaar. Jammer dat mijn brein dat niet gewoon deed in een leuke droom haha, ik lag er gewoon wakker van. Mijn ideeën borrelen nog, maar mijn idee voor de Liftchallenge die op kwam laat ik toch even voorbij gaan. Toch niet zo een goed plan hihi. Ik zou zeker eens langsgaan bij Bij Oma Dee, het is zo leuk en ze geven geel veel leuke workshops! Enne... De labels op de foto had ik moeten versieren met het papier dat er bij ligt. ;-) Werk aan de winkel dus! Ik kocht nog twee papier blokjes en een stempelset. Groetjes! Miranda

      Verwijderen
  7. Leuk! Ja, die workshops bij Oma Dee zijn super verzorgd en erg gezellig. Annelies, Nel en ik hebben bedacht er een jaarlijks uitje van te maken. Het is nogal een afstand, maar het is het dubbel en dwars waard! Deze workshop ziet er ook weer tof uit. Succes met het 'afmaken' thuis! :)
    grtz.Colien

    BeantwoordenVerwijderen
  8. Workshops bij Oma Dee zijn zeker de moeite waard en heel erg gezellig! Snap dat jullie nog een keer willen gaan. En dan heb je ook nog eens hele leuke dingen gemaakt (en nog wat huiswerk, hihihi).

    BeantwoordenVerwijderen
  9. Het was inderdaad erg gezellig, en het was een geweldig leuke workshop, helemaal goed verzorgd door Nadine en de lieftallige gastvrouw Miranda. Ik ben thuis ook verder gegaan. Foto volgt nog. Ik heb me gelijk volger van je gemaakt... word je ook volger van mij? Even inschrijven met de email adres... zo gepiept. Hopelijk zie ik jou en je moeder snel weer Bij Oma Dee! Lieve groetjes, Sylvia http://freubelsyl.nl/blog/

    BeantwoordenVerwijderen
  10. Klinkt leuk en heel erg gezellig, en dat niet productieve herken ik. Maar daarna kreeg je genoeg ideetjes, zo te lezen. De labels zijn i.i.g. erg leuk! het doosje vind ik een plaatje!

    BeantwoordenVerwijderen
  11. Ook ik heb het erg gezellig gevonden, zo leuk dat je moeder ook mee was en deze hobby heeft, helemaal geweldig, ik ben vandaag nog even bezig geweest met de labels, nog niet allemaal af , maar....... komt zeker af
    groetjes mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  12. Ook ik heb een blog http://crea-mirjam.blogspot.nl
    groetjes mirjam

    BeantwoordenVerwijderen
  13. Leuk dat je naar Oma Dee bent geweest!! Wij genieten daar ook altijd van de workshops, zo leuk en gezellig ;). Je hebt nog wat te doen... dat show je vast wel een keer op je blog. Het begin ziet er in elk geval al goed uit. Groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  14. Wat leuk!! Heel mooi jouw doosje :-) en die tags komen vast wel af! Binnenkort hoop ik ook een ritje te maken naar Oma Dee, voor een project S workshop van Nadine. Nu heb ik er nog meer zin in!!

    BeantwoordenVerwijderen
  15. Wat leuk zeg! En gezellig met je moeder! Bovenkarpsel klinkt inderdaad heel ver weg :) maar zo'n workshop lijkt me wel erg leuk om te doen! Mooi gemaakt ook en ik geloof graag dat je niet zonder iets te kopen de winkel door bent gelopen :) groetjes!

    BeantwoordenVerwijderen
  16. Oh ja, het lijkt me echt geweldig om eens zo'n workshop te volgen. Het is een beetje een nadeel voor mij dat ik in een winkel werk, en bijna elke zaterdag moet werken. Misschien een keertje in de vakantie doen.
    Je doosje is wel errug leuk geworden. En zo te zien hoef je je voorlopig ook nog niet te vervelen ;o)

    -xies- Renate.

    BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!