donderdag 30 april 2015

Opdracht: uitnodigingen

Marga en Vera, welkom als nieuwste volgers!

Bloggen hé, ik vind het zo leuk! Om heel veel redenen. 

Een tijdje terug ontving ik een berichtje van een volger of ik iets voor haar wilde maken. Ze is in mei 5 jaar getrouwd en voor de feestelijkheden die ze met haar naasten gaat vieren, wilde zij door mij gemaakte uitnodigingen versturen. Bijzonder toch, dat ik voor een voor mij onbekend iemand iets mag maken voor deze speciale gelegenheid!

Na heen en weer mailen werden de wensen voor het geheel duidelijk en kon ik aan de slag. De kleuren van haar officiële trouwkaart komen terug op de uitnodigingen: grijs en fuchsia. Het model: drie labels. De voorkant met passende versiering, op de andere twee de tekst. Aantal: acht stuks.

De voorkant:


Gedeeltelijk open gevouwen: 


Alle acht de uitnodigingen bij elkaar:


Natuurlijk ging het geheel in één van deze gezellige enveloppen op de post.
(Voor een leuke prijs bij de Action!)


Het ging niet helemaal van een lijen dakje, want ik had een typfout gemaakt... ongelofelijk. Dat kwam pas aan het licht toen het geheel bij de ontvanger binnen was, ik kon wel janken! Vooral omdat het gebruikte papier bijna op was en ik dat papier niet meer kon bemachtigen. Gelukkig was was de opdrachtgeefster heel geduldig en flexibel en hebben we het geheel nog goed kunnen oplossen door het middelste label met de fout te vervangen (met deels hetzelfde papier en deels met een ander kleurtje) en heeft ze na het versturen van de uitnodigingen heel leuke reacties gekregen. Pfiew! Hebben jullie wel eens een blunder begaan bij het maken van een opdracht voor een ander? Verlicht het leed... gedeelde smart is halve smart. ;-)

Gebruikte materialen:
- Grijs papier
- Tag: dienamic My Favorite Things
- Grijze hartjes: mask Stampin' Up
- Washitape: Boekenvoordeel
- Cijfer: dienamic My Favorite Things
- Hart: snijmal Nellie Snellen
- Vellum: Action
- Roze touwtje
- Fuchsia lint

21 opmerkingen:

 1. Troost je, dat overkomt iedereen! Ik heb ooit eens een kaart gemaakt voor iemand die 70 zou worden, maar bij het afgeven bleek het 60 te zijn. Nu, dat heb ik nog snel kunnen oplossen want het was maar een stukje dat ik most lostrekken op van die verhoogblokjes. Sindsdien gebruik ik een agenda (van de action). Daar schrijf ik de leverdatum in en ook challenges waar ik aan wil deelnemen of aan deelgenomen heb. Ondanks de typefout, zijn het wel prachtige uitnodigingen! En die zakjes vind ik dan weer een goede tip!

  BeantwoordenVerwijderen
 2. wat leuk gemaakt ! geslaagd hoor, lekker girly
  grtjs, martina
  x

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Hartstikke mooi gemaakt! En joh, dat overkomt de beste, dat zie je nu maar weer Liefs Sabine

  BeantwoordenVerwijderen
 4. Wat een gave uitnodigingen, Miranda!

  BeantwoordenVerwijderen
 5. Ziet er heel feestelijk uit!!!
  Creatieve groetjes, Gaby

  BeantwoordenVerwijderen
 6. Wat bijzonder dat je hiervoor gevraagd bent, leuke opdracht. En wat heb je er iets gaafs van gemaakt. Super met die labels. Wel balen van die typfout. Erg hè, dat je daar gewoon overheen kunt lezen. Gelukkig heb je het nog op kunnen lossen :)

  BeantwoordenVerwijderen
 7. wat een supergave tags zeg! enneh, kan me voorstellen dat je baalde van die fout! Het is mij ook wel eens gebeurd! Met m'n eigen trouwkaart, typefout... alle inlegvelletjes weer losgepeuterd en opnieuw gemaakt. zo, wat voel je je dan.... :-) Dus je bent niet de enige! Lieve groetjes Erna

  BeantwoordenVerwijderen
 8. Gaaf zo'n opdracht zeg! En wat kun je dan balen als je een fout hebt gemaakt!

  BeantwoordenVerwijderen
 9. Wat een prachtig idee, 3 van die labels op elkaar.
  Tja, die type fout is heel herkenbaar. Je leest blijkbaar over je eigen fouten heen, hoe vaak je het ook na kijkt.
  Ik laat mijn man meestal er nog een keer naar kijken voor het weg moet.
  Trouwens ook geen garantie hoor, hahaha

  Groetjes, Bep

  BeantwoordenVerwijderen
 10. Wat zijn ze GEWELDIG!!!!!! Heel mooi en fris geworden! Gave opdracht! Zeker balen, zo'n typefout. Ik laat het meestal door iemand anders keuren, omdat je fouten toch snel over het hoofd ziet. Fijn dat het toch nog goed opgelost is!

  BeantwoordenVerwijderen
 11. Oooooh, NEE!!!!!!!
  Maar wat heb je het ontzettend goed opgelost en wat lief dat jullie er samen, op een goeie manier zijn uitgekomen.
  Ik vind ze wel heel erg mooi trouwens.
  Mooie kleuren en heel erg leuk, zo met 3 labeltjes aan elkaar.
  Je krijgt vast nog wel eens een opdracht!

  BeantwoordenVerwijderen
 12. Heel gaaf! mooi gemaakt hoor! en ja, foutjes, het kunnen de besten overkomen. gelukkig heb je alles kunnen oplossen :). groetjes, Linda

  BeantwoordenVerwijderen
 13. Heel leuk deze labels, ik ken dat gevoel !je leest het zo goed na en dan sluipt er toch nog een foutje in.
  Gelukkig is alles nog goed gekomen, doet het meestal wel ;-)
  Groetjes
  Ilse

  BeantwoordenVerwijderen
 14. Mooie tags weer! Waar haal je de inspiratie vandaan.
  Enne, qua foutjes... Onlangs nog een mooi tekstje geschreven in het engels, Man in huis keek er naar (ja, het was 's avonds laat) en toen even op mijn FB-pagina gezet. Volgende ochtend kreeg ik een reactie over een (knoert van een) spelfout. Nu was het gelukkig niet voor een ander, maar ik herken je verhaal zeker :-) Hoort er gewoon bij! En de creativiteit zit er in dat je het opgelost hebt :-)

  BeantwoordenVerwijderen
 15. Wat n toffe kaartjes hey!
  Ach en n foutje kan gebeuren hoor we zijn maar mensen :-p

  BeantwoordenVerwijderen
 16. Hey, dat is nou eens echt leuk. Dat een volger je vraagt om iets leuks te maken.
  En of het leuk is geworden!!!
  Jammer van het foutje, maar we zijn ook gewoon mensen hé. ;o)

  -xies- Renate.

  BeantwoordenVerwijderen
 17. Ja, zo leuk dat bloggen, dat vind ik nou ook. Ook al doe ik het nu op een lager pitje, maar ik geniet er nog steeds van!
  Wat een leuke opdracht heb je gemaakt! En dat foutje...het is handwerk hoor!! Maar ik kan me je gevoel wel heel goed voorstellen.
  Voor de gedeelde smart; Ik heb laatst 2 armbanden mogen maken in opdracht. Super tof natuurlijk. Heb echt m'n best gedaan, en de mooiste materialen gebruikt van goede kwaliteit...dacht ik, maar de magneet slotjes waren niet sterk genoeg...Dus ik weet hoe je je voelt, das niet leuk!
  Het resultaat van je uitnodigingen is super geworden!!

  BeantwoordenVerwijderen
 18. Super leuk deze tagjes! Dat heb je mooi gemaakt, vast een tevreden klant!! Bloggen is heerlijk, ik vind het altijd inspirerend en gezellig om bij andere op hun blog te kijken. Zo'n gedeelde passie is toch erg leuk om te delen :D

  BeantwoordenVerwijderen
 19. Leuk zn opdracht! Ook leuke kleuren combinatie, de randafwerking is ook mooi, subtiel. En ja foutjes zijn menselijk..

  BeantwoordenVerwijderen
 20. Heel leuk gedaan . Schrijffoutjes het overkomt we ook wel eens. Je bent dan zo met je ding bezig , dat je het niet ziet. Maar ja we zijn ook maar mensen....
  Maar natuurlijk niet leuk als het ontdekt wordt alles alles bijna af is . Goed opgelost.
  Liefs ☆ Sarah ☆

  BeantwoordenVerwijderen

In verband met spam modereer ik elke reactie. Na mijn goedkeuring verschijnt je bericht vanzelf op mijn blog. Bedankt voor je reactie!